Diskuze a otázky - Strach je následkem inteligence

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 17. 10. 2022, 17:48:31 |

Stroje nemají strach, protože nejsou inteligentní, strach to jsou špatné zkušenosti, které nechceme, aby se opakovali. Často je zde snaha použít cizí lidi na to z čeho máme strach, proto vznikla centralizace, která umožňuje zbabělcům ovládat ostatní zbabělce a trestat je za jejich zbabělost, zbabělec zde pronásleduje zbabělce o tom je centralizace.

Jsme pokrytci, a tak hlásáme hrdinství a jsme přitom zbabělci. Podívejme se na elity, co nám zde vládnou mnoho tisíciletí a zjistíme že to byli vždy a všude zbabělci co si hráli na hrdiny. Pokud centralizace udělala z lidí ovce tak nemůže chtít od ovcí, aby se z nich stali hrdinové, co budou bojovat za zájmy pastýřů. 

Není zde; feudalismus, kapitalismus, socialismus, komunismus, humanismus atd. je zde všude mnoho tisíciletí centralismus který dělá z lidí pitomé ovce co mají strach z bojovat za své pastýře. Proč se pastýři starají špatně o svoje ovce to je zásadní otázka, na kterou je si třeba správně odpovědět. Dobře se každý stará o to, co miluje a potřebuje, proto se pastýři špatně starají o svoje ovce.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 79 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

zbabělecstrachcentralizacenásledekhrdinstvísnahazbabělosttisíciletíinteligencepokrytecostatníčlověkelitazkušenoststroj

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑