Diskuze a otázky - Stará ryba smrdí od pitomé hlavy

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 28. 09. 2022, 09:14:34 |

Když usnu tak ve snu neustále mám dialog s bohem, nejspíše je to následek situace, ve které jsem žil jako dítě. Otec byl náboženský fanatik z rodu židovských rabínů a matka ta zase patřila k fanatikům, jež milovali Ježíše. Moji rodiče se neustále o víře hádali a rušili sousedy, nešlo to nevnímat, a tak jsem se ponořil do studia lidské kultury. V současnosti bych celé mé poznání o lidské kultuře shrnul do konstatování, že problémem je pokrytecká civilizace, jež změnila způsob našeho života od základů.
!905!
Civilizovaný člověk se liší od divocha nejvíce v tom, že je bohatý hmotně i duševně. Bohatství znamená, že musíme neustále mnohé pečlivě kontrolovat, abychom o svoje bohatství nepřišli, následkem je to, že jsme neklidní a uklidňujeme se pomocí chemické drogy. Bohatí jedinci jsou v centru našeho systému a odtud oni tento systém řídí, tím že stanovují, co je pro nás správné a co je chybné pomocí pravidel a zákonů. Jenže co je správné pro bohaté, to nevyhovuje chudým, stará ryba smrdí od pitomé hlavy!
!905!
Lidi nemají peníze na základní existenční potřeby a stát peníze vybrané od chudých lidí utrácí za zbytečné pitomosti, to nemůže logicky normálně fungovat! Peníze nejsou kryté zlatem, ale jsou kryté půjčkami a pokud se půjčky nesplácí, tak následkem je inflace, největším dlužníkem bank je sociální populistický stát a stát splácí půjčky novými půjčkami, a tak je zde inflace nebo pandemie, když to nejde po dobrém řeší se to po zlém.
!905!
Dalším problémem je nezaměstnanost způsobená tím že je zde globální přelidnění a veliká degenerace, zaměstnavatelé potřebují, aby zaměstnanci pracovali jako autonomní roboti, a tak začínají zaměstnance nahrazovat za stroje a programy, jak ale zdanit optimálně globálně práci strojů a programů, to zatím nikdo neví? Proč vlastně v přírodě nejsou daně? Daně jsou tam kde není spravedlnost a v přírodě je spravedlnost! Byli jsme vyhnáni evolucí z přírodního ráje do civilizace, za naši pokryteckou snahu eliminovat násilně spravedlnost.

reagovat

Stará ryba smrdí od pitomé hlavy

V anketě hlasovalo celkem 1 uživatel

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 73 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑