Diskuze a otázky - Stali se z nás blázni díky chybným informacím

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 10. 12. 2021, 14:44:46 |

Přiznej si to, že jsi blázen, co žije v blázinci, každý je do něčeho blázen! Mnoho bláznů si zde hraje na to, že jsou normální tím ale nevyřeší to, že jsou blázni. Stali se z nás blázni díky chybným informacím, o kterých si myslíme, že to jsou správné informace, příčinou je teorie, která je zde místo praxe.

S odstupem dlouhého času si uvědomíme naše chyby v minulosti a díky těmto chybám jsme se chovali jako blázni. Jak dochází v mozku ke vzniku chybných informací, které považujeme za správné informace, to je základní otázka naší kultury.

Příčinou je to že netestujeme informace, které používáme, prověřuj, než začneš něčemu věřit o tom je příčina toho, že jsme blázni, co žijí v blázinci. Propaganda ve spojení s cenzurou nám vymývá mozek a dělá tak z nás blázny, často opakované lži se tak stávají svatou pravdou, následkem je vždy zhroucení ekonomiky a politiky!

Proč platit dělníkům velikou mzdu, když můžeme z dělníků udělat pomocí monopolů ekonomické otroky co mají samé dluhy. Podívejme se na výrobní cenu cigaret a prodejní cenu cigaret, drogy a léky přinášejí elitě obrovské zisky, jsi blázen tak to řešíš konzumací drogy a léků, peníze elitě nesmrdí, proč nevydělávat na tom že jsou lidi blázni co žijí v blázinci!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 167 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑