Diskuze a otázky - Společné soukromí

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 20. 06. 2022, 09:37:12 |

Každé soukromí je společné, protože naše existence je o vztazích bez vztahů nemůžeme zde existovat, a tak je zde společné soukromí, dokonce i když tvrdě spíme tak v našich snech nemáme žádné soukromí, vše je zde o protikladech, mezi kterými je napětí, a tak je zde; společné a soukromé, pravda a lež, život a smrt, dobro a zlo atd. často je zde snaha o eliminování protikladů, a tak tvrdíme že já jsem dobrý a ty jsi zlý, ve skutečnosti je každý člověk dobrý a zlý, organizace a situace určuje, jestli bude člověk dobrý nebo bude zlý.

Pokud máme nedostatek soukromí, tak myslíme na to, jak mít dostatek soukromí, proč máme tak veliký problém s tím abychom měli dostatek soukromí? Je to celé o hodnotě člověka, čím větší má člověk hodnotu tím více má i soukromí, hodnotu člověka nejvíce určují organizace a situace, se změnou organizace a situace se většinou i mění hodnota člověka, jsme všichni jenom zbožím, které má nějakou hodnotu a podle toho se s tímto zbožím i zachází.

Války a pandemie v nahotě mnoho tisíciletí odhalují to, že hodnota průměrného člověka je velmi malá a jakákoli snaha to změnit je většinou naivní a marná. Nevěřte na to, že v budoucnosti bude hodnota člověka veliká, s příchodem umělé inteligence a robotů dojde logicky globálně k nedostatku dobré práce pro lidi, lidi začnou opouštět ve velkém civilizaci a budou hledat pro sebe marně novou existenci mimo civilizaci, než jim konečně dojde to, že jsou ubožáci, co nemají šanci na to se mít dobře.
!905!

reagovat

Máte rádi soukromí

V anketě hlasovalo celkem 1 uživatel

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 40 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑