Diskuze a otázky - ŠPEK....

úvodní strana | aktualizovat | dolů

F.L.Cistirna_P.

F.L.Cistirna_P. | 7. 12. 2008, 20:34:33 | příspěvky uživatele | napsat uživateli

Právě se chystám na krásnýho spliffffaaa !11! je na tom někdo podobně? !2!

reagovat

Pak si pustim..

V anketě hlasovalo celkem 7 uživatelů

V diskuzi je 11 příspěvků a shlédlo ji 409 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 7. 12. 2008, 23:37:59

Postavme si tedy otázku jinak: já věřím, že je stále víc slušných lidí, kteří neberou drogy a kteří jenom na darebáky, kteří tady obhajují, vychvalují a občas dokonce drze, bohužel za tichého souhlasu adminů, propagují někdy méně, jindy více očividným způsobem braní drog, doplácejí. Tady je pár darebáků, kteří za tuto činnost měli už dávno mít zákaz vstupu na libimseti, z důvodů neustálého porušování §188a trestního zákona. Není prakticky dne, aby tahle špína tu nezaložila diskuzi o tom svinstvu. Já tu být adminem, už by se sem podobné feťácké živly nedostaly!!!

§ 188a


Šíření toxikomanie

(1) Kdo svádí jiného ke zneužívání jiné návykové látky než
alkoholu nebo ho v tom podporuje anebo kdo zneužívání takové látky
jinak podněcuje nebo šíří, bude potrestán odnětím svobody až na
tři léta nebo zákazem činnosti nebo peněžitým trestem.

(2) Odnětím svobody na jeden rok až pět let bude pachatel
potrestán, spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 vůči osobě mladší
než osmnáct let.


Všimněte si zajímavého faktu: moji odpůrci nepolemizují s fakty, která uvádím, protože ví, že s nimi polemizovat nejde...drtivá většina vědeckých a lékařských kapacit na světě HULENÍ A BRANÍ JAKÝCHKOLIV DROG NEKOMPROMISNĚ ODSUZUJE!!! Pouze několik obskurních časopisů a stránek na netu, kde si pár tlučhubů, nejčastěji novinářů, často nemajících o problematice ani páru, ve snaze najít jakoukoliv senzaci, upravuje fakta podle toho, jak jim to vyhovuje...


Urážky, pomluvy a posměšky vypatlaných debilků mám tady... [907] [907] [907]

Jsem rád, že fetkám tu moje názory vadí a proto tu budou i nadále... [726] [726] [726]

Už si mě konečně naskládejte do ignorace, já budu jen rád…

Co jiného lze čekat od debilů, kteří mají místo mozku plastový háček, aby jim mícha měla na čem držet... Vyhulenec už z principu nemůže uznat, že hulení je hovadina, protože by tím řekl, že je debilkem, když musí hulit...

Z výlevů jakýchsi vypatlanců, kteří neumí diskutovat věcně a jsou schopní napsat jen spoustu urážek, lží, polopravd a pomluv si dělám asi tolik, jak z předloňského sněhu, nediskutují věcně, protože toho nejsou schopni, vědí velmi dobře, že moje argumenty nejde vyvrátit!


Opravdu, když to tady člověk čte, tak pochybuje o zdravém rozumu některých diskutujících! Je zcela pochopitelné, že mladí lidé se chtějí pobavit, zajít na ples, dejme tomu i do té hospody pokecat s přáteli a známými, které třeba nějakou dobu neviděli. Ale chlubit se tím, že se někdo někde zhulil, zfetoval nebo opil, že někde zvracel, to jest, že se choval hůř než dobytek, tak to je opravdu ubohost a svědčí o tom, co má ten dotyčný v hlavě. Slušně řečeno: místo mozku, jehož obsahem by měl být, zejména u těch už dospělých, zdravý rozum, tak tam mají zřejmě někteří jen plastový háček, aby jim měla mícha na čem držet. Nevím jak pro koho, ale pro mě není opilec, kuřák nebo feťák směšný, ale odporný.. [577]


gostface_LTM

gostface_LTM | 7. 12. 2008, 23:36:20 | více příspěvků | napsat uživateli

> F.L.Cistirna_P.
Jo asi myslim to co myslíš ty :-D :-D Já jsem se právě ptal,protože jsem někde slyšel že splif má mít něco přes 4

F.L.Cistirna_P.

F.L.Cistirna_P. | 7. 12. 2008, 20:49:05 | více příspěvků | napsat uživateli

....jestli mysliš to co si myslim že mysliš tak 1,68 ten co držim v ruce !1!

F.L.Cistirna_P.

F.L.Cistirna_P. | 7. 12. 2008, 20:47:06 | více příspěvků | napsat uživateli

gostface_LTM: kolik čeho? :D

uživatel eliminován | 7. 12. 2008, 20:39:16

chce to jediné: zavést osobní účty pro zdravotnictví, aby si každý platil za péči, kterou čerpá a rázem bude po rozumu...rázem i tito omezenci pochopí, že každý špás něco stojí, ale bohužel zatím na tyto omezené hlupáky, co kouří, chlastají a berou drogy, doplácíme všichni...a pak nejsou peníze např. na děti s vrozenými vadami, které za svoje nemoci nemohou a doprošujeme se kdesi na Západě a na tyto děti děláme sbírky...kvůli takovýmto bezohledným a sobeckým oslům a darebákům, kteří si zcela vědomě a úmyslně vlastní zdraví ničí...!450!

uživatel eliminován | 7. 12. 2008, 20:38:56

Konzumace jakýchkoliv psychoaktivních latek (včetně alkoholu, kofeinu či nikotinu) v období dospívaní je spojena s vyšším rizikem rozvoje různých poruch zdraví až závislosti. Nejen že kouření devastuje Vaše plíce, cannabinoidy mohou ovlivnit dokončující se vývoj Vašeho mozku. Vim, že pubescenti velmi neradi slyší, že stále nejsou ještě dospělí, byť jejich tělo na první pohled vypadá srovnatelně s dospělými jedinci. Rozdíly, které Vás od dospělého stále odlišují jsou však ukryty především v mozkových drahách a stále se utvářejícím sítím nervových buněk do jejichž přirozeného vývoje může konzumace canabinoidů negativně a v extrémních případech i nezvratně zasáhnout. Přísloví "tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne" platí pro postupné sčítání drobných poškození přirozeného vývoje vašeho mozku (osobnosti, duše, charakteru, schopností - vyberte podle libosti;), které jednou přerostou ve vážnou poruchu psychického zdraví, často až s tragickou přesností.

Zásadní rozdíl, který nechtějí obhájci jakýchkoliv drog, tedy i kouření a chlastu, vzít v úvahu je ten, že zatímco mnohým rizikům, vyplývajícím ze znečištěného životního prostředí a současného způsobu života celé populace, se prostě nijak vyhnout NELZE, tak braní jakýchkoliv drog je další riziko navíc, KTERÉ K ŽIVOTU NENÍ NAPROSTO NUTNÉ A NEZBYTNÉ A VĚTŠINA ROZUMNÝCH LIDÍ TOTO RIZIKO NA SEBE NEBERE!!! Jen slaboch nebo bezohledný sobec a idiot se nechá ovládat takovýmto hnojem, osobnost, která má vlastní zdravý rozum a vůli, se takovýmito sajrajty ovládat nedá a nepodlehne jim.

Ať je to kterýkoliv omezenec, co tady obhajuje drogy, je to pořád jen hnus a sajrajt...omezencům totiž unikají zcela zásadní věci, např. to, že pořád jsou drogy v naší společnosti nežádoucí a že jejich propagace je porušováním paragrafu 188a trestního zákona, a i pouhá marihuana je dle zákona považována za drogu ILEGÁLNÍ!!! Mlít si tu může co chce, obhajovat se čím chce, zákon hovoří jasně. Myslím, že admini by právě takového uživatele a i diskuze, ve kterých jsou drogy jednoznačně vychvalovány, měli okamžitě vymazat.

uživatel eliminován | 7. 12. 2008, 20:38:45

!465!

gostface_LTM

gostface_LTM | 7. 12. 2008, 20:38:23 | více příspěvků | napsat uživateli

Kolik má podle tebe takovej splif

uživatel eliminován | 7. 12. 2008, 20:38:13

Varuju všechny slušné a zdravý rozum mající mladé lidi před JAKÝMKOLIV ZKOUŠENÍM DROG, včetně chlastu, kouření cigaret a marihuany!!! Nedejte se mýlit a masírovat si hlavu některými pošetilými lidmi, kteří vám budou cokoliv z těchto hnojů a sajrajtů vychvalovat do nebe a obhajovat vším možným, deklamovat tu nesmyslné teorie o škodlivosti čokolády, kávy a čaje, prohlašovat, že JIM SE NIC PŘECE STÁT NEMŮŽE, že ONI TO PŘECE NEMUSÍ, že to mají pod kontrolou, a že to a ono je taky škodlivé a že je to uklidňuje a podobné další hovadiny. Až vás tyto hnusy připraví o to nejcennější co máte, o zdraví a případně i o život, ať už váš nebo někoho jiného, je pak na všechno pozdě a pak už zbude jen smutek a kdyby, mnohým se to líbit nebude, ale je přesto je třeba to všem, kdo sem chodí, dát jasně najevo. Často jedinou odpovědí těchto pošetilců jsou jen osobní urážky a výpady, věcné argumenty ani mít totiž nemohou, tito lidé to dobře vědí, že nemají pravdu, ale nechtějí se s tím smířit, protože by museli uznat, že jsou slaboši, protože toto je mimo jakoukoliv diskuzi...to je možná nepříjemná a pro mnohé nestravitelná pravda...

Entou...

Entou... | 7. 12. 2008, 20:37:20 | více příspěvků | napsat uživateli

chtěl bych mrtě....!1147!!1147!!1147!

uživatel eliminován | 7. 12. 2008, 20:35:48

BONG!1418!!363!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

spliffffaaakrásnýhošpek

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑