Diskuze a otázky - Spatřuji zde jenom sobecké spermie

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 23. 02. 2016, 06:16:07 |

!1394!Situace z nás dělá lovce nebo lovnou zvěř, ořezal jsem všechny zvědavé myšlenky o vesmíru a životě na kost, a dospěl jsem nakonec po šedesáti letech k tomu, že je zde dualita lovce, a toho co lovec loví, nic jiného zde nikdy nebylo a nic jiného zde ani nikdy nebude. Buď musíme utíkat, abychom nebyli uloveni, nebo utíkáme, abychom něco ulovili! Logicky existenčně úspěšní zde jsou sobečtí lovci, a existenčně neúspěšně je zde to, co je zde ubohou kořistí lovců.


Obrazně je konzumní člověk, jako malá bezvýznamná spermie, která se chce sobecky proměnit ve velikého mocného a bohatého člověka, na startu je při sexu velmi mnoho agresivních spermií, a začíná krutý evoluční boj, ve kterém jenom jedna silná a inteligentní spermie, díky velikému štěstí uspěje, a ostatní spermie jistě zemřou!


Vše je zde jenom o; konfliktech, podrazech, nenávisti, soutěži, revoluci, válce, kastách, třídách, ligách, kategorii, výhodách, jistotách, kariérismu, atd. nejsem rozhodně škodolibý pesimista, jsem objektivní realista, neupravuji to, co zde je tak, aby vám to psychicky chutnalo, díky tomu že je tam mnoho sladkých svatých populárních dezinformací!


Nevěřte jako děti na mediální pohádky, ve kterých jsou kouzelníci a zázraky, a kde se; chudák, hlupák, lenoch, genetický zmetek, neznaboh, jinověrec, egoista, atd. stane snadno a rychle; kouzelníkem, supermanem, diktátorem, králem, šlechticem, prezidentem, ministrem, ředitelem, celebritou, milionářem, mesiášem, guru, prorokem, rabínem, atd.


V konzumní realitě jsi ta ubohá lidská spermie, co má velmi malou naději na to, že se stane člověkem. Nevidím zde už geniální lidi, spatřuji zde jenom sobecké spermie, co se snaží od narození do smrti být božským člověkem, i když naděje na úspěch je statisticky stejně malá, jako vyhrát v národní loterii první cenu.!737!

reagovat

Spatřuji zde jenom sobecké spermie

V anketě hlasovalo celkem 1 uživatel

V diskuzi jsou 3 příspěvky a shlédlo ji 328 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 23. 02. 2016, 10:29:01

> ichiru
http://web.libimseti.cz/gurubhagavan/demokraticky-kapitalismus-nahradi-digitalni-robotismus_815026.html

uživatel eliminován | 23. 02. 2016, 09:27:20

A vajíčka ne?

uživatel eliminován | 23. 02. 2016, 06:17:41

!905!Zde je obrázek pro ty, co neumí ještě rychle číst !905!
http://web.libimseti.cz/gurubhagavan/spatruji-zde-jenom-sobecke-spermie_815023.html


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

lovecspermieuloveníživotlétovesmírsituacezvěřmyšlenkakostdualita

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑