Diskuze a otázky - Spasitel hříšníků

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 18. 10. 2022, 09:49:45 |

Od té doby, co jsme byli jako pitomci vyhnání z psychického ráje do psychického pekla hledáme marně spasitele, který nás zavede do psychického ráje, bylo zde velmi mnoho spasitelů, co nabízeli cestu do psychického ráje, ale šlo vždy o chytré podvodníky, které jsme většinou zabili za to, že nám lhali.

Pravým psychickým spasitelem hříšníků je jenom evoluční proces, který nahrazuje staré za nové a chybné za správné, nemůže být spasitelem hříšníků ten kdo má hříšné genetické tělo, slepý nemůže vést slepé do ráje.

Genetické tělo způsobuje to, že jsme slepí k cizímu utrpení a zajímá nás jenom vlastní utrpení. Často mi telefonují pitomci a chtějí poradit, jak se mít dobře pekle, jenže když jim správně poradím tak říkají, že jsem je nepotěšil, protože očekávali jiné rady.

Pravda je nahá a lež je krásně oblečená, lhář nemá rád pravdu, protože ta mu nastavuje zrcadlo, ve kterém spatří pokrytce. Jestliže se chceš mít dobře tak vytvoř dílo které bude evolučně nesmrtelné a potom odejdi z hmotného světa do nehmotného světa. Zisk je možný jenom díky ztrátě, když ztratíš hmotné bohatství, tak tím získáš nehmotné bohatství.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 74 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑