Diskuze a otázky - Současnost nás nepřipravuje na budoucnost

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 10. 11. 2022, 12:34:12 |

Je to starý problém, kdy nejsme připravení na budoucnost, problémem je to že dneska evoluce postupuje mnohem rychleji, než tomu bylo v době, kdy žil Ježíš Kristus. Podívejme se třeba na digitální přístroje na akumulátory, jak zde jsou každý rok novinky a za tři roky si kupujeme tak nový digitální přístroj na akumulátory. Není na světě už socialismus nebo kapitalismus je zde populismus!

Popularita je pevným bodem, kolem kterého se točí ekonomika a politika! Pořád platí všichni jsou si rovní, ale někteří si jsou rovnější, je to jenom o vymývání mozků pomocí propagandy a cenzury, začíná to pohádkami a končí to propagandou. Všude se ve velkém propouští ale stát nepropouští i když má tak veliké dluhy, že je už nemůže splatit!

Stát se řídí heslem peníze nesmrdí, mnoho podnikatelů to řeší daňovým rájem, nebo od nás odejdou jinam do světa. Stát nevytváří žádné hodnoty, on jenom společné hodnoty přerozděluje tak aby se měl dobře a je mu jedno že dělnická třída se má zle, z cizího přeci krev neteče.

Vše směřuje k tomu, že robot prezident bude vyznamenávat roboty, lidi se z civilizace odsunou do rezervací a zde se oddělí muži od žen, aby se tak nenásilně realizovala globální genocida, nejsou lidi tak nejsou problémy.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 40 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑