Diskuze a otázky - Sociální sítě na internetu financují tajné služby

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 21. 09. 2022, 21:43:47 |

Vždy se ptám, komu to přináší užitek? Veškerá práce je spojená se snahou mít z práce nějaký užitek, dobrota je přeci žebrota! Anonymita na internetu je už dvacet let jenom iluze! Díky internetu už tajné služby nepotřebují placené konfidenty, jak je popisuje dobře kniha Osudy dobrého vojáka Švejka za světové války, vše evolučně směřuje jistě k tomu, že se lidi nahradí za umělou inteligenci a autonomní roboty, nejsou na světě lidi, tak nejsou s lidmi problémy.
!905!
Lidi dělají chyby, a tak zde není pravda a láska, díky které by zde byl pro lidi ráj, kde se nelže a nekrade! Veškeré zlo je pácháno proto aby se měl někdo dobře, konflikt je vždy o hodnoty, tam kde nejsou hodnoty tam nejsou možné ani konflikty! Vše se dneska dělá ve velkém, a tak se ve velkém lže a krade, internet je moderní digitální kultura, ve které je snadné lhát a krást, protože se zde využívá moderní věda a technika. Koho chléb jíme tomu sloužíme o tom je politika a ekonomika, spravedlnost je jenom ve smrti! 

reagovat

Na jaké sociální sítě chodíte

V anketě hlasovalo celkem 1 uživatel

V diskuzi jsou 4 příspěvky a shlédlo ji 528 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 22. 09. 2022, 05:22:26

Mění se; počasí, systémy, programy, informace, kultura, civilizace, ideologie, politika, náboženství, móda, technika, věda, učebnice, lidi, města, výrobky, služby atd. tento konzumní systém je postaven na plnění úkolů, aby se mohlo v nás a okolo nás splnit nekonečné množství úkolů, tak se musí vše pohybovat a měnit, vše je zde proto nejisté a jenom naše smrt je zde jistá.

Často je zde naivní snaha pohyb všeho násilně zpomalit nebo zastavit, vytváříme tak; konzervy, lednice, vězení, politiku, náboženství, vědu, módu, pohádky, reklamu, dezinformace, centralizace, přehrady, hranice, ploty, trezory atd. je to ale marnost, pohyb ničím trvale nezastavíš! Naše schopnosti a možnosti jsou limitované a tím všechny snahy o to zastavit pohyb jsou naivní a marné, v současnosti vše spěje k optimalizaci a globalizaci, lidi už mají dost toho, že se zde plýtvá hodnotami, a ničí se hodnoty.

Přichází doba umělé inteligence a robotů, najednou robot prezident bude vyznamenávat roboty, práce za mzdu nikde na světě pro lidi nebude, najednou bude člověk v civilizaci nepřizpůsobivým příživníkem, to povede k odsunu lidí z civilizace do rezervací a zde se oddělí muži od žen, aby se tak realizovala globální genocida, nejsou lidi tak nejsou s lidmi problémy, vše je zde dočasný evoluční experiment trvale zde jsou jenom evoluční změny. Ano, vše je v evolučním pohybu! Minulost nezměníme, v současnosti žijeme, o budoucnosti nic nevíme!

Vita1971

Vita1971 | 21. 09. 2022, 22:32:07 | více příspěvků | napsat uživateli

zavolejte mu a on vám něco řekne !811!!811!!811!

uživatel eliminován | 21. 09. 2022, 22:04:18

https://gvkb.blogspot.com/

Vita1971

Vita1971 | 21. 09. 2022, 21:59:48 | více příspěvků | napsat uživateli

Telefon na tohoto blázna gurubhagavan je 732 238 243 !811! zavolejte mu a uvidíte co vám dement řekne !811!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑