Diskuze a otázky - Socialistická samoobsluha
úvodní strana | aktualizovat | dolů
V diskuzi je 110 příspěvků a shlédlo ji 3986 uživatelů .
předchozí | 0 | 30 | 60 | 90 | další
Signor.Thomasino | 23. 10. 2012, 21:48:04 | více příspěvků | napsat uživateli
To je zajímavý, jak to tady najednou ožilo !595!
uživatel eliminován | 23. 10. 2012, 21:20:34
> shanique
Křidýlko nebo stehýnko, koukni na to, je to prča!2!
uživatel eliminován | 23. 10. 2012, 14:55:21
> shanique proto, co si neuvarim, tomu neverim
> Velky.prznitel koukni na primu na netu, urco to tam bude
Signor.Thomasino | 23. 10. 2012, 13:12:26 | více příspěvků | napsat uživateli
> Velky.prznitel
U nás ne, tady berou zboží převážně z Polska a navíc je to přes půl města.
uživatel eliminován | 23. 10. 2012, 13:09:23
> Signor.Thomasino
To je jeden z mála kvalitních obchodů dneska.
Signor.Thomasino | 23. 10. 2012, 12:58:30 | více příspěvků | napsat uživateli
> Velky.prznitel
Jenom konstatuju a do Lidlu nechodím.
Korrax | 23. 10. 2012, 12:56:31 | více příspěvků | napsat uživateli
Stejně ty věci vypadají jak z Fallout(u) :-))
uživatel eliminován | 23. 10. 2012, 12:16:29
> Signor.Thomasino
Tavený sýry jsou stejně škodlivý, radši si dej tvrdej. A jestli chceš kmín, tak v lídlu maj něco jako hermelín s různýma příchutěma, i česnekem. Jmenuje se nějak jako weichkasse.
Signor.Thomasino | 23. 10. 2012, 12:11:27 | více příspěvků | napsat uživateli
> shanique
V tavených sýrech tedy ne,, schválně se podívej na ty obrázky, co jsem posílal. Nevím o tom, že by se ještě vyráběl sýr s koprem, kmínem, nebo tavený pivní sýr.
uživatel eliminován | 23. 10. 2012, 11:59:06
> shanique
No jestli si tak přesně pamatuješ vše z doby před desítkama let....
uživatel eliminován | 23. 10. 2012, 11:56:50
> Velky.prznitel/ale houby,chut a kvalita se pozná!1277! !119!
uživatel eliminován | 23. 10. 2012, 11:47:22
> Phillip_J_Fry/neviděla jsem..možná se tím filmem inspirovali. !1350!
uživatel eliminován | 23. 10. 2012, 11:46:17
> shanique
Jenže to srovnání není přesný. Jako dítě vnímáš chutě jinak než jako dospělá. A nebo kdo byl tenkrát dospělej je dnes důchodce a ten taky vnímá chutě jinak a spíš přemejšlí jak překousnout rohlík !2!
uživatel eliminován | 23. 10. 2012, 11:43:44
> Velky.prznitel/samozřejmě kdo v té době nežil a neměl možnost srovnání tak ten rozdíl v chutích ani poznat nemůže a chutná mu i to co je na pultech dnes:X
uživatel eliminován | 23. 10. 2012, 11:38:55
> Signor.Thomasino/to je fakt,dnes je obrovský výběr všeho zboží,kvalita ale za moc nestojí..
> Velky.prznitel/pamatuju!1268!..nj vypadá to že to z nich taky dělají.!435!
uživatel eliminován | 23. 10. 2012, 11:37:52
> shanique
Možná to bylo taky tím že jsme byli děti, i když kvalitnější to bylo. Zkus vzít ty konzervy před nějakou základku a ptej se dětí jestli jim to chutná !2!
uživatel eliminován | 23. 10. 2012, 11:32:42
> Pansatan/taky ho pamatuju..Celkově byla cítit pravá neošizená poctivá chut at to bylo cokoliv-buřty k táboráku,párky,pomazánky které jsem milovala-majka,bůčková...) kuřecí šunka(ta obdelníková) byla tak dobrá že se na ni sbíhaly sliny-časem jsem ji přestala kupovat úplně protože se to nedalo jíst,jedním slovem umělina..
uživatel eliminován | 23. 10. 2012, 11:31:36
A může za to babica jako za methanol.
Dejte tam hovězí. Když enmáte hovězí, dejte tam vepřové a obarvěte ho.
uživatel eliminován | 23. 10. 2012, 11:30:31
No ale dnes je možný asi všechno - Obarvené vepřové maso, které Maďaři vydávali za hovězí, se po Švédsku dostalo také na Slovensko
uživatel eliminován | 23. 10. 2012, 11:26:21
> Phillip_J_Fry
To jako vážně ? To by je měl zažalovat. No asi tam 10 let nechodil každej den.
uživatel eliminován | 23. 10. 2012, 11:13:06
> shanique je o tom skvela komedie s louis de funesem, jidlo je z nejake hmoty a pred opustenim linky se nastrika barvama, aby vypadalo jako prave ... podobna vec byla vcera v ano sefe, panacek si deset let objednaval lososa a pokazde dostal pangease, jakmile to prasklo, uz se tam neukazal.
uživatel eliminován | 23. 10. 2012, 11:07:42
> shanique
Ono se i dnes dá najít dost chutnejch věcí, třeba paštiky v globusu, samozřejmě že z konzervy je to hnus.
Ale jídlo bylo v poměru k platu dražší.
uživatel eliminován | 23. 10. 2012, 11:04:30
> shanique
Pamatuješ na seriál Návštěvníci ? Tam si vzali inspiraci, dnes dělaj vše z amarounů, jen je rozdrtěj.
Signor.Thomasino | 23. 10. 2012, 11:02:12 | více příspěvků | napsat uživateli
> shanique
Všimni si, že u tavených sýrů také není zdaleka tak velký výběr, jako dřív. O chuti a konzistenci ani nemluvě. Pamatuju, že v masozeleninových sýrech bylo masa a zeleniny podstatně více, než dnes.
uživatel eliminován | 23. 10. 2012, 11:01:48
> shanique
přesně, když vzpomenu jenom na taveňák se šunkou Prostě byl dobrej. Nebo ten 70% tvarohovej sýr no to bylo něco úchvatnýho.
uživatel eliminován | 23. 10. 2012, 10:56:32
> Signor.Thomasino/určitě..maso jako maso chutnalo,paštikataky jako paštika chutnala,to samé sýry a ostatní potraviny!1363!ted je plno věcí neidentifikovatelné chuti,kde je chyba..!1135!
Signor.Thomasino | 23. 10. 2012, 10:47:59 | více příspěvků | napsat uživateli
> shanique
Tak to bývalo víc věcí
http://i307.photobucket.com/albums/nn313/Giftmacher/123456.jpg
http://i307.photobucket.com/albums/nn313/Giftmacher/123465.jpg
Signor.Thomasino | 28. 01. 2012, 09:25:05 | příspěvky uživatele | napsat uživateli
http://ekonomika.idnes.cz/socialisticka-samoobsluha-d0t-/ekonomika.aspx?y=ekonomika/socialisticka-samoobsluha.htm
To je krása !54!
reagovat