Diskuze a otázky - Snadno a rychle zvládnete cokoli díky lásce

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 21. 12. 2021, 14:04:05 |

Mnoho století čerti v pekle řeší, proč něco nemohou zvládnout snadno a rychle, láska je pevný bod, kolem kterého se točí osud každého čerta, podívejme se třeba na internet a obsah internetu zde platí z díla poznáme tvůrce, najít na internetu hodnotný obsah je jako hledat jehlu v kupě sena! Podívejme se třeba na otázku, jaký smysl má vesmír a život?

Ve světě Stopařova průvodce po galaxii si pandimenzionální to bytosti položily za úkol najít odpověď na otázku Života, Vesmíru a vůbec, a proto vybraly ze svého středu dva nejlepší programátory, aby sestrojili počítač, který ji měl vypočítat. A tento počítač jim skutečně po sedmi a půl miliónu letech dal jednoduchou odpověď na otázku života, vesmíru a vůbec: 42.

Na počítače není spolehnutí jsou to jenom hloupé stroje bez geniality. Správnou odpovědí na otázku Života, Vesmíru a vůbec je; optimálně funguje jenom to co je bez chyb! Jakmile jsou zde chyby tak zde jsou problémy, nejhorší je to že se vládnoucí pitomci nepoučí ze svých chyb a pořád svoje pitomé chyby opakují a následkem je peklo ve kterém je dobrota žebrota.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 206 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑