Diskuze a otázky - Smrt nám ukazuje, že lidský život nemá smysl

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 22. 09. 2022, 19:09:30 |

Lidi marně hledají smysl života od té doby, co lidi zde v civilizaci existují, to vedlo k tomu, že se lidi rozdělili na ty, co věří že život má smysl a ty co nevěří na to, že život má smysl. Většina lidí si myslí že život má smysl, pokud se mají dobře a nemá smysl, pokud se mají zle. Dítě nehledá odpověď na to, jestli má život smysl, protože dítě není psychicky nemocné. Děti jsou krásné, protože jsou psychicky zdravé, jakmile dětství skončí tak skončí i psychické zdraví a je zde tak otázka o smyslu života a o tom co je po smrti.
!905!
Je zde i mnoho lidí co zbytečně umírá předčasně protože jejich život neměl pro ně smysl, nebo zde jsou zbytečné války, protože si psychicky nemocné elity myslí že život obyčejných lidí nemá žádnou hodnotu. Pokud ale zemře král nebo prezident tak se najednou vyhlašuje státní smutek, jako by život krále nebo prezidenta měl velikou hodnotu pro pokryteckou společnost. Lidský život nemůžeme brát jako zboží u kterého se stanovuje na trhu hodnota, nejsme otroci, co se prodávají na tržišti!
!905!
Jak vlastně došlo k tomu, že se z lidí stali otroci a otrokáři určují hodnotu otroka? V okamžiku vzniku daní se z lidí stali ekonomičtí otroci, daně vznikli díky přelidnění, vše zde jsou příčiny a jejich následky, pokud je na světě lidí jako sraček tak život lidí stojí za hovno. Nebude to už trvat dlouho a robot prezident bude vyznamenávat roboty, lidi se z civilizace odsunou do rezervací a zde se oddělí muži od žen, aby se tak realizovala globální genocida, nejsou lidi tak nejsou s lidmi problémy. 

reagovat

Má lidský život smysl?

V anketě hlasovalo celkem 1 uživatel

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 69 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑