Diskuze a otázky - SMOTAT BO SKLENENKU?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 10. 02. 2008, 21:14:43 |

co s tim !499! nemuzu se rozhodnout !121!

reagovat

Mam to smotnout bo nacpat do sklenenky?

V anketě hlasovalo celkem 24 uživatelů

V diskuzi je 111 příspěvků a shlédlo ji 718 uživatelů .

předchozí | 0 | 30 | 60 | 90 | další

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 15. 02. 2008, 20:39:12

Žádám adminy o okamžité smazání všech diskuzí o drogách, včetně jejich zakladatelů a jejich přikyvovačů, protože ve většině z nich jsou opakovaně minimálně vychvalovány a opěvovány, ne-li některými uživateli dokonce propagovány drogy, což je v příkrém rozporu s § 188a trestního zákona.

Většina huličů a osob závislých na dalších drogách, JSOU OSOBY VE VĚKU VELMI BLÍZKÉM HRANICI TRESTNÍ ODPOVĚDNOSTI, TO ZNAMENÁ OSOBY NAPROSTO ZDRAVÉ, KDE UŽÍVÁNÍ DROG NAPROSTO NESOUVISÍ SE ŽÁDNOU LÉKAŘSKOU INDIKACÍ, ALE POUZE S JEJICH HLOUPOSTÍ A OMEZENOSTÍ A TOUHOU ZAHRÁT SI NA HRDINY, KTEŘÍ SE PŘEDVÁDĚJÍ TÍM, JAK PORUŠUJÍ PLATNÉ ZÁKONY TÉTO ZEMĚ!!!

JENOM HLUPÁK TADY MŮŽE PSÁT PŘÍSPĚVKY O TOM, JAK JSOU DROGY FAJN, JAK JSOU NEŠKODNÉ A CHLUBIT SE TÍM, CO VŠECHNO VYZKOUŠEL...

Nejhorší možná ani není to, že někdo to svinstvo bere, ale to, že sem píše ty lži o tom, jak je to fajn a mate mladým, nevědomým, hlavu...ŽÁDNÁ DROGA, ANI CIGARETY ANI CHLAST není fajn, všechno je to jen svinstvo a sajrajt, který může zejména nedospělým dětem zkazit zdraví a následně celý život...výsledek je ten, že mnozí mladí to začnou z frajeřiny brát a pak se toho nemohou zbavit... !726!!215! JE MI LÍTO TĚCH UBOŽÁKŮ, KTEŘÍ SE BEZ NĚJAKÉ TAKOVÉ BERLIČKY NEUMÍ ANI POBAVIT…

uživatel eliminován | 15. 02. 2008, 20:38:36

posli!721!

uživatel eliminován | 15. 02. 2008, 20:37:01

Marihuana poprvé v Británii zabíjela
A je to tu! Údajně první případ úmrtí na předávkování marihuanou je na světě. Posouzení tohoto případu necháváme bez komentáře, jak silnou odezvu však bude mít tento "mediální výkřik" ukáže čas.
Nezřízená konzumace marihuany zabila ve Velké Británii šestatřicetiletého muže. Podle lékařů jde o první případ úmrtí tohoto druhu v zemi. Nezvyklý případ popsala britská média v úterý tento týden.
"Tento typ úmrtí je skutečně zvláštní," řekl k případu toxikolog John Henry z londýnského institutu Imperial College. "Nic podobného jsem dosud neviděl. Odborníci budou muset přehodnotit svá tvrzení o lehkém typu drogy v případě marihuany," doplnil.
Šest cigaret denně po 11 let
Muž údajně vykouřil denně šest cigaret. Své "vášni" se navíc věnoval více než jedenáct let. První příznaky otravy zaznamenal loni v létě. Dvaadvacátého srpna si přátelům postěžoval, že ho bolí hlava. O několik hodin později byl nalezen mrtvý.
Patolog Michael Howells z Pembrokeshire po provedení nezbytné pitvy vypsal do úmrtního listu do kolonky úmrtí: celková toxikace organismu zplodinami marihuany.
Muž byl prý jinak zdráv a 48 hodin před svou smrtí nepil alkohol. Příčinu smrti objasnil rozbor krve: v ní se našla smrtící hladina zplodin z marihuany a THC.
Pozor na marihuanu z Evropy
Odborníci případ dlouho prověřovali, to je také důvod, proč se zprávu o podivném úmrtí dozvěděla veřejnost až dnes. V Británii se nachází marihuana v kategorii C, tj. nejměkčích nelegálních drog. Byla tam před několika měsíci zařazena i přes varování znalců, že rostlinky z Evropy jsou mnohem silnější než ty z dovozu.



lékaři, kteří varují, že marihuana vážně ohrožuje lidské zdraví, argumentují:

"Kouřením marihuanové cigarety vdechujete zplodiny obsahující tisíce škodlivých látek," upozorňuje odbornice na léčbu závislosti na tabáku Eva Králíková. Marihuanové cigarety tedy mají, podobně jako cigarety tabákové, karcinogenní účinky. "Žádná jiná droga nezůstává v těle tak dlouho jako kanabis. Navíc neexistuje žádná další legální či nelegální droga, která napadá všechny důležité tělesné orgány, každou buňku," vysvětluje americký vědec Carlton Turner z univerzity v Mississippi.

Marihuana způsobuje rakovinu jater
Pravidelným uživatelům měkké drogy zvané marihuana, získávané z rostliny konopí, hrozí téměř na sto procent onemocnění rakovinou plic nebo jater! Tři takzvané jointy denně jsou totiž stejně nebezpečné jako balíček dvaceti cigaret.

Lékaři z britské výzkumné organizace pro choroby jater proto před kouřením čistého konopí, tedy rozdrobených rostlinných částí obsahujících drogu, důrazně varují. „Pokud se navíc, jak tomu ve většině případů bývá, kombinuje marihuana s cigaretami, vzniká smrtící časovaná bomba a poškození jsou daleko vážnější. Data chemických rozborů dehtu, získaného z cigaret marihuany, mluví o podstatně vyšším obsahu karcinogenů než v dehtu tabáku. Rakovinotvorných látek je v cigaretách z marihuany až o padesát procent víc než v cigaretách,“ vysvětluje doktor Mark Britton.
„Tyto hrozivé statistiky překvapily mnoho lidí. Zvláště těch, kteří marihuanu kouří právě pro její ´menší´ zdravotní závadnost. Opak je pravdou a o cigaretách z konopí je potřeba mluvit jako o časované bombě. Nepředkládáme zprávu o tom, zda je či není marihuana morální a zákonná. Chceme občany jen upozornit, že z hlediska dýchacích a trávicích orgánů je prokazatelně mnohem nebezpečnější než tabák,“ dodává Britton.

Podle lékařů je kouření marihuany, stejně jako pasivní vdechování dýmu z marihuanových cigaret, čtyřikrát nebezpečnější než tabákového kouře. Celý problém také zhoršuje způsob kouření marihuany. Její uživatelé se většinou snaží vdechovat kouř co nejhlouběji do plic a co nejdéle jej zadržovat. Tím se množství vstřebaných karcinogenních látek zvyšuje ještě rychleji.


Každá droga škodí mozku
Názor expertů z INCB, že marihuana není neškodná, neúmyslně podpořili vědci z Nového Zélandu. "Je již dost důkazů, že užívání marihuany má u mladých lidí příčinnou souvislost s vývojem schizofrenie," řekl psychiatr Vaughan Carr z univerzity v Newcastlu.
Výzkum se uskutečnil mezi 1055 lidmi, kteří se narodili v roce 1977. Postupně, ve věku 18, 21 a 25 let, odpovídali na otázky týkající se četnosti kouření marihuany a různých stránek duševního zdraví. Vědci zjistili, že psychotické příznaky jsou častější mezi uživateli konopí. Je tomu tak kvůli chemickým změnám v mozku.



A POKUD NĚKDO NEVĚŘÍ MNĚ, MÁ MOŽNOST SE PODÍVAT NA STRÁNKY www.drogovaporadna.cz, má možnost si v učebnici toxikologie mnou uváděná fakta ověřit, má možnost se dotázat plicních lékařů...těch možností je spousta...


mr.poo

mr.poo | 15. 02. 2008, 20:35:19 | více příspěvků | napsat uživateli

ubal si fajnou žilku !895!

uživatel eliminován | 15. 02. 2008, 20:34:24

to, že hulí všichni, je nestoudná lež, tím se jen hlupáci snaží své hulení omluvit...hulí jen ubožáci a slaboši, kteří se bez toho svinstva neumí vůbec bavit, ubožáci a slaboši, KTEŘÍ SI ZCELA VĚDOMĚ A ÚMYSLNĚ NIČÍ VLASTNÍ, A NĚKTEŘÍ DAREBÁCI NEJEN VLASTNÍ, ZDRAVÍ TÍM SAJRAJTEM...jenom kdyby si pak následky své hlouposti měli platit ze své kapsy, brzy by se ze své naivity probudili...


V žádném případě nemohu souhlasit s tím, aby se tu něco mlelo o tom, že hulení je neškodné nebo dokonce prospěšné, je to svinstvo, a je jen otázkou času a frekvence užívání, kdy se ten škodlivý účinek hulení projeví, beru, že pokud někdo hulí 1x měsíčně, že je to lepší, než když někdo hulí pětkrát denně, ovšem to škodlivost hulení nesnižuje. Hulení je škodlivé pro lidské zdraví a s výjimkou několika raritních stavů, většinou stavů beznadějných, jen degraduje lidskou osobnost a dělá zejména z mladých lidí trosky. A proto jsem vždycky byl proti, jsem proti a budu proti...

Fascinuje mě drzost některých místních obhájců drog...neštítí se tu to svinstvo obhajovat, vychvalovat a někteří dokonce i propagovat... komu vy, ubožáci s drogami dávno vypatlaným mozkem, chcete kázat cosi o tom, že si každý může dělat co chce? Až si ponesete důsledky svých rozhodnutí, až je nebudete přenášet na nás ostatní, pak teprve ten váš argument vezmu...a komu se tady nelíbí, ať si sbalí svých pět švestek a táhne kam chce...proč se neseberete a netáhnete do Holandska, když se to tam smí? Jistě by tam na takové genitální myslitele čekali s otevřenou náručí, možná že by vám tam dokonce postavili i slavobránu...kdybyste tam byli už včera, už je pozdě...!450!!517!

uživatel eliminován | 15. 02. 2008, 20:33:48

Umreme vsichni..takze me fakt ze umru o par let drive vazne nesere..Pokud se chces dozit 120 prosim..ja o to zajem nemam.. !11!

uživatel eliminován | 15. 02. 2008, 20:33:39

podle počtu lidí,nebal to když si jen jeden,blil bys

uživatel eliminován | 15. 02. 2008, 20:33:14

Konzumace jakýchkoliv psychoaktivních latek (včetně alkoholu, kofeinu či nikotinu) v období dospívaní je spojena s vyšším rizikem rozvoje různých poruch zdraví až závislosti. Nejen že kouření devastuje Vaše plíce, cannabinoidy mohou ovlivnit dokončující se vývoj Vašeho mozku. Vim, že pubescenti velmi neradi slyší, že stále nejsou ještě dospělí, byť jejich tělo na první pohled vypadá srovnatelně s dospělými jedinci. Rozdíly, které Vás od dospělého stále odlišují jsou však ukryty především v mozkových drahách a stále se utvářejícím sítím nervových buněk do jejichž přirozeného vývoje může konzumace canabinoidů negativně a v extrémních případech i nezvratně zasáhnout. Přísloví "tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne" platí pro postupné sčítání drobných poškození přirozeného vývoje vašeho mozku (osobnosti, duše, charakteru, schopností - vyberte podle libosti;), které jednou přerostou ve vážnou poruchu psychického zdraví, často až s tragickou přesností.


Zásadní rozdíl, který nechtějí obhájci jakýchkoliv drog, tedy i kouření a chlastu, vzít v úvahu je ten, že zatímco mnohým rizikům, vyplývajícím ze znečištěného životního prostředí a současného způsobu života celé populace, se prostě nijak vyhnout NELZE, tak braní jakýchkoliv drog je další riziko navíc, KTERÉ K ŽIVOTU NENÍ NAPROSTO NUTNÉ A NEZBYTNÉ A VĚTŠINA ROZUMNÝCH LIDÍ TOTO RIZIKO NA SEBE NEBERE!!! Jen slaboch nebo bezohledný sobec a idiot se nechá ovládat takovýmto hnojem, osobnost, která má vlastní zdravý rozum a vůli, se takovýmito sajrajty ovládat nedá a nepodlehne jim.

Ať je to kterýkoliv omezenec, co tady obhajuje drogy, je to pořád jen hnus a sajrajt...jemu totiž ani žádný detail unikat nemusí, jemu totiž unikají zcela zásadní věci, např. to, že pořád jsou drogy v naší společnosti nežádoucí a že jejich propagace je porušováním paragrafu 188a trestního zákona, a i pouhá marihuana je dle zákona považována za drogu ILEGÁLNÍ!!! Mlít si tu může co chce, obhajovat se čím chce, zákon hovoří jasně. Myslím, že admini by právě takového uživatele a i diskuze, ve kterých jsou drogy jednoznačně vychvalovány, měli okamžitě vymazat.

uživatel eliminován | 15. 02. 2008, 20:32:23

Nejdřív se vykal a pak špóro....da best

uživatel eliminován | 15. 02. 2008, 20:32:08

chce to jediné: zavést osobní účty pro zdravotnictví, aby si každý platil za péči, kterou čerpá a rázem bude po rozumu...rázem i tito omezenci pochopí, že každý špás něco stojí, ale bohužel zatím na tyto omezené hlupáky, co kouří, chlastají a berou drogy, doplácíme všichni...a pak nejsou peníze např. na děti s vrozenými vadami, které za svoje nemoci nemohou a doprošujeme se kdesi na Západě a na tyto děti děláme sbírky...kvůli takovýmto bezohledným a sobeckým oslům a darebákům, kteří si zcela vědomě a úmyslně vlastní zdraví ničí...!450!

Všechny tyto hloupé kecy těch, kteří drogy berou a hájí, nemohou nic, ale zhola nic změnit na zásadním faktu, který ani oni nemohou vyvrátit. To jest, že všechny drogy, některá víc, jiná míň, některá dřív, jiná později, ale všechny bez výjimky, zdraví člověka škodí a je jenom otázkou času, kdy se ten špatný vliv a do jaké míry projeví. Mohou tu mlít co chtějí, lidé, kteří mají v hlavě zdravý rozum, nikdy dogy nemohou hájit, protože vědí, že by hájili neobhajitelné. Lze pochopit, že mladá generace si chce zkusit všechno a udělat si na všechno vlastní názor, ale pochopit něco je věc jedna a schvalovat nebo dokonce propagovat taková svinstva a sajrajty je věc naprosto odlišná, která, podle zatím platných zákonů této země je TRESTNÝM ČINEM!!! Většina těch, co se drog zastávají, je kolem 18 let, tedy má základní vzdělání, ještě nic nedokázala, ničím není, většinou tyto oslíky živí rodiče, ale hlavně že se ohání svou "zkušeností". Přitom obor zvaný toxikologie, drtivá většina z těchto samozvaných "expertů" nejen nikdy nestudovala, ale ani o něm neslyšela a tudíž ani netuší, co to obnáší. Jen k smíchu je argumentace o léčivosti marihuany: Proč tedy není zařazena Státním ústavem pro kontrolu léčiv mezi léky? Asi proto, že tam sedí samí idioti. Jakému procentu lidí je marihuana prospěšná? Je to řádově 0,0001% populace a mezi tuto populaci mládež do 18 let v drtivé většině případů rozhodně nepatří.

Varuju všechny slušné a zdravý rozum mající mladé lidi před JAKÝMKOLIV ZKOUŠENÍM DROG, včetně chlastu, kouření cigaret a marihuany!!! Nedejte se mýlit a masírovat si hlavu některými pošetilými lidmi, kteří vám budou cokoliv z těchto hnojů a sajrajtů vychvalovat do nebe a obhajovat vším možným, deklamovat tu nesmyslné teorie o škodlivosti čokolády, kávy a čaje, prohlašovat, že JIM SE TO PŘECE STÁT NEMŮŽE, že ONI TO PŘECE NEMUSÍ, že to mají pod kontrolou, a že to a ono je taky škodlivé a že je to uklidňuje a podobné další hovadiny. Až vás tyto hnusy připraví o to nejcennější co máte, o zdraví a případně i o život, ať už váš nebo někoho jiného, je pak na všechno pozdě a pak už zbude jen smutek a kdyby, mnohým se to líbit nebude, ale je přesto je třeba to všem, kdo sem chodí, dát jasně najevo. Často jedinou odpovědí těchto pošetilců jsou jen osobní urážky a výpady, věcné argumenty ani mít totiž nemohou, tito lidé to dobře vědí, že nemají pravdu, ale nechtějí se s tím smířit, protože by museli uznat, že jsou slaboši, protože toto je mimo jakoukoliv diskuzi...to je možná nepříjemná a pro mnohé nestravitelná pravda...




uživatel eliminován | 15. 02. 2008, 20:31:37

Zastrelfetku: Ja bych rekl ze tvoje iq je asi 40..protoze ctrl c a ctrlv nejakeho clanku z netu umi kazdy..i takova fetka jako jsem ja..takze: NASRAT A ROZMAZAT !1423!

uživatel eliminován | 15. 02. 2008, 20:30:51

OSOBA, KTERÁ JE VLASTNÍKEM ZDRAVÉHO ROZUMU A MÁ HO NA TOM MÍSTĚ, KDE HO ZDRAVÍ LIDÉ OBVYKLE MÍVAJÍ, MUSÍ UZNAT, ŽE ARGUMENTY, KTERÉ UVÁDÍM, JSOU NEVÝVRATNÉ. JAKÉKOLIV TRAPNÉ A NAIVNÍ VÝMLUVY BEZOHLEDNÝCH A SOBECKÝCH HLUPÁKŮ JSOU JEN A POUZE TRAPNÝMI A HLOUPÝMI VÝMLUVAMI. CHÁPU, ŽE TITO NEŠŤASTNÍCI ZDE NERADI VIDÍ ARGUMENTY, KTERÉ JE NEÚPROSNĚ USVĚDČUJÍ ZE SLABOŠSTVÍ, SOBECTVÍ, BEZOHLEDNOSTI A HLOUPOSTI. !726!

uživatel eliminován | 15. 02. 2008, 20:30:02

jak je zlatá ignorace :D

uživatel eliminován | 15. 02. 2008, 20:29:39

asi tak: braní drog je svinstvo, ať se to komu líbí nebo ne...rozhodně mě nezastraší vyhrůžky, urážky, lži a pomluvy slabochů a hlupáků, závislých na drogách...z toho si dělám tolik, jak z předloňského sněhu, jenom hlupák toleruje braní drog, to já tolerovat nebudu nikdy, jestli tito mladí, co tu mnozí vyřvávají, že drogy jsou fajn, mají být budoucností naší země, tak Bůh s námi...jsem rád, že já se toho nedožiju, až tito trotli tomu tady budou šéfovat... To, že jsem trapný pro fetky a hlupáky mi naprosto nevadí, na to já seru, já jsem rád, že i mezi mladými se tu a tam objevují rozumné názory...a zase jich tu tak málo není... Ještěže tak a jsem za ty rozumné názory rád...

Kdyby admini tohoto serveru důsledně dodržovali platné zákony této země, už by tu dávno nebyla ani jediná diskuze o drogách...diskuzi totiž nelze v žádném případě zaměňovat za skrytou propagaci drog pod pláštíkem " diskuze". Když si projdeš příspěvky obhájců drog, velmi často se nejedná o diskuzi, ale o jasné porušování mnoha paragrafů trestního zákona...§164, §165, §168, §187, §188, §188a, §206 a to jsem vyjmenoval jen některé...

Listina práv a svobod:
Svobodu projevu a právo vyhledávat a šířit informace lze omezit zákonem, jde-li o opatření v demokratické společnosti nezbytná pro ochranu práv a svobod druhých, bezpečnost státu, veřejnou bezpečnost, ochranu veřejného zdraví a mravnosti.

Já si v prvé řadě myslím, že diskuze na toto téma tu nemá co hledat, proč o těch sajrajtech nediskutujete na drogových serverech a zatahujete to sem? Jen proto, abyste získali pro to svinstvo další mladé lidi, na místě adminů bych tvrdě zatočil s každým, kdo by tu tyto diskuze zakládal nebo drogy jakkoliv omlouval nebo něco podobného...je to svinstvo a sajrajt, to je bez diskuze, zdravým rozumem myslící člověk to musí odsoudit!!!




uživatel eliminován | 15. 02. 2008, 20:28:49

Smotni radne..balis klasiku nebo pres switch??
!27!

uživatel eliminován | 15. 02. 2008, 20:26:39

Žádám adminy o okamžité smazání všech diskuzí o drogách, včetně jejich zakladatelů a jejich přikyvovačů, protože ve většině z nich jsou opakovaně minimálně vychvalovány a opěvovány, ne-li některými uživateli dokonce propagovány drogy, což je v příkrém rozporu s § 188a trestního zákona.

Většina huličů a osob závislých na dalších drogách, JSOU OSOBY VE VĚKU VELMI BLÍZKÉM HRANICI TRESTNÍ ODPOVĚDNOSTI, TO ZNAMENÁ OSOBY NAPROSTO ZDRAVÉ, KDE UŽÍVÁNÍ DROG NAPROSTO NESOUVISÍ SE ŽÁDNOU LÉKAŘSKOU INDIKACÍ, ALE POUZE S JEJICH HLOUPOSTÍ A OMEZENOSTÍ A TOUHOU ZAHRÁT SI NA HRDINY, KTEŘÍ SE PŘEDVÁDĚJÍ TÍM, JAK PORUŠUJÍ PLATNÉ ZÁKONY TÉTO ZEMĚ!!!

JENOM HLUPÁK TADY MŮŽE PSÁT PŘÍSPĚVKY O TOM, JAK JSOU DROGY FAJN, JAK JSOU NEŠKODNÉ A CHLUBIT SE TÍM, CO VŠECHNO VYZKOUŠEL...

Nejhorší možná ani není to, že někdo to svinstvo bere, ale to, že sem píše ty lži o tom, jak je to fajn a mate mladým, nevědomým, hlavu...ŽÁDNÁ DROGA, ANI CIGARETY ANI CHLAST není fajn, všechno je to jen svinstvo a sajrajt, který může zejména nedospělým dětem zkazit zdraví a následně celý život...výsledek je ten, že mnozí mladí to začnou z frajeřiny brát a pak se toho nemohou zbavit... !726!!215! JE MI LÍTO TĚCH UBOŽÁKŮ, KTEŘÍ SE BEZ NĚJAKÉ TAKOVÉ BERLIČKY NEUMÍ ANI POBAVIT…

Na trávě může velmi rychle vzniknout psychický návyk.
Pokud kouříte jointy třeba každý den, jste na dobré cestě jak získat návyk. Projeví se tak, že když přestanete, budete mít nutkání si dát jointa. Není to zdaleka tak drsné jako fyzický návyk - není vám špatně, nepodlamují se vám kolena, ale prostě si budete chtít zahulit. Nejste totiž závislí na chemických látkách obsažených v konopí, ale na samotném rituálu kouření. Psychická závislost na trávě není nijak závažná, pokud má člověk jen trochu vůli (anebo žádnou trávu), dá se to vydržet a po pár dnech to přejde. Problémem se závislostí stane ve chvíli kdy trávě podlehnete a začnete bez okolků hulit víc a víc. Zanedlouho se to zvrhne z původního občasného rozumného kouření pro zábavu v drsné hulení vždy a všude - bez důvodu.

Tráva vás může přivést k psychiatrovi.
Teď se nebudeme bavit o potenciálním riziku pro psychiku u všech psychedelických drog, které spočívá v možnosti vyvolání nějaké latentní duševní nemoci - to u trávy není tak vysoké. Navážeme na předchozí proti - jestliže začnete hulit skutečně vždy a všude a začnete žít už jen pro trávu, ztratíte brzy kontakt s realitou a stane se z vás notorik (vyhulenec), přemýšlící jen o příštím jointu. Po pár měsících se z toho pravděpodobně zcvoknete.

Hulení vás může přivést k tvrdým drogám.
Kolem tohoto argumentu je mnoho povyku, podle mého názoru je do určité míry pravdivý, ale ne v tom smyslu v jakém ho používají zastánci represe. K tvrdým drogám vás nepřivede konopí samotné, myšleno chemicky. Pokud se však stanete vyhulencem (viz výše), zvyšujete pravděpodobnost, že se dostanete do určité sociální skupiny která má blíž k tvrdším drogám. Odpovědnost bych neházel na marihuanu, odpovědnost je na jedinci. Také se sluší uvést, že konopí nebývá startovací drogou, tou je většinou alkohol. Takže sumárum: nemyslím, že je vhodné tento příklad používat jako argument pro represi, neboť neplatí tak jednoznačně. Ale skutečně vás konopí může nepřímo přivést k tvrdým drogám, tak jako mnoho dalších věcí.

Tráva není zrovna to nejlepší pro vaše plíce.
Tráva se většinou užívá kouřením. Do vašich plic se dostává plno škodlivin, dehtů z papírků a podobně. Brzy začnete kašlat - chronický zánět průdušek se tomu tuším říká. Posléze zemřete na rakovinu. Pokud jste nejen hulič, ale i kuřák (rozuměj kuřák tabákových cigaret), je to o to horší.

Tráva způsobuje demotivační syndrom.
... aneb seru na to. Snad díky pochopení záležitostí kolem vás můžete o dost věcech získat pocit, že se bez nich obejdete a že to je nepodstatné pro běh vesmíru. Většinou sice máte pravdu, ale trochu to koliduje s reálným světem, jehož jste pořád ještě součástí a ve kterém je přece jen potřeba občas vysypat koš, zařídit odklad vojny nebo pohřeb babičky. Rozumní uživatelé trávy tedy časem pochopí, že věci kolem nich jsou sice filozoficky nedůležité, ale zároveň nutné pro zachování jejich existence a vrátí se zpět k jejich konání.

Nejmíň stokrát jsem tu už napsal, že bych souhlasil s DEKRIMINALIZACÍ marihuany a jejím případným využitím z LÉKAŘSKÉ INDIKACE, pokud jiná možnost není a vše ostatní už selhalo a za předpokladu, že úhradu veškeré lékařské péče přebere hulič na sebe...ale u věkové skupiny, která ji hulí nejčastěji, o žádnou skutečně lékařskou indikaci nejde, jde pouze o hloupou frajeřinu, kterou si chce dotyčný(á) dokázat, jaký(á) je hrdina nebo hrdinka, že porušuje platné zákony, nemluvě už o velikých rizicích této hlouposti...

Hulil(a) bys, kdyby to znamenalo, že si budeš veškerou péči hradit ze své kapsy? Budeš hulit, až budeš mít doma manžela(ku) a děti? Já někdy pochybuju o tom, že huličům záleží i na někom a něčem jiném, než jen na nich samotných...podle mého je to bezohlednost a sobectví, nic víc, zlobte se nebo ne...tady už nejde o polemiku, nakolik a komu to škodí a jaká rizika to má nebo nemá-na to možná mohou být různé názory...ale je to o tom, jestli jsi kvůli někomu schopný se vzdát svého prožitku, soustředit se jen na ty věci, které jsou pro život podstatné a zásadní, a to hulení v žádném případě není-není nezbytné a není dokonce ani potřebné...!726!

uživatel eliminován | 15. 02. 2008, 20:26:15

zastrelfetku:hele od toho tady ty diskuzejsou !!!!!!drogy tabu byly ale uz nejsou.....jestli se ti to nelibi tak sem enchod!

uživatel eliminován | 15. 02. 2008, 20:25:55

nacpi to do skla

uživatel eliminován | 15. 02. 2008, 20:25:26

Marihuana poprvé v Británii zabíjela
A je to tu! Údajně první případ úmrtí na předávkování marihuanou je na světě. Posouzení tohoto případu necháváme bez komentáře, jak silnou odezvu však bude mít tento "mediální výkřik" ukáže čas.
Nezřízená konzumace marihuany zabila ve Velké Británii šestatřicetiletého muže. Podle lékařů jde o první případ úmrtí tohoto druhu v zemi. Nezvyklý případ popsala britská média v úterý tento týden.
"Tento typ úmrtí je skutečně zvláštní," řekl k případu toxikolog John Henry z londýnského institutu Imperial College. "Nic podobného jsem dosud neviděl. Odborníci budou muset přehodnotit svá tvrzení o lehkém typu drogy v případě marihuany," doplnil.
Šest cigaret denně po 11 let
Muž údajně vykouřil denně šest cigaret. Své "vášni" se navíc věnoval více než jedenáct let. První příznaky otravy zaznamenal loni v létě. Dvaadvacátého srpna si přátelům postěžoval, že ho bolí hlava. O několik hodin později byl nalezen mrtvý.
Patolog Michael Howells z Pembrokeshire po provedení nezbytné pitvy vypsal do úmrtního listu do kolonky úmrtí: celková toxikace organismu zplodinami marihuany.
Muž byl prý jinak zdráv a 48 hodin před svou smrtí nepil alkohol. Příčinu smrti objasnil rozbor krve: v ní se našla smrtící hladina zplodin z marihuany a THC.
Pozor na marihuanu z Evropy
Odborníci případ dlouho prověřovali, to je také důvod, proč se zprávu o podivném úmrtí dozvěděla veřejnost až dnes. V Británii se nachází marihuana v kategorii C, tj. nejměkčích nelegálních drog. Byla tam před několika měsíci zařazena i přes varování znalců, že rostlinky z Evropy jsou mnohem silnější než ty z dovozu.



lékaři, kteří varují, že marihuana vážně ohrožuje lidské zdraví, argumentují:

"Kouřením marihuanové cigarety vdechujete zplodiny obsahující tisíce škodlivých látek," upozorňuje odbornice na léčbu závislosti na tabáku Eva Králíková. Marihuanové cigarety tedy mají, podobně jako cigarety tabákové, karcinogenní účinky. "Žádná jiná droga nezůstává v těle tak dlouho jako kanabis. Navíc neexistuje žádná další legální či nelegální droga, která napadá všechny důležité tělesné orgány, každou buňku," vysvětluje americký vědec Carlton Turner z univerzity v Mississippi.

Marihuana způsobuje rakovinu jater
Pravidelným uživatelům měkké drogy zvané marihuana, získávané z rostliny konopí, hrozí téměř na sto procent onemocnění rakovinou plic nebo jater! Tři takzvané jointy denně jsou totiž stejně nebezpečné jako balíček dvaceti cigaret.

Lékaři z britské výzkumné organizace pro choroby jater proto před kouřením čistého konopí, tedy rozdrobených rostlinných částí obsahujících drogu, důrazně varují. „Pokud se navíc, jak tomu ve většině případů bývá, kombinuje marihuana s cigaretami, vzniká smrtící časovaná bomba a poškození jsou daleko vážnější. Data chemických rozborů dehtu, získaného z cigaret marihuany, mluví o podstatně vyšším obsahu karcinogenů než v dehtu tabáku. Rakovinotvorných látek je v cigaretách z marihuany až o padesát procent víc než v cigaretách,“ vysvětluje doktor Mark Britton.
„Tyto hrozivé statistiky překvapily mnoho lidí. Zvláště těch, kteří marihuanu kouří právě pro její ´menší´ zdravotní závadnost. Opak je pravdou a o cigaretách z konopí je potřeba mluvit jako o časované bombě. Nepředkládáme zprávu o tom, zda je či není marihuana morální a zákonná. Chceme občany jen upozornit, že z hlediska dýchacích a trávicích orgánů je prokazatelně mnohem nebezpečnější než tabák,“ dodává Britton.

Podle lékařů je kouření marihuany, stejně jako pasivní vdechování dýmu z marihuanových cigaret, čtyřikrát nebezpečnější než tabákového kouře. Celý problém také zhoršuje způsob kouření marihuany. Její uživatelé se většinou snaží vdechovat kouř co nejhlouběji do plic a co nejdéle jej zadržovat. Tím se množství vstřebaných karcinogenních látek zvyšuje ještě rychleji.


Každá droga škodí mozku
Názor expertů z INCB, že marihuana není neškodná, neúmyslně podpořili vědci z Nového Zélandu. "Je již dost důkazů, že užívání marihuany má u mladých lidí příčinnou souvislost s vývojem schizofrenie," řekl psychiatr Vaughan Carr z univerzity v Newcastlu.
Výzkum se uskutečnil mezi 1055 lidmi, kteří se narodili v roce 1977. Postupně, ve věku 18, 21 a 25 let, odpovídali na otázky týkající se četnosti kouření marihuany a různých stránek duševního zdraví. Vědci zjistili, že psychotické příznaky jsou častější mezi uživateli konopí. Je tomu tak kvůli chemickým změnám v mozku.



A POKUD NĚKDO NEVĚŘÍ MNĚ, MÁ MOŽNOST SE PODÍVAT NA STRÁNKY www.drogovaporadna.cz, má možnost si v učebnici toxikologie mnou uváděná fakta ověřit, má možnost se dotázat plicních lékařů...těch možností je spousta...


uživatel eliminován | 15. 02. 2008, 20:24:56

smotej to !1309!

uživatel eliminován | 15. 02. 2008, 20:14:16

asi tak: braní drog je svinstvo, ať se to komu líbí nebo ne...rozhodně mě nezastraší vyhrůžky, urážky, lži a pomluvy slabochů a hlupáků, závislých na drogách...z toho si dělám tolik, jak z předloňského sněhu, jenom hlupák toleruje braní drog, to já tolerovat nebudu nikdy, jestli tito mladí, co tu mnozí vyřvávají, že drogy jsou fajn, mají být budoucností naší země, tak Bůh s námi...jsem rád, že já se toho nedožiju, až tito trotli tomu tady budou šéfovat... To, že jsem trapný pro fetky a hlupáky mi naprosto nevadí, na to já seru, já jsem rád, že i mezi mladými se tu a tam objevují rozumné názory...a zase jich tu tak málo není... Ještěže tak a jsem za ty rozumné názory rád...

Kdyby admini tohoto serveru důsledně dodržovali platné zákony této země, už by tu dávno nebyla ani jediná diskuze o drogách...diskuzi totiž nelze v žádném případě zaměňovat za skrytou propagaci drog pod pláštíkem " diskuze". Když si projdeš příspěvky obhájců drog, velmi často se nejedná o diskuzi, ale o jasné porušování mnoha paragrafů trestního zákona...§164, §165, §168, §187, §188, §188a, §206 a to jsem vyjmenoval jen některé...

Listina práv a svobod:
Svobodu projevu a právo vyhledávat a šířit informace lze omezit zákonem, jde-li o opatření v demokratické společnosti nezbytná pro ochranu práv a svobod druhých, bezpečnost státu, veřejnou bezpečnost, ochranu veřejného zdraví a mravnosti.

Já si v prvé řadě myslím, že diskuze na toto téma tu nemá co hledat, proč o těch sajrajtech nediskutujete na drogových serverech a zatahujete to sem? Jen proto, abyste získali pro to svinstvo další mladé lidi, na místě adminů bych tvrdě zatočil s každým, kdo by tu tyto diskuze zakládal nebo drogy jakkoliv omlouval nebo něco podobného...je to svinstvo a sajrajt, to je bez diskuze, zdravým rozumem myslící člověk to musí odsoudit!!!


uživatel eliminován | 15. 02. 2008, 20:13:49

Poradny brko!1382!

uživatel eliminován | 15. 02. 2008, 20:12:58

vapolizer vulkáno jede takže ani jedno hehe

uživatel eliminován | 15. 02. 2008, 20:12:30

§ 188a


Šíření toxikomanie

(1) Kdo svádí jiného ke zneužívání jiné návykové látky než
alkoholu nebo ho v tom podporuje anebo kdo zneužívání takové látky
jinak podněcuje nebo šíří, bude potrestán odnětím svobody až na
tři léta nebo zákazem činnosti nebo peněžitým trestem.

(2) Odnětím svobody na jeden rok až pět let bude pachatel
potrestán, spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 vůči osobě mladší
než osmnáct let.


Všimněte si zajímavého faktu: moji odpůrci nepolemizují s fakty, která uvádím, protože ví, že s nimi polemizovat nejde...drtivá většina vědeckých a lékařských kapacit na světě HULENÍ A BRANÍ JAKÝCHKOLIV DROG NEKOMPROMISNĚ ODSUZUJE!!! Pouze několik obskurních časopisů a stránek na netu, kde si pár tlučhubů, nejčastěji novinářů, často nemajících o problematice ani páru, ve snaze najít jakoukoliv senzaci, upravuje fakta podle toho, jak jim to vyhovuje...


Urážky, pomluvy a posměšky vypatlaných debilků mám tady...!907!!907!!907!

Jsem rád, že fetkám tu moje názory vadí a proto tu budou i nadále...!726!!726!!726!

Už si mě konečně naskládejte do ignorace, já budu jen rád…

Co jiného lze čekat od debilů, kteří mají místo mozku plastový háček, aby jim mícha měla na čem držet... Vyhulenec už z principu nemůže uznat, že hulení je hovadina, protože by tím řekl, že je debilkem, když musí hulit...

Z výlevů jakýchsi vypatlanců, kteří neumí diskutovat věcně a jsou schopní napsat jen spoustu urážek, lží, polopravd a pomluv si dělám asi tolik, jak z předloňského sněhu, nediskutují věcně, protože toho nejsou schopni, vědí velmi dobře, že moje argumenty nejde vyvrátit!


Opravdu, když to tady člověk čte, tak pochybuje o zdravém rozumu některých diskutujících! Je zcela pochopitelné, že mladí lidé se chtějí pobavit, zajít na ples, dejme tomu i do té hospody pokecat s přáteli a známými, které třeba nějakou dobu neviděli. Ale chlubit se tím, že se někdo někde zhulil, zfetoval nebo opil, že někde zvracel, to jest, že se choval hůř než dobytek, tak to je opravdu ubohost a svědčí o tom, co má ten dotyčný v hlavě. Slušně řečeno: místo mozku, jehož obsahem by měl být, zejména u těch už dospělých, zdravý rozum, tak tam mají zřejmě někteří jen plastový háček, aby jim měla mícha na čem držet. Nevím jak pro koho, ale pro mě není opilec nebo feťák směšný, ale odporný..!577!


uživatel eliminován | 15. 02. 2008, 20:11:37

brcko !1363!

uživatel eliminován | 15. 02. 2008, 20:09:57

dej si kýbl vole (gravity bong) xD

uživatel eliminován | 15. 02. 2008, 20:09:55

!1016!!1016!!1016!!1016!!1016!!1016!

uživatel eliminován | 15. 02. 2008, 20:09:18

!1016!!1016!!1016!!1016!!1081!!1081!!1081!!1081!!1081!

uživatel eliminován | 15. 02. 2008, 20:08:45

Na trávě může velmi rychle vzniknout psychický návyk.
Pokud kouříte jointy třeba každý den, jste na dobré cestě jak získat návyk. Projeví se tak, že když přestanete, budete mít nutkání si dát jointa. Není to zdaleka tak drsné jako fyzický návyk - není vám špatně, nepodlamují se vám kolena, ale prostě si budete chtít zahulit. Nejste totiž závislí na chemických látkách obsažených v konopí, ale na samotném rituálu kouření. Psychická závislost na trávě není nijak závažná, pokud má člověk jen trochu vůli (anebo žádnou trávu), dá se to vydržet a po pár dnech to přejde. Problémem se závislostí stane ve chvíli kdy trávě podlehnete a začnete bez okolků hulit víc a víc. Zanedlouho se to zvrhne z původního občasného rozumného kouření pro zábavu v drsné hulení vždy a všude - bez důvodu.

Tráva vás může přivést k psychiatrovi.
Teď se nebudeme bavit o potenciálním riziku pro psychiku u všech psychedelických drog, které spočívá v možnosti vyvolání nějaké latentní duševní nemoci - to u trávy není tak vysoké. Navážeme na předchozí proti - jestliže začnete hulit skutečně vždy a všude a začnete žít už jen pro trávu, ztratíte brzy kontakt s realitou a stane se z vás notorik (vyhulenec), přemýšlící jen o příštím jointu. Po pár měsících se z toho pravděpodobně zcvoknete.

Hulení vás může přivést k tvrdým drogám.
Kolem tohoto argumentu je mnoho povyku, podle mého názoru je do určité míry pravdivý, ale ne v tom smyslu v jakém ho používají zastánci represe. K tvrdým drogám vás nepřivede konopí samotné, myšleno chemicky. Pokud se však stanete vyhulencem (viz výše), zvyšujete pravděpodobnost, že se dostanete do určité sociální skupiny která má blíž k tvrdším drogám. Odpovědnost bych neházel na marihuanu, odpovědnost je na jedinci. Také se sluší uvést, že konopí nebývá startovací drogou, tou je většinou alkohol. Takže sumárum: nemyslím, že je vhodné tento příklad používat jako argument pro represi, neboť neplatí tak jednoznačně. Ale skutečně vás konopí může nepřímo přivést k tvrdým drogám, tak jako mnoho dalších věcí.

Tráva není zrovna to nejlepší pro vaše plíce.
Tráva se většinou užívá kouřením. Do vašich plic se dostává plno škodlivin, dehtů z papírků a podobně. Brzy začnete kašlat - chronický zánět průdušek se tomu tuším říká. Posléze zemřete na rakovinu. Pokud jste nejen hulič, ale i kuřák (rozuměj kuřák tabákových cigaret), je to o to horší.

Tráva způsobuje demotivační syndrom.
... aneb seru na to. Snad díky pochopení záležitostí kolem vás můžete o dost věcech získat pocit, že se bez nich obejdete a že to je nepodstatné pro běh vesmíru. Většinou sice máte pravdu, ale trochu to koliduje s reálným světem, jehož jste pořád ještě součástí a ve kterém je přece jen potřeba občas vysypat koš, zařídit odklad vojny nebo pohřeb babičky. Rozumní uživatelé trávy tedy časem pochopí, že věci kolem nich jsou sice filozoficky nedůležité, ale zároveň nutné pro zachování jejich existence a vrátí se zpět k jejich konání.

Nejmíň stokrát jsem tu už napsal, že bych souhlasil s DEKRIMINALIZACÍ marihuany a jejím případným využitím z LÉKAŘSKÉ INDIKACE, pokud jiná možnost není a vše ostatní už selhalo a za předpokladu, že úhradu veškeré lékařské péče přebere hulič na sebe...ale u věkové skupiny, která ji hulí nejčastěji, o žádnou skutečně lékařskou indikaci nejde, jde pouze o hloupou frajeřinu, kterou si chce dotyčný(á) dokázat, jaký(á) je hrdina nebo hrdinka, že porušuje platné zákony, nemluvě už o velikých rizicích této hlouposti...

Hulil(a) bys, kdyby to znamenalo, že si budeš veškerou péči hradit ze své kapsy? Budeš hulit, až budeš mít doma manžela(ku) a děti? Já někdy pochybuju o tom, že huličům záleží i na někom a něčem jiném, než jen na nich samotných...podle mého je to bezohlednost a sobectví, nic víc, zlobte se nebo ne...tady už nejde o polemiku, nakolik a komu to škodí a jaká rizika to má nebo nemá-na to možná mohou být různé názory...ale je to o tom, jestli jsi kvůli někomu schopný se vzdát svého prožitku, soustředit se jen na ty věci, které jsou pro život podstatné a zásadní, a to hulení v žádném případě není-není nezbytné a není dokonce ani potřebné...!726!

Olsy

Olsy | 15. 02. 2008, 20:08:18 | více příspěvků | napsat uživateli

bo neznamená nebo blbečku!898!

předchozí | 0 | 30 | 60 | 90 | další


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

skleněnka

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑