Diskuze a otázky - Seznameni na internetu

úvodní strana | aktualizovat | dolů

thevalheru

thevalheru | 11. 10. 2011, 12:25:12 | příspěvky uživatele | napsat uživateli

Vím, že je toto velmi dlouhý elaborát a spousta hňupů sem napíše, že to nehodlají číst (opravdu nechápu, proč má každý potřebu toto sdělovat, možná jen se ukázat se svou opičí fotkou a zviditelnit se, když to číst nechci, tak to nečtu a odejdu) a spousta potrefených dorotek se do mě s nadávkami pustí, aniž to dočtou do konce a jen se budou chtít opět zviditelnit nebo se přátelit s obdobně postiženými na můj úkor, ale můžu vám říct, že mi je to jedno :) Pro vás ostatní jsem toto sesmolil a možná to řadě z vás pomůže, možná ne :)

Seznamování přes net má svoje úskalí a já do nekonečna všem sexuchtivým panicům,zoufalcům, rádobyseladonům a pomocným mlynářům opakuji, že je to naprostá ztráta času, energie a financí bez jakéhokoliv hmatatelného výsledku, nepovažujeme-li za něj například ztrátu sebevědomí, pokřivení hodnot a realistického pohledu na svět a dalších X faktorů.

Stále platí pravidlo, které jsem sám ozkoušel, že maximálně 8 pokusů v reálu přináší 1 vynikající výsledek, který za to stojí, neboť si vyberete člověka, který se vám líbí na první pohled, se kterým jste již navázali rozhovor, víte jak se chová ve společnosti, jakou má mimiku, hlas, jak je na tom po stránce emocí, charakteru...kdežto na netu 250 pokusů přináší výsledek rovný 0 a toho času stráveného nad klávesnicí, nad představami, idealizováním si dotyčného člověka a pak totální fiasko, ztráta sebedůvěry, deprese. Přijdete na net, je vám 17, jste nadšeni, jak to jde snadno, pak uplyne doba, která vám přijde jako chvíle, ohlédnete se a je vám 27, máte za sebou 2-3 internetové vztahy, z nichž každý trval měsíc, máte zadek jako valach a na prstech od klávesnice mozoly a partnerku ŽÁDNOU.

Udělal jsem si tu práci a udělal pro vás s přáteli malý průzkum. Prolistoval jsem snad všechny seznamovací servery /vyloženě seznamovací/ a odeslal zkušebně kolem 150 různých smyšlených odpovědí dívkám v rozmezí 18-25 let. Za tímto účelem jsme vyhrabali své staré nepoužívané simkarty s nějakým tím zbytkem kreditu, přeci do vás nebudeme strkat peníze, že :)
Nutno podotknout, že 80 procent inzerátů bez umístění vlastní fotografie podávají "baculky" jak si rády tyto tučné dívky říkají, neboli slečny s váhou nad 80kg, či svobodné maminky, které berou všechno. Nic proti nim, to jen pro info.
Ze 150 odpovědí jsem obdržel po měsíci 20 vzkazů, některé odpovědi přišly po týdnu, některé až po čtyřech, kdy se dívka sešla bezúspěšně se všemi muži a zkoušela to tedy dále. 10 z 20 odpovědí byly evidentně předem připravené a dívky je rozesílaly všem zájemcům,takže pokud jste se slečen na něco ptali, tak vaše odpověď zůstala nezodpovězena, email obsahoval fotografii a asi kilometrové vyprávění o sobě. Některé odpovědi obsahovaly pouze dvě tři věty a nebyla k nim přiložena fotografie. Požádal jsem je tedy o ni a ve všech případech byla moje žádost zamítnuta s výmluvou absence fotoaparátu (v dnešní době, kdy má každý telefon foťák a webkamera se dá zakoupit pod 200,- je toto opravdu jen účelová výmluva, neboť taková dívka je na 100 procent silné nadváhy a snaží se za každou cenu, aby došlo co nejdříve setkání a tam si alespoň užila rande, na kterém dlouho nebyla, nebo bude doufat, že toho kluka nějak ukecá). Tyto dívky jsem tedy ze svého "pokusu" předem vyloučil a rozloučil se. Vrátil jsem se k těm, co mi zaslaly fotografii. 5 z 15, které prošly prvotním výběrem nesplňovaly bohužel ani moje nejnižší vzhledová kritéria (měly vlasy na ježka, silné brýle a akné, předkus...) se zbylými jsem si vyměnil telefonní číslo. Na pokus toto bylo málo, tak jsem odeslal dalších 100 odpovědí a získal tak po opětovném vytřízení viz výše dalších 10 dívek, na které jsem si vzal telefon. To máme 20 dívek, která splňovala alespoň minimální kritéria bez jakýchkoliv vyšších, ba i středních nároků z neuvěřitelných 250 oslovených žen.
Nyní příchází několik fází, se kterými se setká úplně každý, kdo ozkouší inzertní servery.

Metoda náhlého vzplanutí a vyhnasnutí. (2 dívky z 20)
Z počátku bouřlivá konverzace přes sms, člověk ani nestíhá pomalu odpovídat, ovšem s přibývajícím časem (řádově 5-6 dní) konverzace začne vyhasínat, až naprosto ustane. Toto praktikují většinou dívky, které dostanou strach, nebo se zaleknou, že se vlastně budou muset s neznámým člověkem sejít a pokusí se z toho takto vycouvat.

Metoda "dámská jízda" (2 z 20)
Zprvu decentní sms a e-mailová konverzace, vše je výborné, dokud dívka nenapíše, že jde s kamarádkami na obrovský mejdan/diskotéku. Na této seanci se bude ze všech zbývajících sil snažit někoho urvat a to doslova za každou cenu. Bere to jako takovou poslední možnou záchranu před pro ni "ponižujícím" setkáním s klukem na inzerát. Pokud tam nikoho nepotká, tak se s svěří kamarádkám o plánované schůzce na slepo a ty jí to pochopitelně vymluví a zapřísáhnou se, že na příští kropenici jí někoho seženou. Pochopitelně konverzaci s vámi ihned utne a už o ní neuslyšíte.

Metoda znuděná kamarádka (3 z 20)
Opět výborná konverzace po sms, ovšem jakýkoliv pokus o pozvání na setkání končí buď změnou tématu, nebo nějakou výmluvou a opět změnou tématu, jen aby udržela tuto nekonečnou konverzaci. Toto většinou dělají dívky, co si ten inzerát dají z nudy, aby si měly s kým psát a měly někoho, kdo se jim ozve a nějak je virtuálně zabaví.

Metoda věčného posouvání (5 dívek)
Vše se jeví v pořádku, už o sobě víte téměř vše a plánujete termín setkání. Ovšem jakýkoliv termín navrhnete, dívka posune o celý další týden. V dalším týdnu to posune o další týden a pak opět o další. K tomuto kroku se přiklonila největší skupina dívek, myslím si , že takto získávají čas, po který se snaží ještě z posledních sil kloufnout někoho v reálu a chtějí mít zálohu (vás) pokud by jim to nevyšlo, nebo prostě mají ze setkání strach a tím že to posunou o další týden, z nich na chvíli spadne ten stres, ale nikdy se s vámi skutečně nesejdou.

Metoda náhlých katastrof (2 dívky)
Je to něco na způsob "věčného posouvání" s tím rozdílem, že den před setkáním se dívce stane něco hrozného, úmrtí v rodině, zlomí si nohu, zemře jí domácí mazlíček, má autohavárii....jedná se samozřemě o výmluvy, kdy se dívka tímto způsobem z toho setkání pokusí vycouvat, ať už ze strachu, nebo proto, že se s tím svěří kamarádkám, které jí to rozmluví svými horrorovými příběhy ze schůzek na slepo a přesvědčí ji, že má na víc. Též konverzace vyhasne.

Metoda posílení ega ( 1 dívka)
Slečnu čeká nějaká zkouška (škola, autoškola atd.) je z ní nervózní a má strach, bohužel ale nikoho nemá, tak si hledá virtuálního přítele, co jí přes sms povzbudí a až splní svůj jediný účel, ke kterému byl vybrán, tak už o ní neuslyší

Metoda nováček (2 dívky)
Dívka se přistěhovala čerstvě do Prahy, nikoho tu nezná, má minimum přátel, tak se snaží poznat co nejvíc lidí. Nehledá ale v žádném případě partnera, to je jen záminka, láká tak prostě kluky, aby si nadělala co nejvíc kontaktů a měla se na koho v případě problémů obracet

Tak drazí přátelé, zbyly nám pouze 3 dívky. Slovy TŘI. Ano, z 250 oslovených žen a to jsme se nedostali dále, než přes sms a emaily.

Teď nastupuje fáze osobního setkání.Nejsem zase takový dobrodruh, abych kvůli nějakému průzkumu chodil na fingované rande, tak jsem za sebe poslal kamaráda, který nikoho nemá, dívku hledá a vypadá mnohem lépe než já :)

Dopadlo to následovně:

Dívka číslo 1 na setkání vůbec nedorazila a měla vypnutý telefon, který si zapla až po týdnu (přišla nám doručenka)

Dívka číslo 2 se chovala naprosto jinak, než v sms konverzaci, rozhodně nebyla upovídaná k prasknutí ani z ní nesršel šarm a inteligence, jak o sobě hlásila, prý seděla na židli, povídala něco o svém pejskovi a neustále se ptala, co se bude dělat a jaký bude program. Pochopitelně se s ní kamarád rozloučil a byl konec.

Dívka číslo 3
Prý výborně strávený večer, slečna byla po všech stranách perfektní, ale nepřeskočila z její strany jiskra.

Takže jaký je konečný výsledek? Z 250 oslovených dívek je výsledek 0. V Sms a emailech jsme se střídali ve třech lidech a zabralo nám to více než měsíc. Kdyby se do toho pustil každý sám, tak jsme právě vyhodili 3-4 měsíce života v honbě za iluzí.

Věřím, že někde se vyskytuje opravdu jen velice nízké procento lidí, které to myslí opravdu vážně, nemá nějaký vzhledový problém, ani psychickou poruchu, ale ty obdrží takové množství odpovědí, že nevědí, kterou si vybrat dřív,že se nakonec rozhodnou pro nějakou jinou formu seznámení :)

Pak jsou samozřejmě servery, kde jsou i u textů umístěné fotografie, ale není to o moc jiné, než v případech výše, většinou se jedná jen o nezávazný pokec, který dřív nebo později vyšumí do ztracena, nebo o nějaký flirt, který nebude nikdy dokončen, nebo slouží dotyčné jen k zvýšení vlastního sebevědomí, neboť spousta netových paniců z obyčejné, naprosto průměrné a nezajímavé holky udělá bohyni, neboť mají pokřivený pohled na svět a realitu z množství obézních a ošklivých dívek, které na netu potkávají - jak se říká, mezi slepými jednooký králem :) Takové dívce neúměrně vzroste ego a začne si vybírat protějšky, na které prostě v žádném případě vzhledově nemá, odmítá nabídky obyčejných kluků, neboť se stále cítí díky podpoře odstatních jako bohyně a končí samozřejmě sama :) A tak je to pořád dokola.

Teď jsme ten samý průzkum učinili v reálu

Pokud chcete sbalit holku, tak z mé zkušenosti na každých 7-8 odmítnutí připadá 1 přikývnutí, což je v porovnání s balením na internetu, kde byl z 250 pokusů nulový výsledek trošku jiné kafe, nehledě na strávený čas, kdy vám oslovení dívky zabere asi tak 5 vteřin života, kdežto na internetu byste s oslovením a čekáním na odpověď mohli strávit také měsíc a stále byste nevěděli, na čem jste. Spousta lidí se uchyluje k balení přes internet ze strachu z odmítnutí, či oslovení dívky v reálu. Důležité je uvědomit si, že nikdo se vám chechtat nebude, každé to akorát zalichodí a ta odmítnutí jsou lidská, není to žádný slovní průjem, že byste doma brečeli do polštáře, navíc už je nikdy neuvidíte, tak to nemusíte řešit. Zní to možná hrozně 7-8 odmítnutí, ale vemte si kolik holek vás odmítne tady...dáte si žádost na pár 200 holkám a dostanete Ano třeba 3x a to jsou ještě holky, co se vámi vůbec nelíbí nebo jsou rozvedené s dětmi. V reálu oslovíte jen ty, co se vám líbí a nějak vás zaujaly. Těch záminek na oslovení existují tisíce, ovšem nejdůležitějším faktem je to, že když převažují vzájemné sympatie, tak vůbec nezáleží na obsahu toho oslovení, stačí například pochválit tričko, pozvat holku v hospodě na fotbálek, říct jen Ahoj, není to nic těžkého. Ze začátku vám to určtě udělá menší problém, proto si toto ozkoušejte na jaksi podprůměrnějších holkách, kde nehrozí tolik odmítnutí - naděláte si sice jen kamarádky, ale ty mají taky kamarádky a můžou vás s nimi seznámit :)))
Oslovil jsem za svůj život kolem 100 holek a ani jednou jedinkrát se mi nestalo, aby mi ta holka řekla, abych šel "někam", že jsem zrůdička, nebo abych neopruzoval, či aby vyprskla smíchy...ty holky pokud nejsou naprosté doroty, což poznáte už od pohledu, vás odmítnou s nějakou výmluvou, která na oko vyzní tak, že by jako měla zájem,ale zrovna se jí to nehodí. Prostě že spěchá, že má sraz s kámoškou, že jde zrovna na nějakou zkoušku, prostě něco v tom duchu.Takže žádný strach a směle do toho.

Můžu vám s čistým svědomím říct, že je obrovská propast mezi ženami z reálu a z internetu, jak v myšlení, ve vzhledu, tak v chování. Holka z reálu co nevysedává denně u PC má prostě nějaké zájmy, přehled, je taková vitální, energická, nemá přehnané nároky ani sebevědomí, holky z netu mají většinou pokřivené vidění sebe samu z neustálého nekonečného přívalu neopodstatněných lichotek od opravdových zoufalců, což jim strašně zvedá ego a tím už neuvažují racionálně, pak není neobvyklé že holka vážící metrák vyfakuje kluka, co by v reálu urval snad každou jen by prstem luskl. Navíc i nějaké přátelství je pro ně věc rize povrchní a krátkodobá, když holka z reálu ztratí kámoše, tak je z toho v prdeli a příště si dá pozor, aby se to neopakovalo, ale z netu nad tím mávne rukou, protože v přátelích na svém profilu má dalších 50, co ho hravě zastoupí, všechno je takové uspěchané, imaginární. Navíc na net chodí hodně pracovně vytížené holky, co nemají v reálu skoro vůbec čas a pochopitelně minimum zájmů, protože to díky dřepění u PC prostě nestíhají a ani nepotřebují. Jsou samozřejmě vyjímky, ale to jsou totální minima, na prstech bych je spočítal.

reagovat

V diskuzi je 440 příspěvků a shlédlo ji 5383 uživatelů .

předchozí | 0 | 30 | 60 | 90 | 300 | další

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

Kinman_Doriana

Kinman_Doriana | 30. 11. 2011, 12:45:15 | více příspěvků | napsat uživateli

> Elissaa

nejdriv: ze vetsina lidi ma profil jen na komunikaci s neznamymi lidmi, ale vetsina se sejit nechce, ja bych se s nekym cizim sama nikdy nesesla - nevim, co to muze bejt za uchyla.

a hned nasledujici veta:ja se s klukem pres internet sesla, (dokonce byl tady z LST a nebyli jsme spolu sami, bylo to na miste, kde je spousta lidi) a jsme spolu dlouhou dobu. jak jsem rikala prvni rande - ostych, druhy rande uz bylo mnohem lepsi.. nemluve o tom, ze jsem si tu nasla i kamarady

Mohla bys být prosím, konzistentní alespoň sama se sebou?? !585!

Elissaa

Elissaa | 29. 11. 2011, 21:42:37 | více příspěvků | napsat uživateli

nesouhlasim s tebou. za prve si nedokazu predstavit, jak podle tebe vypada normalni nebo hezka holka. za druhe si myslim, ze pres internet se kazdy chova nekdy jinak nez nazivo a nazivo jsou lide prece ostychavejsi na prvnim rande (aspon ja byla). navic je jasny, ze vetsina lidi ma profil jen na komunikaci s neznamymi lidmi, ale vetsina se sejit nechce, ja bych se s nekym cizim sama nikdy nesesla - nevim, co to muze bejt za uchyla. a navic. ja se s klukem pres internet sesla, (dokonce byl tady z LST a nebyli jsme spolu sami, bylo to na miste, kde je spousta lidi) a jsme spolu dlouhou dobu. jak jsem rikala prvni rande - ostych, druhy rande uz bylo mnohem lepsi.. nemluve o tom, ze jsem si tu nasla i kamarady a kamaradky, ktere jsem take videla nazivo. takze.. asi jsme na to sli kazdy jinak :-)

uživatel eliminován | 14. 10. 2011, 14:41:16

tohle nehodlám číst

:P

Kinman_Doriana

Kinman_Doriana | 13. 10. 2011, 10:21:44 | více příspěvků | napsat uživateli

> thevalheru
to byla ironie.. !5! ale být jí, začnu leporelem, slabikář už by mohl být moc náročnej.

thevalheru

thevalheru | 13. 10. 2011, 10:15:41 | více příspěvků | napsat uživateli

> Kinman_Doriana
asi starnu, tywe !2!

Kinman_Doriana

Kinman_Doriana | 13. 10. 2011, 10:13:53 | více příspěvků | napsat uživateli

> thevalheru
domcuska nemusi, ta tu ma preci fotku v plavkach. !102!

thevalheru

thevalheru | 13. 10. 2011, 10:12:54 | více příspěvků | napsat uživateli

> Domcuska...N
doporucuju zacit slabikarem !1!

uživatel eliminován | 13. 10. 2011, 10:03:35

ježiši to je tak dlouhé, že to ani dočíst nejde:D

thevalheru

thevalheru | 13. 10. 2011, 08:30:47 | více příspěvků | napsat uživateli

tady je spousta mlynaru s ruznejma teoriema, Nebal bych se, ze nebude komu se zasmat !29!

NoFear_NoFuture

NoFear_NoFuture | 12. 10. 2011, 18:09:11 | více příspěvků | napsat uživateli

A Fabík dostal ban :O Kdo nás teď bude bavit svými divými hypotézami a nepodloženými teoriemi?

uživatel eliminován | 12. 10. 2011, 17:55:28

hezky napsané!1!

Kinman_Doriana

Kinman_Doriana | 12. 10. 2011, 17:47:41 | více příspěvků | napsat uživateli

> giacros
diskuze se holt posunula nekam jinam, smir se s tim... !5!

giacros

giacros | 12. 10. 2011, 17:45:04 | více příspěvků | napsat uživateli

> thevalheru

tahle diskuze je naprosto bezpředmětná, pokud tu i autor řeší věci, které s tou diskuzí vůbec nesouvisí...aneb... pokud neznáte soukromé zprávy, přečtěte si návod na použití lbst...

thevalheru

thevalheru | 12. 10. 2011, 15:22:27 | více příspěvků | napsat uživateli

> Kinman_Doriana
nedelej hrdinu !2!

uživatel eliminován | 12. 10. 2011, 15:20:40

> Travis.Bickle..!670!

Kinman_Doriana

Kinman_Doriana | 12. 10. 2011, 15:20:36 | více příspěvků | napsat uživateli

> thevalheru
si nejsem jistý jestli o nějaký rychlokurz mám zájem... !102!

uživatel eliminován | 12. 10. 2011, 15:20:25

> thevalheru..o jízdě na mašině? !1073!

uživatel eliminován | 12. 10. 2011, 15:19:33

na dlouhejch trasách obzvlášť po rusku se prej vyplatí jezdit v konvoji. !2!

thevalheru

thevalheru | 12. 10. 2011, 15:18:58 | více příspěvků | napsat uživateli

> Kinman_Doriana
priste, az vyrazime chlastat, ti dam nejakej rychlokurz !2!!2!

Kinman_Doriana

Kinman_Doriana | 12. 10. 2011, 15:17:44 | více příspěvků | napsat uživateli

> thevalheru
vole. !585!

thevalheru

thevalheru | 12. 10. 2011, 15:17:35 | více příspěvků | napsat uživateli

> Travis.Bickle
tywe, jestli nas je schopna povozit vsechny naraz, tak snad ani nemam zajem !2!!2!

uživatel eliminován | 12. 10. 2011, 15:15:54

šla to do garáže navoskovat, než vás sveze.

thevalheru

thevalheru | 12. 10. 2011, 15:15:31 | více příspěvků | napsat uživateli

> Kinman_Doriana
need practice... ty bys to mel chapat nejlip !2!

thevalheru

thevalheru | 12. 10. 2011, 15:14:44 | více příspěvků | napsat uživateli

*lucylocksmith87 disconnected* !2!!2!

uživatel eliminován | 12. 10. 2011, 15:12:59

> lucylocksmith87..domlouvají se na tebe naprosto veřejně - dělej něco..!933!!670!

uživatel eliminován | 12. 10. 2011, 15:12:46

A jestli to zabere na půl, má u mě lucy 6 panáků.

Kinman_Doriana

Kinman_Doriana | 12. 10. 2011, 15:12:37 | více příspěvků | napsat uživateli

> thevalheru
jestli ne, tak to nebude má vina, pouze tvoje neschopnost. !102!

thevalheru

thevalheru | 12. 10. 2011, 15:11:03 | více příspěvků | napsat uživateli

> Kinman_Doriana
jestli ne, mam u tebe flasku !2!

uživatel eliminován | 12. 10. 2011, 15:10:55

> Kinman_Doriana..!670!

Kinman_Doriana

Kinman_Doriana | 12. 10. 2011, 15:10:11 | více příspěvků | napsat uživateli

> thevalheru
jestli tohle na lucy zabere mam u tebe panaka. !102!

předchozí | 0 | 30 | 60 | 90 | 300 | další


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

spoustacistdorotekpotřebafotkaopicenápishňupelaborátmúzanadávkainternetpostiženýseznámeníúkorkonec

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑