Diskuze a otázky - rohlík x chleba

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 21. 04. 2007, 17:01:45 |

to je dilema black and white?!1358!

reagovat

Co je lepčí?

V anketě hlasovalo celkem 40 uživatelů

V diskuzi je 76 příspěvků a shlédlo ji 501 uživatelů .

předchozí | 0 | 30 | 60 | další

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 21. 04. 2007, 17:07:11

hlasuju pro chleba

uživatel eliminován | 21. 04. 2007, 17:07:09

rohlik je rohlik,ale zase chleba je chleba!5!

uživatel eliminován | 21. 04. 2007, 17:07:08

jA MAM RADA HOUSKY A TO PEKNE PROMAZLY!1322!
!623!

uživatel eliminován | 21. 04. 2007, 17:07:00

Ty jo ale to je fakt těžká volba!1189!..Jak k čemu!867!...Ale nejlepší je CIBULOVEY rohliiik!405!!299!!299!!299!

uživatel eliminován | 21. 04. 2007, 17:06:47

chlebááááá!1252!

uživatel eliminován | 21. 04. 2007, 17:06:44

tak například na očka je ideální rohlik, ale na tousty je dobrej chleba !16!

uživatel eliminován | 21. 04. 2007, 17:06:39

z teplýho chleba se akorat ....!122!

uživatel eliminován | 21. 04. 2007, 17:06:39

rohlík... čerstvej, teploučkej, voňavej !122!

uživatel eliminován | 21. 04. 2007, 17:06:26

houska není konkurence!811!, tak je drahá!1358!

uživatel eliminován | 21. 04. 2007, 17:05:52

Ale zase rohlíky se líp žerou !2!

uživatel eliminován | 21. 04. 2007, 17:05:48

bulka, jedine bulka :D

uživatel eliminován | 21. 04. 2007, 17:05:30

a co houska???!363!

uživatel eliminován | 21. 04. 2007, 17:05:29

Když je chleba čerstvej,tak nemá konkurenci.

uživatel eliminován | 21. 04. 2007, 17:05:07

asi tak!191!

uživatel eliminován | 21. 04. 2007, 17:04:30

Já už jsem neměla rohlík tak půl roku!2!

uživatel eliminován | 21. 04. 2007, 17:03:47

rozhodně chleba!1107!

předchozí | 0 | 30 | 60 | další


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

andchlebablackrohlíkwhitedilema

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑