Diskuze a otázky - Recyklatismus eliminuje kapitalismus

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 12. 04. 2019, 22:22:02 |

!54!
Vše je zde dočasně, a tak když se zhroutí kapitalismus, bude nutné najít něco co je lepší než byl kapitalismus, v kapitalismu se vše točí okolo peněz, v recyklatismu se vše točí okolo recyklace. Ostatně nic nového pod sluncem, ekosystém funguje na recykatismu už od svého vzniku.
Proč je recyklatismus tak výhodný že je lepší než kapitalismus? Jde o to, že zdroje jsou obnovitelné a nežijeme stylem po mě potopa, kanibalové jsou ukázkou přirozeného recyklatismu, a tak recyklují mrtvé lidské tělo tím, že jej snědí.
Místo za vším jsou peníze a peníze vše v kapitalismu umí vyřešit se bude říkat za vším je recyklace a recyklace zde vše vyřeší, vadí vám prezident nebo ředitel, tak je budeme recyklovat, vadí vám špatně vychovaní lidé, co lžou a kradou, tak je budeme globálně recyklovat, vadí vám starý dům, tak budeme starý dům recyklovat, vadí vám Bible, tak budeme Bibli evolučně recyklovat, minimálně opravovat a maximálně recyklovat.
Zjistíte, že vás nikdo nepotřebuje, a že jste zde zcela zbytečný, tak se necháte recyklovat, do vašeho bytu přijde kontrola a zabaví, mám věci, co se musí recyklovat, napojíme se na váš mozek a budou se v mozku recyklovat staré informace, které v mozku jenom překážejí.
!54!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 136 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑