Diskuze a otázky - Realita to je naprogramovaný stroj

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 6. 09. 2022, 08:50:52 |

Realita mi připomíná pračku, která je naprogramovaná na praní prádla, vše je zde vytvořeno a nastaveno, aby to pracovalo! Problémy a nemoci jsou signálem že zde jsou chyby které je třeba najít a opravit, často neumíme chyby najít nebo je opravit.
!905!
Podívejme se na staré populární knihy, které většinou už nechápeme, protože jejich obsah je nám mnoho vzdálený, stejně tak nechápeme cizí lidi, protože jejich subjektivní myšlení je nám mnoho vzdálené.
!905!
Abychom mohli cokoli pochopit musíme se k tomu prakticky přiblížit, problém je v tom že když se k jednomu přiblížíme tak se od jiného logicky vzdálíme, to vede k naší povrchnosti, protože se nechceme už k ničemu přiblížit abychom se tak od mnohého nemuseli vzdálit.
!905!
Následkem je uniformita, kdy jsme tělo a psychiku oblékli do uniformy abychom neměli problémy, tím se z lidí stalo stádo, které ovládají pastýři pomocí; náboženství, filosofie, politiky, byrokracie, ekonomiky, propagandy, cenzury, reklamy, pohádek atd.
!905!
Jakýkoli odpor je naivní a marný, protože to celé je naprogramovaný stroj bez citu a charakteru, který funguje na principu příčiny a následku. Jaký má smysl chodit k demokratickým volbám, když volby nemohou eliminovat chyby, které dělají ti, které si zvolíme za svoje zástupce.
!905!
Velikým problémem je všude bída a následkem jsou problémy na které nemáme optimální řešení a následkem jsou konflikty a války. Bída je signálem, který nám říká zaléváte plevel a krmíte parazity, vaše dobrota je příčinou vaší žebroty, komu není rady, tomu není pomoci, bylo a bude!
!905!
Nebude to už trvat evolučně dlouho a bude zde umělá inteligence a autonomní robot, najednou zde bude člověk evolučně zbytečný, a tak se lidi v civilizaci eliminují, aby zde s nimi nebyli už problémy, člověk to byla evoluční testovací verze a finální verzí bude umělá inteligence a autonomní robot. 

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 63 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑