Diskuze a otázky - Realita bez člověka

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 21. 08. 2022, 08:11:12 |

Odvážná skupina vědců se rozhodla že pronikne strojem času do doby, kdy zde evolučně vznikl člověk a zajistí to, aby zde člověk evolučně nevznikl z opice, takto zachránili realitu před invazním druhem, kterému říkáme člověk.
!905!
Nejsou lidi tak zde nejsou s lidmi problémy to je logické, všude tak byla čistá příroda, ve které vše probíhá podle přírodních pravidel.
!905!
Z pohledu evoluce je člověk evoluční chybou, a tak je logické zajistit, aby k této chybě nedošlo pomocí stroje času, nejsou chyby tak nejsou problémy.
!905!
Neustále se snažíme o to, aby byl člověk normální a žil v normální společnosti, jenže je to marnost, člověk není normální od té doby, co evolučně vznikl, jak došlo k tomu, že je každý člověk blázen?
!905!
Není člověk ten, co by se zavděčil všem lidem, a to je příčina toho že je každý člověk blázen, snaha zavděčit se všem proměnila lidskou společnost na globální blázinec ve kterém je ten druhý blázen.
!905!
Jsme vychovávání rodinou a školou k tomu abychom se starali o to co nám nepatří, tím se z nás stávají blázni a následkem je zde blázinec ve kterém je dobrota žebrota.
!905!
Co je to každá lidská organizace, je to továrna na pitomce, vše je zde organizováno a jakýkoli odpor proti organizacím je naivní a marný, pokud stará organizace zanikne tak zase vznikne nová organizace a tím se nic pro nás nezmění.
!905!
Pokud něco už nejde opravit je třeba to nahradit něčím novým, lidský blázinec plný bláznů nejde evolučně opravit, a tak zajistíme to, že evolučně člověk nevznikne, člověk je chybou v evoluci a s chybami nemůžeme mít smilování.
!905!
Všechny naše krize jsou evolučním signálem, který nám říká takhle už to dál nejde s vámi, jste blázni, a tak bude třeba se vrátit na počátek vašeho evolučního vzniku a zablokovat váš vznik jiná možnost zde už není, není to nic osobního je to jenom oprava, která eliminuje evoluční chyby.
!905!
Podívej se do zrcadla a v zrcadle spatříš parazita, smysl tvého života je v parazitování, jenže každé parazitování je zde dočasně, evoluce se poučila ze svých chyb, a tak už nedopustí, aby zde evolučně vznikl nějaký parazit, který se prohlásí za svatého boha.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 81 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑