Diskuze a otázky - Rande na seznamce.cz :( F.Ž.

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 18. 10. 2007, 18:52:23 |

Jelikož se neúprosně blíží léto a já shledal, že mé bikiny, které schovávám na dně své kádě v předsálí mého dobytčáku, kde několik let žiji po mé neblahé taškařici s pesticidy, kterými jsem vyplenil svůj jahodový háj a vkusně ho přeměnil na postapokalyptické rašeliniště, jsem se rozhodl, že si pořídím k plavečkám i nějaké robustní děvče. Asi se ptáte, proč pohledávám tučnou dívku. Má to čistě ekonomické důvody.

1)Tučná dívka hodně jí = tedy málo mluví
2)Tučná dívka hodně jí = umí vařit
3)Tučná dívka neumí běhat = můžete jí utéct

Pochopitelně má i některé zápory
1)Vyšší spotřeba ječmene, obilovin a kukuřice
2)Nutnost montáže hydraulického ramene k vozu


leč i přes tyto neduhy se provoz otylé dívky vyplatí. To jsem tedy letmo odbočil od svého záměru pořídit si dívku tvarů barokního anděla.

Podal jsem si v pořadí již 16 inzerát na server www.seznamka.cz, umístil naň fotografii 327x upravenou nejsilnějšími filtry Photoshopu s textem, že hledám pohlednou štíhlou dívku ladných tvarů a bedlivě vyčkával odpovědi. Bylo mi jasné, že na můj nejapný trik skočí nejedna tučná žemle, neboť tyto kypré krasavice rády o svém vzhledu mlží, vydávají se za štíhlé poběhlice a pak okamžik před setkáním odkrývají celou svou zrůdnou, krutou nemilosrdnou pravdu. První odezva a virtuální ovace na sebe nenechaly dlouho čekat. V mé poště se skýtal vzkaz, pochopitelně bez fotografie, že by se jedna roztomilá rošťanda s postavou po tatínkovi (později jsem typoval, že pán bude asi havíř či střední rolník) ráda sešla s mládencem mého vzevření. Odepsal jsem ji hýkavým citoslovcem, jak to při seznamování přes internet bývá a vzápětí mne počastovala dotazem na místo setkání.

Navrhoval jsem schůzku u čističky v lese, neboť setkání v restauraci by mne mohlo zadlužit a v nedalekém háji se dají sezobat zdarma bobule či upražit kaštany, ale byl jsem zle odmítnut a donucen rozbít svou kasičku v podobě plastikové nutrie a dokomíhat se až do místního výčepu. Na rande jsem se oblékl jak se sluší a patří na mládence se sedláckými předky, natáhl jsem si na své zelené kraťasy s padacím mostem v rozkroku (dárek od strýce Helmuta z Bavor) punčocháče po kolena, na nohy nasadil nové jarmilky z Holešovické trčnice a na své rachetické tělo umístil bílé tílko s portrétem Jiřiny Bohdalové.. Kolem osmé jsem se usadil na svého osla a vyjel směrem k vlakovému nádraží. Čím více jsme se blížili k místu setkání, tím více osel žalostně hýkal, říhal a ryčel.

Před hospodou stála standardní obtloustlá dívka, které jsou k vidění běžně na internetu a podala mi svou mastnou paži. Vidina sexu byla příliš silná, tak jsem nevnímal ani její nadproduktivní potní žlázy či hustý knírek střihu "Matuška" a dotáhl jí do svého apartmá. Tam začal obluzující a namlouvací rituál. Zapnul jsem svůj walkman s jedním repro a začal pogovat. Několikrát jsem dívku nakopl do pozadí a nabral svým rohem, který mi narostl na čele při exkurzi v Jaslovských Bohunicích a vybízel tak dívku k nějakému pohybu. Ta si ovšem mé namlouvání vyložila po svém a započala se kroutit v biblickém rytmu odhazujíc ze sebe svrčky. Byl jsem v extázi. Nejprve odhodila růženec, který mi přivodil další šrám v blízkosti mé trnité bradavky, poté roucho z husího peří a již se začalo blížit vyvrcholení okamžiku.

Stála přede mnou v negližé, připomínající z dáli sukno ze stanu Armády spásy a já na ní zahalekal "rozvlň své špeky v rytmech tance ty ovare" a započal jí mazat tukové výběžky olivovým olejem a zároveń je mrskal šlahounem z kukuřice. V extázi jsem popadl ze stolu žebírko a nacpal jí ho do úst "Mlaskej jaho pašík!!" zakříčel jsem ještě naň a začal divoce masturbovat. Bylo to výtečné. Dívku jsem po "aktu" nechal vymrskat drábem zpět k nádraží a teď si hovím ve svém rezavém sudu s vodou a vzpomínám, jaká to byla krása, mít zase po dlouhé době pořádnou ženu.

Tímto poptávám dalších několik ks tučných samic, nejlépe ještě v záruce!

reagovat

V diskuzi je 9 příspěvků a shlédlo ji 1232 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 18. 10. 2007, 19:54:10

já se hlásím,to chci zažít!!!!!!!!!!!!§

uživatel eliminován | 18. 10. 2007, 19:47:47

!1193!

xverap

xverap | 18. 10. 2007, 19:26:53 | více příspěvků | napsat uživateli

No dá to sice zabrat dočíst to do konce ale výborný výkon - romantik? !2!

iq-Tom-iq

iq-Tom-iq | 18. 10. 2007, 19:25:23 | více příspěvků | napsat uživateli

!811!!811!!811!

uživatel eliminován | 18. 10. 2007, 19:25:04

Proč nejsem tlustá?!1212!...:D

uživatel eliminován | 18. 10. 2007, 19:10:24

perfektní! !2!

uživatel eliminován | 18. 10. 2007, 19:09:01

jeee...tys tu fakt chybel...!11!

uživatel eliminován | 18. 10. 2007, 18:56:16

!1358!frantisku-tvuj elaborat je jako vzdy excelentni

uživatel eliminován | 18. 10. 2007, 18:52:34

Mám vás rád!12!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

dívkabikinyrašeliništědobytčákpostapokalyptickélétopředsálítaškařicerandeděvčedůvodmáloletseznamkakáďplavečkyhájpesticid

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑