Diskuze a otázky - Ráj je daleko od pekla

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 23. 12. 2021, 13:39:18 |

Je právě rok 2050 a veškerá světová elita žije jenom na ostrově Korsika, protože zde je v bezpečí před sociálními ubožáky. Díky digitalizaci a optimalizaci už není problém ovládat na dálku národy a organizace, vše se optimalizovalo a digitalizovalo díky umělé inteligenci a díky autonomním inteligentním robotům na akumulátory, to vedlo k velikým kastovním a třídním rozdílům mezi elitou a ekonomickými ubožáky.

Podívejme se na to, jak myslí a žije elita na ostrově Korsika? Myslíme všichni podle situace, ve které existujeme díky inteligenci se dokážeme nové situaci rychle přizpůsobit, jak se změnilo myšlení lidí, když v jejich okolí jsou jenom mocní a bohatí lidé? Je to něco jako první liga ve sportu, do první ligy se dostanou jenom ti, co jsou nejlepší.

Člověk to je naprogramovaný stroj a naprogramované stroje si evolučně konkurují a nejlepší naprogramované stroje se dostávají mezi elitu která má moc a bohatství, elity rozdělujeme na ty, co mají monopol a ty co nemají monopol, často je zde snaha o to, aby elity, co nemají monopol získali monopol, a tak se nemuseli bát o svoje výhody a jistoty.

Pokud je na ostrově Korsika nulový rozdíl mezi pány a sluhy tak následkem je inflace moci a bohatství, hodnotu má to, co potřebujeme a je toho nedostatek. Je to jako počítačová hra, ve které jsme vždy poražení, protože nemáme potřebné výhody, to že jsi prezident není nic, co by ti někdo záviděl, protože prezidentů je zde jako sraček.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 280 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑