Diskuze a otázky - Psychopati sociopati devianti blbci blázni

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 25. 11. 2021, 08:16:09 |

Vše je o tom, co je nám blízké, pokud se k něčemu přiblížíme tak se logicky od jiného vzdálíme, každý má možnost stoupat po schodech nahoru, nebo sestupovat po schodech dolů, je snadnější sestupovat po schodech dolů než vystupovat nahoru, ty schody to jsou evoluční zkoušky, které zde musíme složit abychom prokázali svoji hodnotu.

Není veliký rozdíl mezi společností a jedincem, protože každá společnost je složená z jedinců, a tak i společnost musí skládat zkoušky a tyto zkoušky určují, jestli bude společnost stoupat nahoru nebo sestupovat dolů.

Veliký vliv na to, jestli budeme stoupat do ráje nebo klesat do pekla má naše okolí a minulost, podívejme se třeba na to, že všude centralizované dogmatické totality mnoho tisíciletí násilím eliminují veliké množství ubožáků, co nic zlého totalitě neudělali, a s ubožáky tak zachází jako by to byl ubohý dobytek určený na porážku.

Pokud ubožáci nežijí v totalitě, tak je zde taky mnoho násilí od cizích ubožáků, nebo od divokých zvířat, když něco nejde po dobrém, tak se to řeší po zlém, o tom to všude je! Někdo koná jenom dobro a ostatní jej mají rádi, jenže najednou je zde blázen, a on zavraždí jednice co dělá dobro, aniž k tomu má nějaký logický důvod!

Není zde jenom násilí, co vidíme, je zde i násilí co nevidíme, jde o psychické násilí, které zabíjí naši geniální psychiku, a tak se z ubožáků stávají; psychopati, sociopati, devianti, blbci, blázni atd. u kterých je psychika mrtvá a oni fungují jako naprogramované stroje.

Nebude to už trvat evolučně dlouho a dojde k tomu, že nám všem všude bude vládnut jenom globální umělá inteligence, spolupracující s autonomními inteligentními roboty na akumulátory. Aby nebyli zde s lidmi problémy tak každý člověk dostane do hlavy napojení na umělou inteligenci a tím se z lidí stanou loutky ovládané umělou inteligencí.

Už nikomu nebude vadit cizí člověk, protože nám bude cizí člověk lhostejný a každý se bude zajímat jenom o to co mu bude blízké, protože pokud nebude optimálně sloužit digitálnímu globálnímu systému, tak bude eliminován v krematoriu jako genetický odpad, chybu každý udělá jenom jednou!

Tím zde pro ubožáky skončí dlouhé evoluční období, ve kterém mohli po schodech pohodlně sestupovat do konzumního pekla, nesložíš životní zkoušky tak tě čip ve spánku zabije a tvoje tělo se eliminuje v krematoriu, skončí problém s degenerací a přelidněním, rozmnožovat se budou už jenom evolučně dokonalí jedinci.

Pro nikoho na světě nebude už možnost zbaběle utéci z čipové digitální civilizace, nebo to řešit vírou v zázraky či konzumací drog, heslem nové společnosti bude, pevnost řetězu určuje nejslabší článek, a tak se budou hledat u všeho nejslabší články a ty se optimálně eliminují, běž se podívat do krematoria, vše je zde nejisté a jenom tvoje smrt je jistá.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 152 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑