Diskuze a otázky - Propaganda a cenzura ovládá internet

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 20. 09. 2022, 10:50:15 |

Když se tak zamýšlím nad optimalizací pro vyhledávače (SEO) tak jsem dospěl po mnoha letech k tomu že propaganda a cenzura ovládá internet. Tak jako existují mocné ideologie (sekty, náboženství, politika, populismus), které mnoho tisíciletí používají propagandu a cenzuru tak i na internetu je používána propaganda a cenzura naprosto všude.
!905!
Jak jsem k tomu dospěl? Koupil jsem si nový Lenovo notebook, kde byl předinstalovaný Windows 11 a já jsme na něj nahrál Linux (KDE neon) a došlo k tomu, že Linux si upravil UEFI (dříve to byl BIOS) tak aby lépe fungoval, následkem bylo to že už nešel nazpět nainstalovat Windows 11.
!905!
S něčím podobným jsem se dosud ještě nesetkal a najednou mi to došlo, každý vyspělý systém se snaží si vše upravit podle svého, bez ohledu na jiné systémy, následkem jsou logicky problémy, na které není optimální rychlé řešení! To že jsou lidi k sobě zlí beru už od narození za běžnou normalitu, ale že jsou k sobě zlí i operační systémy to mě udivilo, vše je o tom, kdo bude otrokářem a kdo bude otrokem.
!905!
Rovnost je jenom ve smrti! Internet mnoha lidem nabízí možnost být ve virtuální realitě otrokářem tím, že jim dá iluzi výhod a následkem je propaganda a cenzura na internetu. V základních vesmírných principech je si zde vše podobné, dobrota je žebrota a z cizího krev neteče, bylo a bude! Následkem je; pandemie, válka, inflace, deprese, drogy, prostituce, protekce, korupce, pokrytectví atd.
!905!
Máme problém s lidmi, co se nepřizpůsobili společnosti a žijí jako příživníci, zavírat tyto lidi do vězení nebo psychiatrické nemocnice je pitomost, správné řešení je v EU vytvořit stát kam se z celého EU odsunou nepřizpůsobiví příživníci a nazveme tento stát v EU Absudistán. Pochopitelně by zde byla snaha uniknout z tohoto Absurdisánu do EU, ale s tím by se počítalo, a tak by bylo vše optimálně digitálně zabezpečeno.

reagovat

Propaganda a cenzura ovládá internet

V anketě hlasovalo celkem 1 uživatel

V diskuzi jsou 2 příspěvky a shlédlo ji 247 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 21. 09. 2022, 22:04:51

https://gvkb.blogspot.com/

Vita1971

Vita1971 | 21. 09. 2022, 19:29:44 | více příspěvků | napsat uživateli

Telefon na tohoto blázna gurubhagavan je 732 238 243 !811!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

cenzurapropagandainternetpopulismuslenovowindowslétonotebookseovyhledávačpolitikaideologieoptimalizacetisíciletínáboženství

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑