Diskuze a otázky - Programování je ideální domácí práce

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 29. 10. 2022, 19:49:29 |

Přichází doba, ve které nebude k sehnání dobrá práce za dobrou mzdu, a přitom ceny všeho rychle stoupají. Programátorů je celosvětově veliký nedostatek a platy jsou v této moderní specializaci vysoké. Otázkou je, jak se rychle přeškolit na profesi programátora? Ve výhodě jsou mladí inteligentní lidé, co umí dobře angličtinu, a tak jim netrvá dlouho se na programátora přeškolit. Jak ale pomoci lidem co neumí angličtinu a jsou staří?

Je zde jedna moderní cesta, a to připojit jejich pitomý mozek na virtuální realitu ve které budou moci programovat, mnozí namítnou že v současnosti je něco takového utopie a potrvá evolučně velmi dlouho, než bude něco takového možné. Problémem je zde to že vědci a technici nepochopili do hloubky problém napojení mozku na virtuální realitu, komu není rady tomu není pomoci.

Napojení není možné pomocí kabelu, ale to napojení musí být řešeno bez kabelů pomocí optimálního skenování procesů v mozku, a k tomu se použijí speciální viry které ovládnou mozek. Dostanete injekci a za měsíc budete umět programovat ve virtuální realitě jako profesionál.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 77 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑