Diskuze a otázky - Profil Vita1971 je chybně naprogramovaný Troll

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 1. 09. 2022, 16:32:15 |

!737!
Troll (či trol) je v internetovém slangu účastník online diskusních fór, chatů či blogů, který začíná hádky, provokuje čtenáře na internetu a rozsévá neshody tím, že zveřejňuje záměrně provokativní, urážlivé nebo irelevantní (off-topic) příspěvky k citlivým tématům. Jeho cílem je vyprovokovat ostatní uživatele k emotivní odezvě nebo jinak narušit normální, věcnou diskusi a odklonit se od tématu debaty. Činnost trolla bývá v internetovém diskurzu nazývána trollingem či trollováním.
!905!
Činnost trollů neunikla ani sociálním inženýrům. Tak se stává, že je troll placeným, nebo i dobrovolným (z přesvědčení) spolupracovníkem organizovaného uskupení, jehož činnost může být za účelem dosažení určitého cíle koordinována. Cíle mohou být rozličné, od propagace nějakého výrobku přes politickou dezinformační činnost až třeba k propagaci nějakého náboženství. V souvislosti s trolly organizovaně využívanými jako prostředek pro šíření propagandy, hoaxů a fake news mluví také o "armádách trollů" či "trollích farmách".
!905!
Slovo troll pochází ze švédštiny, ve skandinávské mytologii označovalo zlou démonickou bytost (trpaslíka nebo obra), žijící v jeskyních či mořích.
!905!
Trolling bývá často spojen s internetovými útoky a kyberšikanou. V roce 2011 vyvolal ve Velké Británii velkou vlnu znepokojení případ teprve patnáctileté Natashy MacBrydeové, která se po sérii urážlivých anonymních zpráv rozhodla spáchat sebevraždu. To však agresorům nestačilo, cílem útoku se poté stala i pietní stránka založená na její počest.
!905!
Další odstrašující případ se udál v roce 2014 v Austrálii, kdy soustavné obtěžování a zneužívání twitterového účtu novozélandské moderátorky Charlotty Dawsonové vyústilo v její smrt.
!905!
Cílem trolla je bavit se rozvracením diskuse. Pokud jej diskusní komunita bude ignorovat, přestane jej jeho činnost bavit. V angličtině pro vyjádření tohoto postoje existuje několik ustálených rčení a zkratek, například:
!905!
DNFTT. – Do not feed the trolls. – v češtině nekrmte trolly, smyslem je nedělejte to, co troll chce (tj. reakce, které troll očekával).
YHBT. YHL. HAND. – You have been trolled. You have lost. Have a nice day. – Doslova Byl jste potrollen. Prohrál jste. Pěkný den. Používá se jako odpověď na příspěvek diskutéra, který se nechal trollem vyprovokovat k reakci.
!905!
Jsou zaznamenány případy „Trollobotů“, tj. automatizovaných účtů na sociálních sítích, které sdílí příspěvky určené k propagandě. S rozvojem technologií umělé inteligence jako např. Amazon Alexa, Google Duplex, nebo Microsoft Cortana vzrostou možnosti kamuflovat falešnou identitu a „Trolloboti“ tak budou ještě hůře odhalitelní.
!905!
V prostředí českého internetu se proslavil bot vystupující na Facebooku pod jménem Tom Lebr. Tento troll útočí na zájmové a politické stránky a skupiny, zpravidla týkající se ochrany životního prostředí, LGBT komunity či diskusních témat ohledně Evropské unie. Spouštěcími algoritmy jsou určitá klíčová slova použitá v příspěvku, přičemž cílem bota je u takového statusu rozvrátit smysluplnou diskusi. K polovině roku 2020 je robot naprogramován na vkládání stále se opakujícího komentáře havloidům viditelně teče do bot, který je zveřejňován v širokém spektru zmiňované sociální sítě.
!905!
Tato věta se již v prostředí internetu zapsala i jako internetový mem, na Facebooku byla vytvořena i tagovací stránka, která robota satirizuje. Strategie ani přímí původci bota nejsou dosud přímo známi, dle šetření některých nezávislých programátorů však robot vykazuje znaky obdobné trollím farmám, které jsou spjaty s proruskou propagandou. Pozoruhodným je taktéž fakt, že přibližně 50 % veřejně zachycených stop bota bylo sledováno ve skupinách více či méně spojených s politickým hnutím Trikolóra hnutí občanů.
!905!
V diskuzním pořadu Duel (17. září 2019, Televize Seznam) položila moderátorka politologovi a odborníkovi na fake news Miloši Gregorovi z Masarykovy univerzity v Brně otázku, zda lze za trolla označit Jiřího Ovčáčka. Pan Gregor odpověděl kladně.
!905!
S cílem potírat dezinformace a infiltrovat organizované skupiny internetových trollů se organizují takzvaní "elfové". Podobně jako trollové, získali i elfové své jméno podle mytologické humanoidní rasy. Stejně jako trollové pracují elfové v anonymitě, pod falešnými profily, kterými se snaží ovlivnit dění zejména na sociálních sítích. Někteří ověřují fakta a uvádějí na pravou míru nepravosti, jež jsou dílem trollů, jiní se snaží splynout s ostatními trolly a následně se infiltrovat do tajných skupin a diskuzních fór, ve kterých trollové domlouvají své postupy.
!905!
Vzorem pro české elfy byla obdobně nazvaná skupina z Pobaltí, kde se tamní elfové snaží zabránit falšování historie. K činnosti elfů v České republice se přihlásil publicista Bob Kartous. Česká skupina elfů se prezentuje pomocí facebookové stránky "Čeští elfové", kde nesdílí vzájemné kontakty, ale především techniky efektivního boje proti internetovým trollům.
!905!
Obtěžuje vás se bavit s pitomci po telefonu, nainstalujte si do telefonu umělou inteligenci a ona vyřídí za vás vaše hovory a nikdo nepozná to, že se baví s umělou inteligencí a bude spokojený že berete rychle každý hovor a jste dobře naladění. Mnozí namítnou že každý přeci pozná, že se baví s pitomým programem, a tak rychle zavěsí.
!905!
Tak tomu bylo v minulosti, umělá inteligence prochází rychlým evolučním vývojem a nebude to trvat dlouho a bude k nerozeznání od skutečného člověka, obzvláště pro podniky bude tento vynález velmi užitečný a ušetří podnikům hodně peněz. Vše jde dneska naprogramovat a optimalizovat je to jenom otázka peněz a času!
!905!
Celebrity už nebudou muset přísně tajit svoje číslo, protože je zastoupí umělá inteligence takto logicky skončí naše závislost na telefonování. V mnohém mi to připomíná televizi, kterou dneska už sleduje málo lidí díky zahlcení pitomou reklamou a veliké konkurenci internetu, vše je dneska o náhražkách, které mění náš život, když to s pitomci nejde už po dobrém tak se to vyřeší po zlém pomocí umělé inteligence. Je to jako s komentáři na mojí internetové stránce zde umělá inteligence automaticky maže vadné komentáře.
!1394!  

reagovat

Profil Vita1971 je chybně naprogramovaný Troll

V anketě hlasovalo celkem 3 uživatelů

V diskuzi je 22 příspěvků a shlédlo ji 732 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 23. 10. 2022, 07:16:47

Příroda je přirozenou organizací, a tak je originálem, lidská civilizace není přirozenou organizací, a tak je to ubohá kopie s nulovou hodnotou. Čím více se vzdalujeme od přírody tím více máme problémů, na které nemáme optimální řešení, komu není rady tomu není pomoci. Vše je zde o příčině a následku, každý náš problém tak má i svoje příčiny a pokud tyto příčiny najdeme a odstraníme tak problém zmizí.

Nejvíce problémů máme dlouhodobě s teorií a penězi, jde zde o civilizační náhražky, které v přírodě nikde nejsou používané. Pořád nechápeme to, že realita to je evoluční proces založený na boji o hodnoty, pokud v civilizaci není boj o hodnoty tak následkem jsou v civilizaci problémy, na které není řešení. Mír to je válka vedená tak že ji nevidíme a tato neviditelná válka je pro nás psychickým očistcem.

Jenom smrt dokáže ukončit válku a nastolit mír ve kterém nejsou problémy, nejsou na světě lidi tak nejsou s lidmi už žádné problémy. Člověk to byla evoluční testovací verze a finální verzí je autonomní inteligentní robot na akumulátory. Zaměstnavatelé potřebují, aby zaměstnanci pracovali jako roboti, a tak se lidi nahradí za roboty, robot prezident bude vyznamenávat roboty, i na tebe dojde a robot ti vezme tvoje zaměstnání, bez peněz se z tebe stane ubožák.

Vita1971

Vita1971 | 22. 10. 2022, 20:14:58 | více příspěvků | napsat uživateli

Azazel-Andel, Postmaster, Vít Kouba a dokonce zablokovaný nick Zpovednice je jeden člověk psychopat, co tyto nicky používá Jinak je vidět jak mi závidíš a děláš mi tu super hezkou reklamu Jsi nemocný pahejlovec beznohý pedofil, co máš nadoživotní léčbu a jedinou věcí co se umíš bavit je internet a tak obtěžuješ dál lidi a na mě jsi přivěšenej jako hovno, no prostě smrdíš na Libku jako bezcenný hovno, tak bys měl odejít do tvých blogů o kravinách, kde si sám komentuješ články

uživatel eliminován | 22. 10. 2022, 04:18:43

Farma zvířat PDF
https://1url.cz/AraYq

román 1984 PDF
https://1url.cz/DraYE

Azazel-Andel

Azazel-Andel | 21. 10. 2022, 11:57:15 | více příspěvků | napsat uživateli

!897!

uživatel eliminován | 5. 09. 2022, 09:01:56

Začíná to pohádkami a končí to propagandou a cenzurou, populistické ideologie zde jsou už mnoho tisíciletí, populistická ideologie je náhražka za objektivní realismus, civilizace vznikla díky náhražkám, nemáme originál tak hledáme za něj náhradu, a tak; místo pravdy je zde propaganda, místo lásky je zde obchod, místo praxe je zde teorie atd.

Toužíme všichni marně po tom, aby nám bylo v konzumním očistci lépe, následkem jsou populistické ideologie, které pomocí slibů a dezinformací z nás dělají pitomé ubožáky. Proč lidi z měst utíkají do přírody? Příroda je rájem a město je peklem, protože města to jsou továrny, které z lidí dělají roboty na dálkové ovládání, život má pro nás smysl, pokud jsme šťastní a pokud jsme nešťastní tak máme psychické nemoci a myslíme na sebevraždu.

Vše je zde o příčině a následku, současnost vznikla v minulosti a budoucnost vzniká v současnosti, je to celé o tom, co milujeme, a tak do toho investujeme hodnoty. Populistické ideologie to jsou vysoké domy bez základů, podívejme se do naší minulosti na populistické ideologie, které zanikly, příčinou zániku bylo vždy to, že ideologie nedokázala splnit to co slibovala!

Populistické ideologie to jsou teorie, které v praxi selhávají a následkem jsou ekonomické krize které často vedou k válce. Populární knihy to je zakonzervovaný čas a prostor, díky knihám poznáváme minulost a myšlení lidí, vesmírné a přírodní principy jsou pořád všude stejné, mění se jenom situace, ve které lidi existují. Ano, používáme antikoncepci, protože život v očistci nemá pro nás žádnou koncepci a už nevěříme na populistické ideologie.

Vita1971

Vita1971 | 4. 09. 2022, 15:50:51 | více příspěvků | napsat uživateli

> gurubhagavan furt tu bude ten Azazel čurák, furt a furt psychopat

uživatel eliminován | 4. 09. 2022, 15:49:28

Komu není rady od lidové moudrosti tomu není pomoci, proč je tak těžké pomoci pyšným hlupákům? Problémem pyšných hlupáků je lenost tělesná a psychická, lenost je způsobená genetikou a výchovou, vše zde tak má svůj osud, který nejde změnit, jablko nepadne daleko od stromu.

Všechny ideologie dělají z lidí hlupáky, protože v realitě nefungují teorie, které jsou ideální, svět, ve kterém žijeme nikdy nikde nebyl pro lidi ideální, protože vše je zde evoluční experiment, a tak je každý živý systém materiálem na evoluční pokusy, smrt to je konec evolučního experimentu a po smrti pro nás není; převtělení, očistec, ráj atd.

Neustále se vše v nás a okolo nás mění, a tak vše co má počátek to má i konec, bohem zde jsou všemu zákony, které jsou; vesmírné, logické, chemické, fyzikální, přírodní, lidské atd. zákony dávají všemu jistoty na které se lze spolehnout, ten, kdo zákony porušuje musí počítat s potrestáním.

Jedna věc je vytvořit; zákony, předpisy, normy, pravidla atd. a druhá věc je zajistit, aby se vše přizpůsobilo a nebyli tak s tím problémy, máme zde mnoho nepřizpůsobivých lidí, co se chovají jako příživníci a my si s nimi neumíme poradit optimálně přitom řešení je jednoduché, nahradíme lidi za autonomní roboty ovládané umělou inteligencí, nejsou na světě lidi, tak nejsou logicky s lidmi problémy.

Vita1971

Vita1971 | 4. 09. 2022, 12:44:07 | více příspěvků | napsat uživateli

> gurubhagavan Táhni z Libka do prdele psychopate!!!!!!

uživatel eliminován | 4. 09. 2022, 12:40:25

Z díla se pozná to, kdo jsi, jaké je tvoje dílo? Statisticky je doloženo to, že je vzácnou výjimkou to, že zde někdo zanechá po sobě hodnotné dílo stvořili jsme společnost, ve které se vše točí jenom okolo pitomostí, a tak naším dílem jsou logicky pitomosti.

Podívejme se na politiku a její dílo, jejím dílem je nespokojenost lidí s politikou, a tak je zde logicky otázka kde je chyba v politice? Politici se starají o to, co jim nepatří, proto je zde nespokojenost s politikou, jakmile se staráme o to, co nám nepatří tak se o to staráme špatně, z cizího krev neteče a peníze nesmrdí, o tom to je! 

Ano, vím jistě kdo jsi, jsi nula, co si hraje na veliké číslo, vše je zde o tom, že z dálky nuly vypadají jako veliké číslo, čas má dost času na to, aby nám odhalil to, že lidi jsou nuly, co mají v hlavě vše vynulované. 

Vita1971

Vita1971 | 4. 09. 2022, 12:18:57 | více příspěvků | napsat uživateli

> gurubhagavan Jdi už do prdele pedofile !811! léčíš se, tak se koukej léčit psychopate

uživatel eliminován | 4. 09. 2022, 12:17:13

S příchodem bídy, zmizela ze světa okamžitě pravda a láska, bohatství je zde možné díky bídě, aby mohla mít malá skupina bohatství, tak musí mít veliká skupina lidí bídu. Všechny konzumní systémy, které nás jako loutky ovládají, už mnoho tisíciletí, jsou založené na bohatství a bídě!

Zloděj honí zloděje, a lhář v druhých lháře spatřuje, o tom naše konzumní kultura je, už mnoho tisíciletí, bohem je nám zde jenom bohatství, ze slova bohatství, vzniklo logicky slovo Bůh! Z hodnotné samice se stal majetek, protože hodnotná samice umní reprodukovat rychle a levně vojáky, oplodňovat hodnotné samice smí jenom ti, co jsou bohatí, a tak vznikají harémy, kde je pod ochranou mnoho mladých samic.

Bohatství se musí dobývat a chránit, následkem je vznik centrální diktatury, demokracie je naivní utopie, protože vždy zde musí vládnout bohatí lidé, chudým lidem. Porušíš svatá pravidla a jsi potrestán, pravidla vždy a všude vytvářejí bohatí lidé tak, aby byli bohatí, následkem je systémově uzavřený konzumní systém, ve kterém není pro ubožáky naděje na změnu k lepšímu.

Vše dneska dospělo k tomu, že se z lidí stali už jenom ubohé systémové konzervy, a tak je na konzervě napsáno; prezident, ředitel, ministr, soudce, celebrita, papež, dalajláma, guru, rabín, prorok, pilot, prodavač, instalatér atd. logicky komunikace mezi konzervami nefunguje, každý existuje ve svém zakonzervovaném světě, kde je mu dobře.

Vita1971

Vita1971 | 3. 09. 2022, 19:20:35 | více příspěvků | napsat uživateli

> gurubhagavan psychopate, ty nevíš kdo jsem, magore, přestaň už psát ty tvý píčoviny, demente, chápeš to?

uživatel eliminován | 3. 09. 2022, 05:29:57

Podívej se na sebe objektivně z nadhledu a sepiš si svoje největší chyby, největší tvojí chybou je hříšnost, hříšnost je u všech lidí začarovaný kruh, ze kterého nejde uniknout! Problém hříšnosti je v tom že žijeme v hříšné společnosti, ve které si hříšníci hrají na to, co ve skutečnosti nejsou, jaký má smysl chodit k demokratickým volbám prezidenta nebo politiků.

Na kandidátkách jsou jenom hříšníci a voliči jsou hříšníci, následkem je to, že se nic v tomto hříšném pokryteckém světě nemůže pomocí; pohádek, morálky, mytologie, hnutí, sekt, náboženství, politiky, filosofie, ideologie, humanismu, demokracie atd. a změnit evolučně k lepšímu.

Pokud je každý člověk na světě hříšník od narození do smrti, tak to jistě musí mít nějakou příčinu, protože vše v nás a okolo nás to jsou příčiny a jejich následky. Naše hříšnost je následkem toho že jsme psychicky nemocní, a proto pijeme slivovici a kouříme cigarety, nebo věříme na pitomé teorie, které v praxi nefungují.

Zdravý člověk je špatně diagnostikovaný pacient, nikdo z lidí na světě není zdravý, rodíme se už s mnoha nemocemi a pokud je nemocné tělo, tak je i nemocná psychika.

Je naivní představa že je možné se vyléčit ze všech nemocí, jakmile léčení skončí tak se nemoci zase probudí ze spánku, protože každé léčení těla a psychiky umí jenom nemoci uspat na omezenou dobu! Jak se změnit optimálně a rychle? Vše je o tom nebýt líný a začít být aktivní v tom co je ti blízké.

Vita1971

Vita1971 | 2. 09. 2022, 13:10:54 | více příspěvků | napsat uživateli

> gurubhagavan demente, optimálně táhni do prdele, demente, chápeš co ti píšu? táhni do prdele psychopate!!!!!!!

uživatel eliminován | 2. 09. 2022, 13:09:50

Otázkou je, jak optimálně zajistit lidem a robotům možnost se učit pomocí praxe? Učení pomocí teorie se ukázalo jako chyba, protože zde není otestování pomocí praxe. Cestou zde je společné učení pomocí propojení různých systémů, kdy se z jedné chyby poučí okamžitě všichni, je to jako u aktualizací operačního systému kde se z jedné chyby poučí všichni, kdo tento operační systém používají.
!905!
Vše, co se dělá ve velkém to je ekonomické, učit se v malém to není ekonomické, proto se mozky lidí napojí bezdrátově na globální umělou inteligenci, a tak se budeme učit ekonomicky a rychle, stejně se i globálně propojí stroje a roboti, přej a bude ti přáno, dej a bude ti dáno. Díky propojení zde skončí naše pokrytectví, kdy si hrajeme na to, co nejsme, podíváte se na cizího člověka a okamžitě o něm budete vše vědět, anonymita bude eliminována optimálně globálně.

Vita1971

Vita1971 | 2. 09. 2022, 02:10:03 | více příspěvků | napsat uživateli

> gurubhagavan demente

uživatel eliminován | 2. 09. 2022, 00:11:29

Umělá inteligence z textu poznala že jsi idiot, který dělá pravopisné chyby.
!1394!
Ale byl a na léčení taky, demente a už tu přestaň dělat to tví hovno o hovně, jinak tě zabiju tak, že nebudeš vědět kdy to bude zmrde!
!1394!

Vita1971

Vita1971 | 1. 09. 2022, 21:20:11 | více příspěvků | napsat uživateli

Ale byl a na léčení taky, demente a už tu přestaň dělat to tvý hovno o hovně, jinak tě zabiju tak, že nebudeš vědět kdy to bude zmrde!!!!!!!!!!!!!!!!

uživatel eliminován | 1. 09. 2022, 20:56:32

Konfidenti ve mě vidí konfidenta, o tom to je, nejsem konfident ani jsem nebyl v KSČ.
!737!

Vita1971

Vita1971 | 1. 09. 2022, 20:07:20 | více příspěvků | napsat uživateli

Ten člověk je psychopat, dle informací lidí kolem kde bydlí a musí docházet na kontroly pro postižené lidi je to psychopatický člověk na vozíku !811! A my to víme taky !811! prostě úchylný člověk!811!

uživatel eliminován | 1. 09. 2022, 18:19:40

Vít Kouba a jeho pseudonym Azazel je zapsán jako Státní estébák, dál psát nebudu o jeho problémech

Vita1971

Vita1971 | 1. 09. 2022, 16:57:11 | více příspěvků | napsat uživateli

Tebe si podíváme mimo virtuální realitu blázne co si tu hraješ na psychologa psychopate !811!
Budeš litovat dne, kdy tu píšeš píčoviny Mrkvičko, převlíklý za někoho jinýho Azazeli !811!
Volej radši Policii, že jsi ohrožen, protože jsi jako psychopat a pedofil opravdu v ohrožení !811!
!811!!811! Náckové nemají rádi lidi jako jsi ty Víte Koubo krycím jménem a to jako starý StBák co problémuje sociální sítě !811! Nehraj tu už nic jako umělá inteligence, jsi profláklý Azazel co škodí na všech chatech zmrde!!!!!!!!!!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

trolltématroluživatelčtenářpříspěvekdebatablogvita1971odezvaprofilinternetodklonittrollacíldiskuzeslangúčastníkoffneshodaostatníčinnost

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑