Diskuze a otázky - Profese lháře a zloděje už brzy zanikne

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 22. 05. 2019, 18:16:25 |

Digitalizace umožní odhalit velmi rychle zloděje a následkem bude to, že profese zloděje zanikne, potom zaniknou i profese založené na podvádění a lhaní. Dobro konečně zvítězí nad zlem na věčné digitální GVKB časy, kdo nebude pracovat ten nebude ani jíst. Už zde nebudou kouzelníci, co dokázali proměnit víno v krabici na milion korun, politici neberte úplatky nebo skončíte ve vězení.
Jsme zlí, protože jsme ve zlé situaci, jakmile budeme v dobré situaci tak budeme i dobří, jak si to uděláme takové to i budeme mít, skončí rozdělní na ty co jsou nahoře a ty co jsou dole, cenu bude určovat situace, skončí monopoly a centralizace. Zlom nastává v okamžiku, kdy za nás budou vše dělat počítače a stroje, robot prezident bude vyznamenávat roboty.
Lidi budou globálně přemístění do rezervací, co budou daleko od civilizace a zde budou pod dohledem policejních robotů, proto profese zloděje a podvodníka zanikne. V současnosti milion milionářů ovládá tento konzumní svět pomocí dluhů a regulací, jednou jsi nahoře a potom jsi dole, GVKB roboti odříznou milionáře o moci a bohatství, to bude jejich smrt, zazvonil zvonec a egoismu zde bude konec.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 122 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑