Diskuze a otázky - Proč žít v pekle?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 18. 12. 2021, 14:07:12 |

Život v pekle je pro nás peklem, lepší by bylo pro egoistické čerty, pokud by mohli žít v altruistickém ráji jako andělé, ale do altruistického ráje je egoistickým čertům vstup zakázán, s tím nejde bohužel nic udělat.

Víra sice čertům slibuje posmrtný ráj, ale to je jenom pohádka, které věří jenom naivní pitomí čerti, po smrti je všemu konec není zde pro nikoho poslední soud, který by spravedlivě rozhodl o; pekle, ráji, převtělení atd.

Dosud žádný čert v ráji nebyl, a tak čerti o ráji logicky nic neví, a jsou zde jenom pohádky o ráji, nebo o cestě do ráje. Mnoho čertů má z pekla deprese a stres a na to reagují konzumací; léků na deprese, piva, vína, slivovice, cigaret, marihuany, vírou v zázraky atd.

Bylo zde i mnoho snah z pekla udělat ráj, problém byl v tom že čerti mají v hlavě peklo, a tak to nefungovalo. Občas se v pekle objeví nějaký spasitel, co chce čerty spasit před jejich problémy, většinou tento spasitel zle dopadne a je; ukřižován, upálen, umučen, zastřelen, otráven atd.

Proč vlastně nemají čerti v pekle rádi spasitele? Každý čert podle sebe posuzuje tebe, a tak v tobě logicky vidí egoistického čerta, v egoistickém pekle totiž nejsou andělé a nikdy zde ani andělé nebudou, protože altruističtí andělé jsou jenom v ráji, kde je všude altruismus, a tak je tam i láska a pravda, v pekle je všude jenom nenávist a lež.
!31!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 193 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑