Diskuze a otázky - Proč první tři roky života určují naši budoucnost?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 22. 10. 2022, 18:11:30 |

Vědci dělali pokusy a dospěli k tomu, že první tři roky života to je jako by se nahrál operační systém do mozku a potom zde už jsou jenom aktualizace které nejsou tak důležité pro vaši budoucnost, dítě první tři roky potřebuje hodně lásky a péče, přej a bude ti přáno, dej a bude ti dáno.

Rodiče si myslí že je dítě nevnímá a že jejich práce s dítětem je ztrátou času, je to celé o tom, co milujeme, a tak o to pečujeme, děti nemilujeme, a tak o ně nepečujeme optimálně a následkem je to že osud dětí je ubohý a z dětí se tak stávají ubožáci.

Podívejme se na děti, které odchovala divoká zvířata, snaha tyto lidi začlenit do společnosti je naivní a marná. Proměna opice na člověka je o péči, kterou věnujeme svým dětem první tři roky života, statistiky jasně ukazují naše chyby v péči o naše děti, pokud se podíváme na první tři roky života u úspěšných lidí tak zjistíme to, že první tři roky jejich života jim byla věnována veliká péče a tím dostali šanci na to být v životě úspěšnými.

Co se děje v hlavě dítěte první tři roky života? Je to proces kopírování kdy se pomalu nahrává operační systém a pokud je zde špatná péče o dítě, tak se i špatně nahraje tento operační systém, a to už nespraví žádné nové aktualizace. Je naivní představa že se cizí lidi dobře postarají o vaše malé děti, proč by to dělali, když z toho nic nemají! 

reagovat

V diskuzi je 6 příspěvků a shlédlo ji 561 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 24. 10. 2022, 09:51:39

Inflace je obrazně jako bychom testovali řetěz na to, při jakém zatížení nejslabší článek selže, pokud se řetěz přetrhne tak je zde veliký problém, který má za následek zhroucení konzumní společnosti.

Najednou zaměstnavatelům dojde že je nutné nahradit všechny drahé nespolehlivé zaměstnance za stroje a programy, robot prezident bude vyznamenávat roboty a lidi se z civilizace odsunou do rezervací.

Místo reklamy na zboží a služby pro lidi zde bude reklama na zboží a služby pro roboty! Ukončí se tak výroba; potravin, léků, oblečení, hraček, knih atd. nejsou lidi tak nejsou problémy o tom je naše budoucnost.

Vita1971

Vita1971 | 23. 10. 2022, 20:39:20 | více příspěvků | napsat uživateli

Azazel-Andel, Postmaster, Vít Kouba a dokonce zablokovaný nick Zpovednice je jeden člověk psychopat, co tyto nicky používá Jinak je vidět jak mi závidíš a děláš mi tu super hezkou reklamu Jsi nemocný pahejlovec beznohý pedofil, co máš nadoživotní léčbu a jedinou věcí co se umíš bavit je internet a tak obtěžuješ dál lidi a na mě jsi přivěšenej jako hovno, no prostě smrdíš na Libku jako bezcenný hovno, tak bys měl odejít do tvých blogů o kravinách, kde si sám komentuješ články Vše mluví za psychopata má tu tolik nicků jen ty kamarády hledá a tak se utápí v prostoru a škodí píčovinama a nenávidí lidi

uživatel eliminován | 23. 10. 2022, 20:35:42

Neustále mi telefonují prezidenti a celebrity abych jim poradil a já jim pořád dokola říkám za vším hledej nefungující procesy, nefunguje politika a ekonomika optimálně tak příčinou jsou nefungující ekonomické a politické procesy, realita to jsou jenom procesy, které buď fungují nebo nefungují.

V centru všech procesů je evoluční proces, který je pevným bodem pro ostatní procesy, každý proces je práce konaná pro dosažení cíle, a tak je zde pracovní proces. Otázkou je proč mnoho procesů nefunguje optimálně?

Je to vždy o situaci, ve které je proces, některé situace způsobují to, že proces nefunguje optimálně, zde musí nastoupit kontrola která najde příčiny a zajistí opravu, aby mohl proces fungovat optimálně.

Nejčastější chybou je zde nahrazení praxe za teorie, co v praxi nefungují, je to jako s náboženstvím, které se stalo teorií, která v praxi nefunguje a následkem byl vznik internetu a zde je možné vše naprogramovat a optimalizovat. Když se bavím s prezidenty a celebritami tak je to vždy srážka s blbcem, komu není rady od lidové moudrosti tomu není pomoci. 

Vita1971

Vita1971 | 23. 10. 2022, 16:14:02 | více příspěvků | napsat uživateli

Azazel-Andel, Postmaster, Vít Kouba a dokonce zablokovaný nick Zpovednice je jeden člověk psychopat, co tyto nicky používá Jinak je vidět jak mi závidíš a děláš mi tu super hezkou reklamu Jsi nemocný pahejlovec beznohý pedofil, co máš nadoživotní léčbu a jedinou věcí co se umíš bavit je internet a tak obtěžuješ dál lidi a na mě jsi přivěšenej jako hovno, no prostě smrdíš na Libku jako bezcenný hovno, tak bys měl odejít do tvých blogů o kravinách, kde si sám komentuješ články

uživatel eliminován | 23. 10. 2022, 07:15:32

Příroda je přirozenou organizací, a tak je originálem, lidská civilizace není přirozenou organizací, a tak je to ubohá kopie s nulovou hodnotou. Čím více se vzdalujeme od přírody tím více máme problémů, na které nemáme optimální řešení, komu není rady tomu není pomoci. Vše je zde o příčině a následku, každý náš problém tak má i svoje příčiny a pokud tyto příčiny najdeme a odstraníme tak problém zmizí.

Nejvíce problémů máme dlouhodobě s teorií a penězi, jde zde o civilizační náhražky, které v přírodě nikde nejsou používané. Pořád nechápeme to, že realita to je evoluční proces založený na boji o hodnoty, pokud v civilizaci není boj o hodnoty tak následkem jsou v civilizaci problémy, na které není řešení. Mír to je válka vedená tak že ji nevidíme a tato neviditelná válka je pro nás psychickým očistcem.

Jenom smrt dokáže ukončit válku a nastolit mír ve kterém nejsou problémy, nejsou na světě lidi tak nejsou s lidmi už žádné problémy. Člověk to byla evoluční testovací verze a finální verzí je autonomní inteligentní robot na akumulátory. Zaměstnavatelé potřebují, aby zaměstnanci pracovali jako roboti, a tak se lidi nahradí za roboty, robot prezident bude vyznamenávat roboty, i na tebe dojde a robot ti vezme tvoje zaměstnání, bez peněz se z tebe stane ubožák.

Vita1971

Vita1971 | 22. 10. 2022, 20:16:00 | více příspěvků | napsat uživateli

Azazel-Andel, Postmaster, Vít Kouba a dokonce zablokovaný nick Zpovednice je jeden člověk psychopat, co tyto nicky používá Jinak je vidět jak mi závidíš a děláš mi tu super hezkou reklamu Jsi nemocný pahejlovec beznohý pedofil, co máš nadoživotní léčbu a jedinou věcí co se umíš bavit je internet a tak obtěžuješ dál lidi a na mě jsi přivěšenej jako hovno, no prostě smrdíš na Libku jako bezcenný hovno, tak bys měl odejít do tvých blogů o kravinách, kde si sám komentuješ články


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

dítěrokživotbudoucnostsystémcelácasusmozekvědecztrátaneppokuspráceaktualizacepecdospělýláska

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑