Diskuze a otázky - Proč nikdo nedokáže zázraky?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 3. 07. 2022, 11:46:41 |

!12!
Proč vlastně toužíme po nějakém zázraku? Vše je zde o tom že každá hra v nás a okolo nás má svoje pevná pravidla a za porušení pravidel je trest, pravidla to jsou programy, které s něčím manipulují, čas a prostor to je naprogramovaná virtuální realita ve které je vše loutkou kterou ovládají programy. Všechny cíle, kterých chceme dosáhnout jsou dočasné iluze, nevládnou nám zde; peníze, prezidenti, králové, bůh, celebrity atd. všemu vládnou programy, bez programů by okamžitě zmizel vesmír a život!
!737!
Obrazně je každý člověk jako notebook, který má operační systém a je připojen k internetu, rozdíl mezi lidmi je jenom v tom, jak jsou lidi naprogramovaní! Bohužel většina lidí na světě je chybně naprogramována, a tak často chybují, pokud přijde chybně naprogramovaný člověk za lékařem a požádá jej o pomoc tak zjistí, že mu lékař nemůže nijak pomoci, protože on nedokáže dělat zázraky.
!955!
Naštěstí už brzo evolučně dojde k tomu, že se lidi začnou nahazovat za stroje a programy, nejsou na světě lidi tak nejsou s lidmi problémy, špatně naprogramovaný robot se v servisu opraví a pokud se oprava nevyplatí tak se starý robot nahradí za nového robota. Nehrozí nám mimozemšťani nebo atomová válka, hrozí nám genocida, protože pro nás zde nebude díky robotům a umělé inteligenci práce za mzdu.
!1394!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 88 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑