Diskuze a otázky - Proč nejsme optimální?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 26. 06. 2022, 11:38:20 |

Pokud lidi nejsou optimální tak příčinou je byrokratická centralizace, není zde; socialismus, kapitalismus, feudalismus, humanismus atd. je zde všude byrokratický centralizmus který proměňuje lidi na zdegenerované pitomce. Všude je tak plno lží a krádeží, všechny změny konzumní společnosti, jsou povrchní a pod povrchem se nic nezměnilo za mnoho tisíciletí!

Všude je to o tom, moje hra a moje pravidla, neustále vytváříme pitomá pravidla, která z nás dělají pitomce, války a pandemie v nahotě odhalují to, že byrokratický centralismus je evoluční chybou, podívejme se na statistiky a dojde nám to, že vše jistě směřuje k náhradě zdegenerovaných pitomců za autonomní inteligentní roboty na akumulátory jaký to má smysl věřit na to, že mohou politické volby změnit společnost evolučně k lepšímu, když je každá společnost složená jenom ze zdegenerovaných pitomců.

Nemá smysl zavírat zdegenerované pitomce do vězení nebo psychiatrické nemocnice, je třeba začít globálně s přemísťováním do rezervací a v civilizaci budou jenom roboti, nejsou v civilizaci zdegenerovaní pitomci tak zde s nimi už nejsou žádné problémy. Zaměstnavatelé potřebují zaměstnance, co myslí a pracují jako roboti, a tak jim vyhovíme a zdegenerované pitomce za roboty nahradíme, evoluce je jako lavina, před kterou nikdo nikam neuteče, vše je zde evolučně dočasně!
!1394!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 71 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑