Diskuze a otázky - Proč nám vláda pokrytecky lže?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 28. 02. 2016, 13:55:02 |

!1333!
Prý vše zde optimálně funguje, a lidem bude lépe, blbá nálada prý už skončila? Zajímavé je že podle statistik spokojenosti s ekonomikou a politikou je náš národ na 70 místě vedle národů jako je; Polsko, Slovensko, Maďarsko, Rumunsko, Ukrajina, atd.


Kolik vysokoškoláků z Německa, se k nám trvale přistěhuje za prací, a kolik vysokoškoláků se od nás odstěhuje za prací co Německa, to je statistika, která nikde není zveřejněná, protože pravda jasně ukazuje to, že je zde ekonomický očistec, ve kterém je za práci jenom ubohý plat, ze kterého je umění existovat.


Ekonomika je následkem našich závislostí, pokud máme chybné závislosti je i ekonomika chybná, nejčastější chybnou závislostí je násilně přerozdělovat hodnoty tak aby se měla elita dobře a pracující se měli zle, to je v principu centrální diktatura ve které je obyčejný člověk jenom ubožákem, a dobře se mají v diktatuře jenom diktátoři a jejich sluhové.


Pokud by mohli demokratické volby eliminovat centrální diktaturu tak by je centrální diktatura zakázala, vše se zde točí po mnoho století jenom kolem výhod a jistot pro diktátory, nadbytek ovšem vytváří nedostatek, a tak je zde ekonomická emigrace, a o ekonomické emigranty bohaté národy nestojí.


Vše jistě spěje zase k veliké válce, ve které zemře veliké množství lidí, a zničí se i mnoho hodnot, všechny války jsou následkem ekonomické krize, bída a hlad nutí lidi k tomu, aby se snažili dobývat násilím nová hodnotná teritoria.!785!

reagovat

V diskuzi jsou 3 příspěvky a shlédlo ji 413 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 28. 02. 2016, 15:21:42

http://web.libimseti.cz/gurubhagavan/prumysl-na-iluze-velmi-dobre-prosperuje_815065.html

42.nitram

42.nitram | 28. 02. 2016, 14:41:59 | více příspěvků | napsat uživateli

protoze kdyby rikali pravdu, ukamenovali bychom je !54!!937!

uživatel eliminován | 28. 02. 2016, 13:56:35

http://web.libimseti.cz/gurubhagavan/proc-nam-vlada-pokrytecky-lze_815064.html
!737!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

národvysokoškolákprácepravdamístospokojenostpolskoekonomikaukrajinaslovenskopolitikanáladastatistikavládarumunskostatistik

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑