Diskuze a otázky - Proč každý zisk má svoje výhody a nevýhody?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 14. 10. 2022, 11:46:37 |

1

Každý se snaží něco získat a zjišťuje že každý zisk má svoje výhody a nevýhody, z dálky vidíme jenom výhody a z blízka spatříme nevýhody, jde zde o příčiny a následky, podívejme se na život člověka v civilizaci, který nám přináší výhody a tím i nevýhody, nevýhody jsou jako stín, před kterým nikdo neuteče.

2

Máme díky civilizaci možnost snadno a levně získat to co potřebujeme ale čím více toho máme tím více s tím máme i starosti, ryby nic nemají, a tak s ničím nemají ani starosti, jejich život je jednoduchý, a tak jim stačí ke spokojenosti jenom uspokojit základní existenční potřeby.

3

Náš život je spojen s organizacemi, které nám organizují život od narození do smrti, stali se z nás díky organizacím loutky, které ovládají organizace, nebo životní situace, kterou skrytě vytvořili organizace.

4

Internet, který začal měnit rychle náš svět to je moderní digitální organizace, vše je zde pomocí programů organizováno, emancipace a svoboda je zde jenom virtuální iluze.

5

Nevěřte na to, že je zde demokratický kapitalismus, to je jenom divadlo ve skutečnosti je zde všude mnoho století psychiatrická nemocnice (blázinec), jak vlastě evolučně došlo k tomu, že je každý psychicky nemocný?

5

Onemocněli jsme psychicky díky ztrátě svobody, otroctví vede k psychickým nemocem, protože normální je být svobodný. Svoboda je ráj a otroctví je peklo, bylo a bude, to musíte konečně pochopit, nejde udělat takové peklo ve kterém se budeme mít dobře jako v ráji!

6

Po mnoho století zde jsou naivní snahy o to, aby peklo vypadalo pro čerty jako ráj, následkem je propaganda a cenzura! Zvolte mě za svého svatého vůdce a já vás zavedu do ekonomického a sociálního ráje, sliby se slibují a blázni se dočasně radují, o tom je; náboženství, politika, školství, reklama, umění, sociální sítě na internetu atd.

7

Za vším je parazitování, nadbytek vzniká díky nedostatku! Proč si nemohu stáhnout z internetu to co je chráněné autorským právem, proč bych měl platit za to, že si chci přečíst nějaký zajímavý obsah co je na internetu?

8

Z informací se stalo zboží a tvůrci informací chtějí na informacích vydělat, to zní logicky a správně, otázkou je a mají informace pro nás takovou hodnotu za kterou se nám všude nabízejí? Není ve skutečnosti hodnota nabízených informací nulová!

9

Podívejme se třeba na diplomové práce z pohledu jejich hodnoty, přinese vám přečtení a pochopení diplomové práce nějaké výhody, které vám umožní se mít lépe? Nezjistíte to, že je ztrátou času číst diplomovou práci kterou sepsal nějaký mladý pitomec, a tak je ta práce plná pitomostí.

10

Peníze parazitům nesmrdí o tom to zde všude dlouho je, vládnou nám čerti v oblecích, proto žijeme v pekle, vše je o tom, jak se to naprogramuje, tak to i funguje! Naprogramovaly jsem peklo, a tak žijeme v pekle, je třeba naprogramovat ráj, a tak budeme žít logicky všichni v ráji, stačí jenom dát všem lidem do hlavy napojení na centrální mozek lidstva, aby zde tak už nebylo možné lhát a krást.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 85 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑