Diskuze a otázky - Proč je zde nedostatek psychologů?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 21. 07. 2022, 12:00:18 |

Všude na světě chybějí; psychologové, psychoterapeuti, psychiatři atd. roste rychle všude spotřeba antidepresiv a drog. Na pomoc psychologa zájemci čekají všude velmi dlouho. Krizový stav se týká i malých dětí, které trpí řadou různých poruch a psychických onemocnění, například syndromem ADHD, akutní reakcí na stres, poruchami příjmu potravy, depresemi, agresivitou, týráním a zneužíváním.
!905!
Množství lidí, kteří potřebují psychologickou pomoc se rychle všude zvětšuje, kapacita všech psychologických ambulancí zůstává daleko za skutečnou potřebou. Objednací doby na první vyšetření činí všude mnoho měsíců. Podle odborníků se za posledních 100 let globálně spotřeba léků na hlavu a návykových drog nebezpečně rychle narůstá, depresí už trpí většina lidí na světě.
!905!
Řadě problémů by se dalo předejít, pokud by se nemocný člověk dostal k psychologovi včas. Často je problém s nedostatkem psychologů statisticky srovnáván s problémem nedostatku zubařů, tak jako vás bolí zuby, tak vás může bolet i vaše psychika, je naivní věřit tomu že léky na psychiku dokážou zázraky, silné léky jenom vedou k utlumení psychické bolesti a udělají rychle z člověka pitomce.
!905!
Nejvíce mají psychické problémy lidi z rodin, kde měli rodiče psychické problémy, je to o genetice a výchově, jaký je originál taková je i kopie, jde o to globálně kontrolovat porodnost a zamezit tomu, aby psychicky nemocní rodiče měli psychicky nemocné děti, jenom tak se vyřeší problém s nedostatkem psychologů. Vše to jsou příčiny a následky, pokud žijete dlouho v blázinci tak se z toho brzo zblázníte, navíc je všude mnoho; špíny, hluku, jedů, pitomců atd.   

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 167 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑