Diskuze a otázky - Proč je zde bída a zaostalost?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 3. 07. 2019, 21:56:14 |

Díky pokoře se stáváme moudrými, logicky hloupý je ten, kdo je pyšný na to, co ví z mnoha knih. V současnosti se mnoho přeceňují vědomosti které jsou v knihách, většina teorie v praxi nefunguje, protože teorie počítá tím že je vše v normě, v praxi ale není většinou vše v normě. Díky hlouposti je zde bída a zaostalost, podívejme se na hlupáky co mám zde vládnou mnoho století, z díla spatříme tvůrce, hlupáci milují materialismus a tím se dostávají logicky do začarovaného kruhu ze kterého není úniku.
Podívejte se do přírody zde není materialismus a proto zde není blbá nálada, materialismus znamená hříšnost, byli jsme vyhnání z přírodního ráje díky materialismu, ovoce poznání dobrého a zlého to je materialismus který z nás udělal hříšníky, pro materialismus se lidi zabíjejí, nebo se zavírají do vězení a blázinců. Materialismus vytvořil konzumní blázinec, ve kterém mají všichni blbou náladu, protože se musí řídit jako loutky materialistickými pravidly.
Nacismus ve kterém se vraždili židé po milionech ve velikých plynových komorách, ve jménu nové čisté rasy, v nahotě odhalil to, že materialismus je zdrojem našich problémů, na které není řešení. Podívejme se na svatá pravidla podle kterých lidi na světě žijí z pohledu materialismu a otevřou se vám oči, materialismus je blázinec a proto z něj utíkáme do; snů, pohádek, iluzí, drog, atd. jenže to nic neřeší, dokud neprohlásíme globálně materialismus za zločin proti lidskosti, do té doby budeme žít v konzumním blázinci.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 160 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑