Diskuze a otázky - Proč je vše v depresi?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 12. 02. 2016, 04:19:36 |

!1394! V depresi je; politika, ekonomika, morálka, spravedlnost, kultura, pravda, podnikání, obchod, školství, doprava, zdravotnictví, rodina, umění, sport, věda, technika, psychika, atd. vše zde jsou příčiny a následky! Jádrem problému jsou chyby v nás a okolo nás, čím více chyb tím více deprese!

Podívejme se třeba na utajování informací a programů u subjektů a objektů, to je prioritní chybou kdy si jedno myslíme a jiné pokrytecky říkáme, jsme zlí a snažíme se o to aby druzí byli dobří, to nemůže dlouho fungovat! Jestliže jsou lidi zlí musí se digitalizovat a jejich těla se musí ekologicky recyklovat, získané informace a programy se použijí pro roboty s umělou inteligencí, co zde budou existovat místo lidí.

Mnozí namítnou že nechtějí být digitalizováni a eliminováni, protože jsou hodnotnými lidmi, a bylo by je škoda eliminovat a nahradit roboty. Podívejme se na to co je to hodnotný člověk? Hodnotný člověk zde má výhody a jistoty a tak je i hodnotný, jenže nadbytek vytvoří logicky nedostatek, aby zde někdo mohl mít; sekretářku, řidiče, poradce, ochránce, kuchaře, zahradníka, služku, domovníka, pilota, atd.

Tak zde musí být mnoho pracujících lidí co bydlí na ubohé ubytovně a mají samé dluhy. Místo otrockých okovů na nohou, zde jsou otrocké dluhové okovy, konzumní společnost vždy byla uzavřená protože zde byli; kasty, třídy, ligy, kategorie, atd. k čemu je ti to že můžeš soukromě podnikat, když je systém pevně trvale uzavřený, a tak nemáš šanci v podnikání uspět.!737!

reagovat

V diskuzi jsou 2 příspěvky a shlédlo ji 563 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 12. 02. 2016, 09:48:39

!1394!Lidi nemají to co milují!905!
http://guru-vit-kouba-bhagavan.blogspot.cz/2015/02/1000-x-gvkb.html

uživatel eliminován | 12. 02. 2016, 05:40:14

!1394!RYBA SMRDÍ OD HLAVY!737!
https://youtu.be/FlpNaIIK0X0


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

chybadepresevikakulturapolitikasporttechnikainformacepodnikáníobjektnásledekmorálkaprogramobchodzdravotnictvípravdarodinauměnípsychikaekonomikaškolstvíproblémjádropříčinasubjektvědaspravedlnostdoprava

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑