Diskuze a otázky - Proč je po příčině následek?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 14. 11. 2022, 10:14:00 |

Vědci udělali pokus a optali se velikého množství lidí na to proč je po příčině následek, většina odpovědí byla pitomá, protože většina lidí jsou pitomci, co mají v hlavě samé pitomosti, a tak neumí odpovědět na otázku proč je po příčině následek. Podívejme se na demokratické politické volby politiků a prezidenta kdy si pitomci zvolí za své zástupce pitomce a následkem je pitomá nálada, protože zvolení pitomci dělají pitomosti, bylo a bude!

Je to marnost říkat pitomcům nevolte si za svoje zástupce zase pitomce, pitomci totiž nevědí, proč je po příčině následek, protože jsou pitomci. Po mnoho století všude vznikají pitomé všemocné ideologie, které dělají z oblečené opice pitomce, podívejme se na to, že si pitomci začali říkat soudruzi a nebylo je možné přesvědčit o tom, že nejsou soudruzi, ale jsou to pitomci, co říkají pitomosti.

Nejsme lidi jsme pitomci, jenže označení pitomec není populární, protože odhaluje to, že jsme pitomci, měníme u mnohého názvy abychom to udělali populární, a tak je zde populismus který z nás dělá pitomce! Proč je po příčině následek? Po příčině je následek, protože je to tak evolučně naprogramováno, čas a prostor je evolucí naprogramován, aby tak optimálně fungoval.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 171 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑