Diskuze a otázky - Proč grafomani z grafomanů zešíleli?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 14. 03. 2016, 17:40:09 |

!1394!
Grafomanie je chorobná touha neustále psát, nehodnotné psychické sračky, jde o chorobný stav psychicky nemocné mysli, pro nějž je typické psaní nesmyslných, nesouvislých shluků myšlenek, v obecnějším slova smyslu termín označuje chorobné nutkání psát texty, literárního charakteru, bez ohledu na jejich literární kvalitu. Tito grafomani mnoho píší, ale to, co píší, to už dávno ví každý čtenář. Pokud grafomani mají o něčem jisté ponětí, tak se nedovedou literárně ani vyjádřit.

Postižení grafomani píší kdekoliv, dneska nejvíce na notebooku, co je připojen na facebook, a jiné ubohé sociální virtuální systémy, pro šílené grafomany. Grafoman má chorobnou touhu po vyjádření svých psychických sraček, pomocí neustálého psaní, ale ona touha je více méně touha po vyjádření, vlastní nesmyslné zbytečné existence.

Svoje nehodnotné a zbytečné psychické dílo, si velmi považují, ale kvalita je vždy pochybná, a literárně profesionálně nevyužitelná. Problém nastal v okamžiku vzniku blogů, a sociálních sítí, protože konkurence narostla do globálních rozměrů, díky tomu, že moderní programy, umí dneska přeložit všechny světové jazyky bez problémů. Navíc je zde i televize, která na nás už mnoho let působí tím, co grafomani napsali, a televize to využila k tomu, aby zaujala grafomany, co se na televizi dívají.

V každé lidské hlavě je larva grafomana, a pokud má tato larva možnost vyrůst, tak vyroste a promění člověka v šíleného grafomana, ze kterého jsou ostatní grafomani šílení, a následkem je potom šílená konzumní kultura, kde je; nezaměstnanost, bezdomovci, kleptokracie, mafie, deprese, sebevraždy, drogy, atd. Jak léčit, v psychiatrické nemocnici grafomany? Pro léčení grafomanů, se použije těžká fyzická práce, každý den 12 hodin, nebudou zde svátky a volné dny, aby už grafomani neměli čas a sílu na to, zamořovat naši digitální civilizaci, svými grafomanskými nehodnotnými výtvory.
!737!

reagovat

V diskuzi je 1 příspěvek a shlédlo ji 578 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 14. 03. 2016, 17:42:17

!1!Sebekritika!955!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

grafomanitouhastavgrafomanieohledgrafomanpsanítextkvalitačtenářslovotermíncharaktershluknutkánímyšlenkaponětísmyslsračka

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑