Diskuze a otázky - pro kuchaře

úvodní strana | aktualizovat | dolů

spliter4

spliter4 | 21. 03. 2011, 11:29:17 | příspěvky uživatele | napsat uživateli

jak bych měl řešit problém,když mám zmrzlou kachnu v mražaku,ale nechcu ji použít celou,ale zase ji nemůžu nechat rozmrazit bo bych ji pak nesměl zase zmrazit....pls help:D

reagovat

V diskuzi je 57 příspěvků a shlédlo ji 1083 uživatelů .

předchozí | 0 | 30 | další

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

spliter4

spliter4 | 21. 03. 2011, 11:49:24 | více příspěvků | napsat uživateli

> Van-Basten
jo a pak by byla spíše naporcovaná kuchynská linka jak ta kachna co??:D

uživatel eliminován | 21. 03. 2011, 11:48:22

> spliter4 no tak masu se stane hovno.. tak sem kus urizl no...mas to rezat nozem nebo pilkou?

hele vsechno de kdyz se chce :-D

spliter4

spliter4 | 21. 03. 2011, 11:48:08 | více příspěvků | napsat uživateli

> Offline.Uzivatel
no ale od toho vzniká problém číslo tři já ji chci použít do mikrovlnky,tam je totiž trouba i gril,ale mi se tam cela nevleze...no a jak dlouho wydrží wté lednici kdybych ji teoreticky udělal celou?..

uživatel eliminován | 21. 03. 2011, 11:47:07

> spliter4 jo jinak bych to taky v zadnym pripade uz nerval do mrazaku... teda pokud by to bylo treba i lehce rozmrazeny..to bych to radsi sezral vsechno :-D

uživatel eliminován | 21. 03. 2011, 11:46:27

vezmi sekeru nebo sekáček zavři oči zatni zuby a sekej sekej sekej :D

spliter4

spliter4 | 21. 03. 2011, 11:45:37 | více příspěvků | napsat uživateli

> bilej_jezdec_
:D:D jak inteligentní:D:D

AlesekBB

AlesekBB | 21. 03. 2011, 11:44:42 | více příspěvků | napsat uživateli

Tak ji vytáhni, nechej trochu povolit a až půjde rozdělat, zase ji vrať zpátky.!1077!

uživatel eliminován | 21. 03. 2011, 11:44:10

Zmrazením masa dochází k narušení buněčných stěn a pří rozmrazování ke ztrátě šťavnatosti. Každé další zmrazení maso stále více znehodnocuje. Opakované zmrazování přímo se zdravotními riziky nesouvisí.

Jana
_________________
Jana Hönigová
odborný poradce, Poradna o vaření

Tak si udělej celou kachnu a půlku upečené ji strč do lednice, tam vydrží, kdybys na ni později dostal chuť :-) Nebo na ni někoho pozvi nebo ji někomu dej... každopádně do mrazáku už bych ji zpět opravdu nestrkal...

uživatel eliminován | 21. 03. 2011, 11:43:37

> spliter4 normalne na hulvata to roseknes :-D

nebo pokud mas doma autogen (plamen) svarecka ...tak si kus uriznes a zaroven uz to bude pred peceny :-D

...jinak pilka taky neni marna... jednou sem mel takovej hlad ze sem nechtel cekat na zadny rozmrazovani...tak sem vzal pilku na zelezo a riznul sem si kus masa....hele vyborna polivka :-D

uživatel eliminován | 21. 03. 2011, 11:43:24

Jestli máš sílu, ukaž jí to :D Jestli ne, tak jí prostě použij celou !942!

uživatel eliminován | 21. 03. 2011, 11:41:00

spliter4 právě proto ho dej do vlažné, kdybys ho dal do horké nebo vařící tak by ti na povrchu zbělalo!1300!

spliter4

spliter4 | 21. 03. 2011, 11:40:00 | více příspěvků | napsat uživateli

> xendrick
no ale to pak řeší ten problém že to maso prej dostane šok nebo co a pak už ho nemůžeš zmrazit...teda esi se nemýlím..

spliter4

spliter4 | 21. 03. 2011, 11:38:55 | více příspěvků | napsat uživateli

> bilej_jezdec_
a to jí mám postavit jako na špalek jo???!121!to snad ne...

uživatel eliminován | 21. 03. 2011, 11:38:44

spliter4 tak ji ponoř do vlažné vody, máš to rychleji než kdyby si to cpal do horké. A občas to vyměn tu vodu!1300!

uživatel eliminován | 21. 03. 2011, 11:38:06

> spliter4 ano sekera pomuze taky

spliter4

spliter4 | 21. 03. 2011, 11:36:25 | více příspěvků | napsat uživateli

> DavianThule
aha aha...tak dík,ale to neřeší problém číslo 2...ta kachna je zmražená tam už tak ze3 měsíce a to bude trvat strašně dlouho než se rozmrazí ne???

uživatel eliminován | 21. 03. 2011, 11:35:56

Kachní masakr motorovou pilou.

spliter4

spliter4 | 21. 03. 2011, 11:34:30 | více příspěvků | napsat uživateli

> Tessie_de_Large
protože to tam píšou že po rozmražení nezmražovat.....
!1187!

uživatel eliminován | 21. 03. 2011, 11:33:51

To není otázka pro kuchaře, ale pro tesaře. Pokud jí rozmrazíš, naporcuješ a zas zmrazíš, nic se nestane, pokud už jsi jí předtím nerozmrazoval 2x nebo tak něco.

spliter4

spliter4 | 21. 03. 2011, 11:33:46 | více příspěvků | napsat uživateli

> TEDfaktNEMAMcas
jo jenže ta je v autě a auto je pryč....tak ta dřevorubecká bude stačit ne??!494!

uživatel eliminován | 21. 03. 2011, 11:33:34

Tessie_de_Large protože to maso pak ztrácí na kvalitě a chuti!1300!

uživatel eliminován | 21. 03. 2011, 11:32:43

> spliter4: pilka na železo poslouží perfekně:-) samosebou čistá

Tessie_de_Large

Tessie_de_Large | 21. 03. 2011, 11:32:23 | více příspěvků | napsat uživateli

Proč bys jí pak nemohl znova zmrazit?

uživatel eliminován | 21. 03. 2011, 11:32:22

A nebo ji použij celou a pozvi i sousedy na oběd !1187!

spliter4

spliter4 | 21. 03. 2011, 11:32:07 | více příspěvků | napsat uživateli

> bilej_jezdec_
aha...a když mám nemám nic takového po ruce??možná sekeru??

uživatel eliminován | 21. 03. 2011, 11:31:39

No jedině ji sekáčkem rozsekat ale to asi doma nemáš. Jinak max trošku povolit a pak až to rozpulit nebo jak to chceš !1300! Jiná varianta mě nenapadá !1345!

uživatel eliminován | 21. 03. 2011, 11:30:59

dlato, sekac, kladivo... a mozna neuskodi vzit uhlovou brusku...

předchozí | 0 | 30 | další


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

kachnakuchařproblémhelpmámanechcumražák

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑