Diskuze a otázky - Prioritou je nám úspěch za každou cenu

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 27. 02. 2016, 12:53:02 |

!1394!Proč je zde snaha, druhým přeprogramovat mozek pomocí dezinformací? Příčinou je to že je zde přelidnění, a tak se lidi chovají k sobě bezcitně, podle hesla z cizího krev neteče, a peníze nesmrdí. Myslíme a konáme podle sitauce, prioritou je nám úspěch za každou cenu, to že mnoha lidem uděláme ze života díky svému sobectví očistec, nás nezajímá, podobáme se pavoukům, a cizí lidi jsou pro nás mouchy, co lovíme do sítě z dezinformací a smluv.

Následkem je deprese u; psychiky, ekonomiky, politiky, morálky, spravedlnosti, podnikání, umění, atd. jak pravil velitel koncetračného tábora, já si plnil jenom svoje povinosti, a to že jsem zavraždil několik milionů lidí v plynových komorách, patřilo k mým pracovním povinostem, musíte potrestat našeho Nacistického vůdce, on je za vše zde logicky odpovědný.

Každý zde žije tím, že od narození do smrti plní nějaké úkoly, když úkol správně splníme, jsme často i odměněni a dostáváme další úkol, čím je člověk silnější a inteligentnější, tím větší zde může i plnit úkoly, a když to už nezvládá, tak jej nahradí někdo jiný.

Tak třeba máte za úkol jako GVKB robot s umělou inteligencí, napíchnout každý den sto jinověrů, na tři metry vysoké ocelové pozinkované kůly, zabetonované pevně zemi, pokud za rok napíchnete na kůly 36 500 jinověrců tak jste vzorným robotickým pracovníkem a dosatnete za to mimořádnou celoroční odměnu od EU ve formě drahých náhradních dílů a mazacího drahého oleje. Někdo namítne že napichovat jinověrce na kůly, je něco co by se dělat v EU už dělat nemělo, a měli bychom jinověrům co milují Islám poskytnout jídlo a dobré ubytování zdarma.

O tom co by se mělo, a co by se nemělo, ale přeci rozhoduje byrokratické mocné a bohaté EU centrum, a GVKB roboti jsou všude v EU jenom autíčka na dálkové ovládání, pokud si někdo myslí to, že se elita v EU co nám vládne zbláznila, může se pokusit elitu EU násilně přemístit do psychiatrické EU nemocnice, ovšem pochybuji že se mu to povede, protože EU elitu hlídají GVKB roboti, co jsou moderně ozbrojení.
!737!

reagovat

Prioritou je nám úspěch za každou cenu

V anketě hlasovalo celkem 1 uživatel

V diskuzi je 1 příspěvek a shlédlo ji 472 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 27. 02. 2016, 12:53:19

http://koubavit.sweb.cz/Psychoterapie/Prioritou/Prioritou%20je%20n%C3%A1m%20%C3%BAsp%C4%9Bch%20za%20ka%C5%BEdou%20cenu.txt


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

dezinformaceprioritaúspěchčlověkcenadruháočisteckrevmozekhesloživotsmlouvapomocpřelidněnídíksnahapavoukpříčinasobectvímouchasitauce

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑