Diskuze a otázky - Příčiny a následky krize u politiky a ekonomiky

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 11. 10. 2022, 09:01:03 |

Jakmile vznikne civilizace tak tím i začnou vznikat krize u politiky a ekonomiky, v přírodě, kde není civilizace tam není ani možná krize! Příčinou každé krize je civilizace, proč vlastně civilizace vede vždy ke krizi? S příchodem civilizace přichází nahrazení praxe za teorie a následkem je krize u politiky a ekonomiky!

Podívejme se na ekonomické ubožáky, ze kterých se stali nepřizpůsobiví příživníci a my jim nedokážeme dát dobré zaměstnání za dobrou mzdu. Proč je zde všude nedostatek dobrého zaměstnání za dobrou mzdu, to je základní ekonomická a politická otázka na kterou je třeba nalézt správnou odpověď.

S příchodem přelidnění přichází automaticky civilizace a tím i krize u politiky a ekonomiky, veliká koncentrace lidí na malém teritoriu vede k centralizaci a tím k civilizaci ve které je krize u politiky a ekonomiky. Civilizace je postavená na rozdělení lidí na otroky a otrokáře, nadbytek pro otrokáře vytváří nedostatek pro otroky.

Podívejme se na neustálé zániky kultur a civilizací na světě, příčinou byl vždy nedostatek dobré práce za dobrou mzdu! Dobrou práci za dobrou mzdu mají jenom otrokáři, pro otroky není dobrá práce za dobrou mzdu, to je začarovaný kruh, který může vyřešit jenom příchod umělé inteligence a autonomních robotů.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 89 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑