Diskuze a otázky - Příčinou inflace je strach změnit politiku

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 4. 10. 2022, 06:50:01 |

Z politiky se stalo svaté náboženství, a proto je zde mnoho problémů na které není řešení, setkal jsem se s mnoha mocnými politiky a z dialogu jsem poznal že se chovají stejně jako se chovají náboženští vůdcové, to jistě musí mít i nějakou příčinu? Příčinou je zde strach ze ztráty moci a popularity, strach ochromil politiky natolik že se z politiků stali náboženští vůdcové.
!905!
Rozdíl mezi politikou a náboženstvím je v přizpůsobivosti změnám, náboženství se nedokáže změnám přizpůsobit a zdravá politika se dokáže změnám přizpůsobit. Politika je nemocná, a tak je zde veliká inflace, jak uzdravit politiku, aby zde už nebyla nikde možná inflace? Dosud jsme naivně jako pitomci věřili tomu, že demokratické politické volby uzdraví politiku, ale ukázalo se, že tak to evolučně nefunguje!
!905!
Lékem na nemocnou politiku je optimalizace spojená s digitalizací, všude se optimalizuje a digitalizuje, aby vše lépe fungovalo a na politiku se evolučně zapomnělo. Každý prezident si hraje na všemocného svatého boha, kterého nikdo nesmí mediálně kritizovat za jeho amatérské chyby! Prezident nepochopil to, že sám zde je nulou s nulovou hodnotou, bez spolupráce není možné zde správně lidem vládnout.
!905!
To musí konečně prezident a politici pochopit, vláda je mozkem a národ je tělem, je to obchodní partnerství, ve kterém musí být pravda a láska! Vše jde optimalizovat a digitalizovat, aby to fungovalo, jak si to uděláme takové to i máme, každý prezident je snadno a rychle nahraditelný, zásadní evoluční otázkou je, čím optimálně nahradit prezidenta a politiky?
!905!
Potřebujeme centrální mozek lidstva, místo politiků a byrokratů zde bude centrální mozek lidstva který bude lidem vládnout, skončí rozdělní lidí na ty, co jsou nahoře a ty co jsou dole, každý bude mít mozek bezdrátově napojený na centrální mozek lidstva, takto už lidi nebudou dělat chyby, z hříšníků se tak stanou andělé, co nelžou a nekradou. Jakýkoli odpor proti optimalizaci a digitalizaci bude marný, takto zde na věčné digitální časy zvítězí pravda a láska.
!905!
Pro nikoho na světě nebudou výjimky nebo imunita, každý dostane napojení na centrální mozek lidstva, jsou věci, na kterých nejde šetřit, konzumní společnost potřebuje, aby lidi pracovali jako roboti a toho lze dosáhnout jenom tím že se mozky všech lidí napojí na centrální mozek lidstva, vše je zde o centralizaci, bez centralizace není možná civilizace, jedinec sám nic nedokáže to je třeba pochopit, že zájem evoluce je nad egoistickým zájmem jednice.

reagovat

Příčinou inflace je strach změnit politiku

V anketě hlasovalo celkem 1 uživatel

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 63 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑