Diskuze a otázky - Příčina stvořila následek

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 29. 08. 2022, 17:52:21 |

Čas a prostor ve kterém vše existuje je založen na příčině která stvořila následek, každý problém má tak svoji příčinu, nejčastějším našim problémem je to že máme problémy, se kterými si neumíme poradit, problémy mají i organizace a národy, každý problém je signál, který nám oznamuje že je potřeba něco změnit.
!905!
Máte problém s tím, že věříte na zázraky, ale žádné zázraky se nekonají, je třeba změnit víru za lidovou moudrost, víra je tvrdá návyková droga a lidová moudrost je lék který vám pomůže se uzdravit ze závislostí na víře v zázraky.
!905!
Je to jako s operačními systémy věřící lidé používají Windows a ti co nevěří na zázraky nepoužívají Windows a používají Linuxovou distribuci nebo jiný operační systém. Naše lidská společnost má neustále zbytečné problémy způsobené naší vírou v zázraky, zázraky patří do snů a pohádek, v realitě není místo ani čas pro zázraky, místo zázraků zde jsou jenom iluze a náhražky!
!905!
Nebude to už trvat evolučně dlouho a práce pro lidi nebude, protože na práci budou; stroje, roboti, umělá inteligence atd. lidi se z civilizace odsunou do rezervací a zde se oddělí muži od žen, aby se tak realizovala genocida, nejsou na světě lidi tak nejsou s lidmi problémy.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 50 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑