Diskuze a otázky - Přemnožení má za následek invazi

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 4. 10. 2022, 17:59:46 |

Čas a prostor je spojen s invazí a příčinou invaze je nedostatek zdrojů způsobený přemnožením, je to o regulaci, která často selže z nějaké příčiny a trvá delší dobu, než se zase regulace obnoví. Když nejde problém vyřešit po dobrém tak se to řeší násilím, není zde jenom invaze fyzická kdy se nějaký druh přemnoží, je zde i invaze informační kdy se nějaké informace přemnoží a následkem je psychické násilí.
!905!
Podívejme se na sociální sítě na internetu zde se přemnožili egoistické informace a následkem je psychické násilí kdy agresor využívá toho, že je obtížné jej potrestat. Společnost ve snaze mít dostatek otroků a vojáků dlouhodobě podporovala přelidnění, a nakonec to skončilo antikoncepcí a potraty.
!905!
Statisticky se ukázalo že lidí je na světě už jako much, a tak se lidi zavírají za maličkosti do vězení a blázince, nebo se posílají do zbytečné války. Podívejme se na medúzy, které se stali invazním druhem díky tomu, že jsme znečistili moře a oceány, člověk se stal největším nepřítelem přírody jako invazní druh, a tak na něj příroda posílá neustále různé pandemie, aby měla od člověka klid a pokoj.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 57 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑