Diskuze a otázky - Pravda a láska je pevným bodem života

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 3. 07. 2022, 06:56:35 |

!737!
Tam kde není pravda a láska, tam je pro lidi pekelný očistec, ve kterém je nám ten druhý peklem, pandemie a války v nahotě odhalují to, že žijeme všichni v pekelném očistci.
!955!
Jsme si díky přelidnění cizí, a tak mezi námi není už pravda a láska, život se stal pro nás pokryteckým divadlem, ve kterém by každý divák chtěl hrát na jevišti hlavní roli, a tak je zde konkurenční prostředí ve kterém není pravda a láska.
!973!
Staré knihy nám odhalují, jaké příběhy jsme v minulosti prožívali, zprávy v televizi nám odhalují současné příběhy, které prožíváme, existují i příběhy o tom, jak to zde bude asi vypadat v naší budoucnosti, ukazuje se, že všechny tyto příběhy z budoucnosti jsou jenom pitomé pohádky, které z nás dělají pitomce.
!1124!
V budoucnosti zde už nebude člověk v civilizaci a místo člověka zde budou autonomní roboti a umělá inteligence, je to o konkurenčním boji, ve kterém jistě vyhrají autonomní roboti a umělá inteligence.
!1333!
Příběhy o tom že zde lidi evolučně skončí nejsou populární, protože nám nastavují evoluční zrcadlo, ve kterém spatříme to, že jsme pitomci, co dělají pitomosti, komu není rady tomu není pomoci. 
!1394!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 75 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑