Diskuze a otázky - Prague pride 2022

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 14. 08. 2022, 09:56:52 |

První účastníci duhového průvodu dorazili na pražskou Letnou. Postupně přicházejí další tisíce. Policisté původní odhad 30 tisíců účastníků navýšili na 60 tisíc. „Nezaznamenali jsme žádné narušení veřejného pořádku či jiné problémy,“ uvedl mluvčí pražské policie. Program bude na Letné pokračovat hudebními vystoupeními na šesti místech. V čele průvodu účastníci nesli účastníci velký transparent s názvem akce. Pochodu se účastní lidé různých generací včetně rodičů s dětmi. Průvod hrdosti sexuálních menšin Prague Pride vyrazil po 13:00 z Václavského náměstí a zamířil na Letnou. Tisíce lidí v průvodu hrdosti Prague Pride oslavovaly svoji lásku. Letošní ročník festivalu nese téma na srdci záleží. Na festivalu se zejména kreativitě meze nekladou a odvážnými kostýmy, výrazným líčením a barvami se to na Letné jen hemží. Cestou z Václavského náměstí prošel průvod přes náměstí Staroměstské, kde si jeho účastníky fotili turisté. Průvod zdobí především duhové vlajky ve všech velikostech, od těch namalovaných na tvář až po velké vlajky, do nichž se lidé celí halí.
!905!
Někteří nesou transparenty, například se slogany vyzývající k podpoře komunity. Akce se obešla bez jakýchkoliv komplikací a incidentů, přestože po cestě ulicí Na Příkopě se účastníci průvodu setkali s několika muži, kteří pronášejí biblické citáty a v souvislosti s průvodem mluví o hříchu. Ještě před začátkem průvodu stáli na Václavském náměstí u sochy sv. Václava dva odpůrci akce s transparentem s nápisem Česko není Sodoma a znaky pro mužské a ženské pohlaví. Sobotní průvod se do Prahy vrátil po dvouleté pandemické pauze, kromě karnevalového průvodu nabízí koncerty, workshopy, debaty či divadelní představení. Většina z akcí je přístupná zdarma. Stále nežijeme v plně respektující společnosti, říká šéf Prague Pride. Srdce není pouze v našem logu, ale je tu i osm miliard srdcí, která bijí po celém světě. Snažíme se říct, že na všech srdcích záleží. Je to symbol života, sounáležitosti, vzájemné lásky a lidskosti. Festival v posledních letech finančně i symbolicky podporuje hlavní město. V minulosti zde byli alegorické vozy, ale to zde už nebylo vše se mění a co bylo už není.
Záznam z akce je zde
https://www.youtube.com/channel/UCBkqDKIkjNh5P48me4HQ_Ng/videos

reagovat

V diskuzi jsou 2 příspěvky a shlédlo ji 323 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 5. 09. 2022, 09:00:11

Začíná to pohádkami a končí to propagandou a cenzurou, populistické ideologie zde jsou už mnoho tisíciletí, populistická ideologie je náhražka za objektivní realismus, civilizace vznikla díky náhražkám, nemáme originál tak hledáme za něj náhradu, a tak; místo pravdy je zde propaganda, místo lásky je zde obchod, místo praxe je zde teorie atd.

Toužíme všichni marně po tom, aby nám bylo v konzumním očistci lépe, následkem jsou populistické ideologie, které pomocí slibů a dezinformací z nás dělají pitomé ubožáky. Proč lidi z měst utíkají do přírody? Příroda je rájem a město je peklem, protože města to jsou továrny, které z lidí dělají roboty na dálkové ovládání, život má pro nás smysl, pokud jsme šťastní a pokud jsme nešťastní tak máme psychické nemoci a myslíme na sebevraždu.

Vše je zde o příčině a následku, současnost vznikla v minulosti a budoucnost vzniká v současnosti, je to celé o tom, co milujeme, a tak do toho investujeme hodnoty. Populistické ideologie to jsou vysoké domy bez základů, podívejme se do naší minulosti na populistické ideologie, které zanikly, příčinou zániku bylo vždy to, že ideologie nedokázala splnit to co slibovala!

Populistické ideologie to jsou teorie, které v praxi selhávají a následkem jsou ekonomické krize které často vedou k válce. Populární knihy to je zakonzervovaný čas a prostor, díky knihám poznáváme minulost a myšlení lidí, vesmírné a přírodní principy jsou pořád všude stejné, mění se jenom situace, ve které lidi existují. Ano, používáme antikoncepci, protože život v očistci nemá pro nás žádnou koncepci a už nevěříme na populistické ideologie.

uživatel eliminován | 4. 09. 2022, 16:28:11

> gurubhagavan Tento člověk byl ve složkách Sboru Národní Bezpečnosti a je prokazatelně dokázáno, že byl estébák a PS-VB, další informace zatím neposkytnu a jeho zdravotní stav je opravdu na bodě jen škodit lidem viz Libimseti


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑