Diskuze a otázky - Práce za hovno je na hovno

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 25. 10. 2022, 12:46:25 |

Práce je konána pro zisk a teoreticky by zde tak neměla být možná práce ze které není zisk. Parazitování má za následek práci, ze které není zisk, zisk má parazit a hostitel nemá z práce zisk, společnost je rozdělná na parazity a hostitele, nadbytek pro parazity vytváří nedostatek pro hostitele. Představme si to, že by lidi, co mají nadprůměrné platy začali v EU dlouho stávkovat, jaký by měla tato stávka vliv na ekonomiku a politiku?

Nebyl by zde žádný vliv, protože lidi, co mají nadprůměrné platy to jsou paraziti, vždy a všude stávkují hostitelé co mají podprůměrné platy, protože vědí, že jejich stávka se rychle projeví na ekonomice a politice! Jaký mají smysl politické volby, když si hostitelé zvolí za své zástupce parazity, pokud by mohli politické volby eliminovat centralismus tak by se volby zakázali.

Daně, clo, inflace atd. to jsou ekonomické sítě do kterých se chytají hostitelé, aby se měli tak paraziti dobře, naštěstí už brzo zde bude umělá inteligence a potom zde budou autonomní roboti, robot prezident bude vyznamenávat roboty a tím zde už nebude práce za hovno která je na hovno, nejsou lidi tak zde nejsou problémy, lidí je dneska na světě jako sraček.

reagovat

Práce za hovno je na hovno

V anketě hlasovalo celkem 1 uživatel

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 91 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑