Diskuze a otázky - Potřebujeme změnit stará pravidla za nová pravidla

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 21. 10. 2022, 06:56:20 |

Pokud někde není něco organizované tak je tam mnoho problémů, proto vznikají organizace, kde je vše organizované podle pravidel a kontrole pravidel. Organizací jsou i naše orgány v našem těle, organizace vznikají z organizací vše se evolučně pomocí kopírování optimalizuje. Malou organizací je rodina a velikou organizací je ekosystém a civilizace.

V centru organizace jsou organizátoři, co v organizaci vše organizují, takto vznikají programy, které řídí organizace, v programech jsou chyby, a tak se programy neustále opravují a mění za nové programy. Vše, co je živé to je organismus, protože to existuje jako organizace, logicky vše je experiment a vše živé je materiálem na evoluční experimenty.

Díky internetu začali vznikat virtuální organizace ve kterých je vše organizováno podle pravidel, je to něco evolučně zcela nového na co nejsme připravení a co je nám cizí. Problémem u všech organizací jsou změny pravidel, čím větší je organizace tím obtížnější je měnit stará pravidla za nová pravidla.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 145 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑