Diskuze a otázky - Poradna Františka Žláznatého - jak sbalit děvče svých snů :)

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 6. 06. 2007, 13:40:47 |

Vím, že je toto velmi dlouhý elaborát a spousta hňupů sem napíše, že to nehodlají číst (opravdu nechápu, proč má každý potřebu toto sdělovat, možná jen se ukázat se svou opičí fotkou a zviditelnit se, když to číst nechci, tak to nečtu a odejdu) a spousta potrefených dorotek se do mě s nadávkami pustí, aniž to dočtou do konce a jen se budou chtít opět zviditelnit nebo se přátelit s obdobně postiženými na můj úkor, ale můžu vám říct, že mi je to jedno :) Pro vás ostatní jsem toto sesmolil a možná to řadě z vás pomůže, možná ne :)

Seznamování přes net má svoje úskalí a já do nekonečna všem sexuchtivým panicům,zoufalcům, rádobyseladonům a pomocným mlynářům opakuji, že je to naprostá ztráta času, energie a financí bez jakéhokoliv hmatatelného výsledku, nepovažujeme-li za něj například ztrátu sebevědomí, pokřivení hodnot a realistického pohledu na svět a dalších X faktorů.

Stále platí pravidlo, které jsem sám ozkoušel, že maximálně 8 pokusů v reálu přináší 1 vynikající výsledek, který za to stojí, neboť si vyberete člověka, který se vám líbí na první pohled, se kterým jste již navázali rozhovor, víte jak se chová ve společnosti, jakou má mimiku, hlas, jak je na tom po stránce emocí, charakteru...kdežto na netu 250 pokusů přináší výsledek rovný 0 a toho času stráveného nad klávesnicí, nad představami, idealizováním si dotyčného člověka a pak totální fiasko, ztráta sebedůvěry, deprese. Přijdete na net, je vám 17, jste nadšeni, jak to jde snadno, pak uplyne doba, která vám přijde jako chvíle, ohlédnete se a je vám 27, máte za sebou 2-3 internetové vztahy, z nichž každý trval měsíc, máte zadek jako valach a na prstech od klávesnice mozoly a partnerku ŽÁDNOU.

Udělal jsem si tu práci a udělal pro vás s přáteli malý průzkum. Prolistoval jsem snad všechny seznamovací servery /vyloženě seznamovací/ a odeslal zkušebně kolem 150 různých smyšlených odpovědí dívkám v rozmezí 18-25 let. Za tímto účelem jsme vyhrabali své staré nepoužívané simkarty s nějakým tím zbytkem kreditu, přeci do vás nebudeme strkat peníze, že :)
Nutno podotknout, že 80 procent inzerátů bez umístění vlastní fotografie podávají "baculky" jak si rády tyto tučné dívky říkají, neboli slečny s váhou nad 80kg, či svobodné maminky, které berou všechno. Nic proti nim, to jen pro info.
Ze 150 odpovědí jsem obdržel po měsíci 20 vzkazů, některé odpovědi přišly po týdnu, některé až po čtyřech, kdy se dívka sešla bezúspěšně se všemi muži a zkoušela to tedy dále. 10 z 20 odpovědí byly evidentně předem připravené a dívky je rozesílaly všem zájemcům,takže pokud jste se slečen na něco ptali, tak vaše odpověď zůstala nezodpovězena, email obsahoval fotografii a asi kilometrové vyprávění o sobě. Některé odpovědi obsahovaly pouze dvě tři věty a nebyla k nim přiložena fotografie. Požádal jsem je tedy o ni a ve všech případech byla moje žádost zamítnuta s výmluvou absence fotoaparátu (v dnešní době, kdy má každý telefon foťák a webkamera se dá zakoupit pod 200,- je toto opravdu jen účelová výmluva, neboť taková dívka je na 100 procent silné nadváhy a snaží se za každou cenu, aby došlo co nejdříve setkání a tam si alespoň užila rande, na kterém dlouho nebyla, nebo bude doufat, že toho kluka nějak ukecá). Tyto dívky jsem tedy ze svého "pokusu" předem vyloučil a rozloučil se. Vrátil jsem se k těm, co mi zaslaly fotografii. 5 z 15, které prošly prvotním výběrem nesplňovaly bohužel ani moje nejnižší vzhledová kritéria (měly vlasy na ježka, silné brýle a akné, předkus...) se zbylými jsem si vyměnil telefonní číslo. Na pokus toto bylo málo, tak jsem odeslal dalších 100 odpovědí a získal tak po opětovném vytřízení viz výše dalších 10 dívek, na které jsem si vzal telefon. To máme 20 dívek, která splňovala alespoň minimální kritéria bez jakýchkoliv vyšších, ba i středních nároků z neuvěřitelných 250 oslovených žen.
Nyní příchází několik fází, se kterými se setká úplně každý, kdo ozkouší inzertní servery.

Metoda náhlého vzplanutí a vyhnasnutí. (2 dívky z 20)
Z počátku bouřlivá konverzace přes sms, člověk ani nestíhá pomalu odpovídat, ovšem s přibývajícím časem (řádově 5-6 dní) konverzace začne vyhasínat, až naprosto ustane. Toto praktikují většinou dívky, které dostanou strach, nebo se zaleknou, že se vlastně budou muset s neznámým člověkem sejít a pokusí se z toho takto vycouvat.

Metoda "dámská jízda" (2 z 20)
Zprvu decentní sms a e-mailová konverzace, vše je výborné, dokud dívka nenapíše, že jde s kamarádkami na obrovský mejdan/diskotéku. Na této seanci se bude ze všech zbývajících sil snažit někoho urvat a to doslova za každou cenu. Bere to jako takovou poslední možnou záchranu před pro ni "ponižujícím" setkáním s klukem na inzerát. Pokud tam nikoho nepotká, tak se s svěří kamarádkám o plánované schůzce na slepo a ty jí to pochopitelně vymluví a zapřísáhnou se, že na příští kropenici jí někoho seženou. Pochopitelně konverzaci s vámi ihned utne a už o ní neuslyšíte.

Metoda znuděná kamarádka (3 z 20)
Opět výborná konverzace po sms, ovšem jakýkoliv pokus o pozvání na setkání končí buď změnou tématu, nebo nějakou výmluvou a opět změnou tématu, jen aby udržela tuto nekonečnou konverzaci. Toto většinou dělají dívky, co si ten inzerát dají z nudy, aby si měly s kým psát a měly někoho, kdo se jim ozve a nějak je virtuálně zabaví.

Metoda věčného posouvání (5 dívek)
Vše se jeví v pořádku, už o sobě víte téměř vše a plánujete termín setkání. Ovšem jakýkoliv termín navrhnete, dívka posune o celý další týden. V dalším týdnu to posune o další týden a pak opět o další. K tomuto kroku se přiklonila největší skupina dívek, myslím si , že takto získávají čas, po který se snaží ještě z posledních sil kloufnout někoho v reálu a chtějí mít zálohu (vás) pokud by jim to nevyšlo, nebo prostě mají ze setkání strach a tím že to posunou o další týden, z nich na chvíli spadne ten stres, ale nikdy se s vámi skutečně nesejdou.

Metoda náhlých katastrof (2 dívky)
Je to něco na způsob "věčného posouvání" s tím rozdílem, že den před setkáním se dívce stane něco hrozného, úmrtí v rodině, zlomí si nohu, zemře jí domácí mazlíček, má autohavárii....jedná se samozřemě o výmluvy, kdy se dívka tímto způsobem z toho setkání pokusí vycouvat, ať už ze strachu, nebo proto, že se s tím svěří kamarádkám, které jí to rozmluví svými horrorovými příběhy ze schůzek na slepo a přesvědčí ji, že má na víc. Též konverzace vyhasne.

Metoda posílení ega ( 1 dívka)
Slečnu čeká nějaká zkouška (škola, autoškola atd.) je z ní nervózní a má strach, bohužel ale nikoho nemá, tak si hledá virtuálního přítele, co jí přes sms povzbudí a až splní svůj jediný účel, ke kterému byl vybrán, tak už o ní neuslyší

Metoda nováček (2 dívky)
Dívka se přistěhovala čerstvě do Prahy, nikoho tu nezná, má minimum přátel, tak se snaží poznat co nejvíc lidí. Nehledá ale v žádném případě partnera, to je jen záminka, láká tak prostě kluky, aby si nadělala co nejvíc kontaktů a měla se na koho v případě problémů obracet

Tak drazí přátelé, zbyly nám pouze 3 dívky. Slovy TŘI. Ano, z 250 oslovených žen a to jsme se nedostali dále, než přes sms a emaily.

Teď nastupuje fáze osobního setkání.Nejsem zase takový dobrodruh, abych kvůli nějakému průzkumu chodil na fingované rande, tak jsem za sebe poslal kamaráda, který nikoho nemá, dívku hledá a vypadá mnohem lépe než já :)

Dopadlo to následovně:

Dívka číslo 1 na setkání vůbec nedorazila a měla vypnutý telefon, který si zapla až po týdnu (přišla nám doručenka)

Dívka číslo 2 se chovala naprosto jinak, než v sms konverzaci, rozhodně nebyla upovídaná k prasknutí ani z ní nesršel šarm a inteligence, jak o sobě hlásila, prý seděla na židli, povídala něco o svém pejskovi a neustále se ptala, co se bude dělat a jaký bude program. Pochopitelně se s ní kamarád rozloučil a byl konec.

Dívka číslo 3
Prý výborně strávený večer, slečna byla po všech stranách perfektní, ale nepřeskočila z její strany jiskra.

Takže jaký je konečný výsledek? Z 250 oslovených dívek je výsledek 0. V Sms a emailech jsme se střídali ve třech lidech a zabralo nám to více než měsíc. Kdyby se do toho pustil každý sám, tak jsme právě vyhodili 3-4 měsíce života v honbě za iluzí.

Věřím, že někde se vyskytuje opravdu jen velice nízké procento lidí, které to myslí opravdu vážně, nemá nějaký vzhledový problém, ani psychickou poruchu, ale ty obdrží takové množství odpovědí, že nevědí, kterou si vybrat dřív,že se nakonec rozhodnou pro nějakou jinou formu seznámení :)

Pak jsou samozřejmě servery, kde jsou i u textů umístěné fotografie, ale není to o moc jiné, než v případech výše, většinou se jedná jen o nezávazný pokec, který dřív nebo později vyšumí do ztracena, nebo o nějaký flirt, který nebude nikdy dokončen, nebo slouží dotyčné jen k zvýšení vlastního sebevědomí, neboť spousta netových paniců z obyčejné, naprosto průměrné a nezajímavé holky udělá bohyni, neboť mají pokřivený pohled na svět a realitu z množství obézních a ošklivých dívek, které na netu potkávají - jak se říká, mezi slepými jednooký králem :) Takové dívce neúměrně vzroste ego a začne si vybírat protějšky, na které prostě v žádném případě vzhledově nemá, odmítá nabídky obyčejných kluků, neboť se stále cítí díky podpoře odstatních jako bohyně a končí samozřejmě sama :) A tak je to pořád dokola.

Teď jsme ten samý průzkum učinili v reálu

Pokud chcete sbalit holku, tak z mé zkušenosti na každých 7-8 odmítnutí připadá 1 přikývnutí, což je v porovnání s balením na internetu, kde byl z 250 pokusů nulový výsledek trošku jiné kafe, nehledě na strávený čas, kdy vám oslovení dívky zabere asi tak 5 vteřin života, kdežto na internetu byste s oslovením a čekáním na odpověď mohli strávit také měsíc a stále byste nevěděli, na čem jste. Spousta lidí se uchyluje k balení přes internet ze strachu z odmítnutí, či oslovení dívky v reálu. Důležité je uvědomit si, že nikdo se vám chechtat nebude, každé to akorát zalichodí a ta odmítnutí jsou lidská, není to žádný slovní průjem, že byste doma brečeli do polštáře, navíc už je nikdy neuvidíte, tak to nemusíte řešit. Zní to možná hrozně 7-8 odmítnutí, ale vemte si kolik holek vás odmítne tady...dáte si žádost na pár 200 holkám a dostanete Ano třeba 3x a to jsou ještě holky, co se vámi vůbec nelíbí nebo jsou rozvedené s dětmi. V reálu oslovíte jen ty, co se vám líbí a nějak vás zaujaly. Těch záminek na oslovení existují tisíce, ovšem nejdůležitějším faktem je to, že když převažují vzájemné sympatie, tak vůbec nezáleží na obsahu toho oslovení, stačí například pochválit tričko, pozvat holku v hospodě na fotbálek, říct jen Ahoj, není to nic těžkého. Ze začátku vám to určtě udělá menší problém, proto si toto ozkoušejte na jaksi podprůměrnějších holkách, kde nehrozí tolik odmítnutí - naděláte si sice jen kamarádky, ale ty mají taky kamarádky a můžou vás s nimi seznámit :)))
Oslovil jsem za svůj život kolem 100 holek a ani jednou jedinkrát se mi nestalo, aby mi ta holka řekla, abych šel "někam", že jsem zrůdička, nebo abych neopruzoval, či aby vyprskla smíchy...ty holky pokud nejsou naprosté doroty, což poznáte už od pohledu, vás odmítnou s nějakou výmluvou, která na oko vyzní tak, že by jako měla zájem,ale zrovna se jí to nehodí. Prostě že spěchá, že má sraz s kámoškou, že jde zrovna na nějakou zkoušku, prostě něco v tom duchu.Takže žádný strach a směle do toho.

Můžu vám s čistým svědomím říct, že je obrovská propast mezi ženami z reálu a z internetu, jak v myšlení, ve vzhledu, tak v chování. Holka z reálu co nevysedává denně u PC má prostě nějaké zájmy, přehled, je taková vitální, energická, nemá přehnané nároky ani sebevědomí, holky z netu mají většinou pokřivené vidění sebe samu z neustálého nekonečného přívalu neopodstatněných lichotek od opravdových zoufalců, což jim strašně zvedá ego a tím už neuvažují racionálně, pak není neobvyklé že holka vážící metrák vyfakuje kluka, co by v reálu urval snad každou jen by prstem luskl. Navíc i nějaké přátelství je pro ně věc rize povrchní a krátkodobá, když holka z reálu ztratí kámoše, tak je z toho v prdeli a příště si dá pozor, aby se to neopakovalo, ale z netu nad tím mávne rukou, protože v přátelích na svém profilu má dalších 50, co ho hravě zastoupí, všechno je takové uspěchané, imaginární. Navíc na net chodí hodně pracovně vytížené holky, co nemají v reálu skoro vůbec čas a pochopitelně minimum zájmů, protože to díky dřepění u PC prostě nestíhají a ani nepotřebují. Jsou samozřejmě vyjímky, ale to jsou totální minima, na prstech bych je spočítal.

reagovat

se seznamováním přes net mám zkušenosti

V anketě hlasovalo celkem 53 uživatelů

V diskuzi je 461 příspěvků a shlédlo ji 3066 uživatelů .

předchozí | 0 | 30 | 60 | 90 | 300 | další

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 14. 10. 2007, 20:58:00

Právě jsem to dočetl a pokud tomu můžu věřit, zůstanu do konce života sám !1!

frances3

frances3 | 14. 10. 2007, 20:39:39 | více příspěvků | napsat uživateli

http://libimseti.cz/lubomir_stehno ha to je on!693!

frances3

frances3 | 14. 10. 2007, 20:36:48 | více příspěvků | napsat uživateli

franta tu je pod jinym nickem...má dvě části a poslední je stehno..ted si to nevybavim

uživatel eliminován | 14. 10. 2007, 20:19:12

fňuk fňuk fňuk

uživatel eliminován | 14. 10. 2007, 20:18:12

jo no kde jako je?? !1194!

uživatel eliminován | 14. 10. 2007, 20:16:38

Jaktože si franta smazal účet ? !1348!

frances3

frances3 | 14. 10. 2007, 20:13:57 | více příspěvků | napsat uživateli

!121!!121!!121!

uživatel eliminován | 21. 07. 2007, 15:41:03

velmi zajímavý a k zamyšlení podnětný elaborát!

ArnoldRimmer

ArnoldRimmer | 21. 07. 2007, 09:29:55 | více příspěvků | napsat uživateli

no nic končím s pokusy na netu, exnu flašku, a du to zkoušet někam do klubu!870!

uživatel eliminován | 21. 07. 2007, 09:11:29

Super, že tenhle elaborát vyběhl z června zase na první místa ve čtenosti. Tohle by se dalo tesat (akorát bys s tim měl Františku hodně práce !898!).
Všichni, co tu blbnem s párama a vzkazama, předvádíme notnou dávku LAMISMU! !1330!

uživatel eliminován | 21. 07. 2007, 08:48:24

Já sem teď nedávno pod vlivem byl dotlačenej kámošem abych se zaregistroval na nějakou seznamku a pozval sem něco přes 10 holek, co sem si vybral na rande ... a myslím že můžu akorát podpořit frantovi statistiky, jestli dvě slušně odmítly, tak to bylo ještě hodně !764!

Aquarius30

Aquarius30 | 21. 07. 2007, 03:22:01 | více příspěvků | napsat uživateli

Mám obdobné zkušenosti !1256!
K podobnému závěru jsem dospěl již před osmi lety, proto po celou svou existenci od počátku LST si z žen delam tak maximalne prdel !2!
Svou srnku si vzdy muzu chytit nekde ve meste a ke vsemu vim nabeton, ze nebude chromá !895!!818!

uživatel eliminován | 21. 07. 2007, 03:17:30

frantisek zlaznaty zase samozrejme diskuzni tema jak ma bejt....a má prvdu...

drzej_nafrnenej

drzej_nafrnenej | 21. 07. 2007, 03:11:33 | více příspěvků | napsat uživateli

souhlasim s velkou casti toho, co jsi napsal, zejmena o virtualni realite a neschopnosti z ni vylezt

ale pri kontaktu hodne zalezi na osobnim stylu a i na netu muzes navazat kontakt tak se 30%, cislo ziskat od 20%, realne se sejit s 5-10%, coz je sice obecne mensi "uspesnost" nez "v realu", ale zase tim muzes produktivne travit cas, ktery na netu stejne vezis(v praci napriklad) . anebo se tu nauci zaklady komunikace ti, kteri jsou prilis priposrani oslovit nekoho na ulici (coz je koneckoncu dovednost jako kazda jina)

takze ja bych to nezatracoval, nekomu to proste vyhovuje a zvladne to, nekdo tady muze zacit a na ulici jen pokracovat


btw jestli ma nekdo zajem prevest netovej vztah do skutecna, musi sehnat telefonni cislo co nejdrive, tzn. po nekolika malo minutach/hodinach a jenom plynule prejit z zivy konverzace na chatu na zivou konverzaci po drate. kdo nechce dat, ten se stejne nema zajem seznamit. psat si nejaky mejliky, vzkaziky, to je pro takoveho hledace ztrata casu

uživatel eliminován | 21. 07. 2007, 03:07:33

skvělí experiment a plně s tebou souhlasim, asymetrie je na tomto serveru neuvěřitelná

uživatel eliminován | 21. 07. 2007, 02:55:48

ja to precet a neco na tom je. sice sem si dal ctrl+ aby to bylo vetsi ale jo je to tak

Sony.mm

Sony.mm | 30. 06. 2007, 13:46:57 | více příspěvků | napsat uživateli

Je to hooodně dobrý. Já to znám také z toho druhého pohledu. Platí to totiž i na kluky. Holky i kluci jsou si docela v tomto co tu hledají podobní.

uživatel eliminován | 12. 06. 2007, 20:28:07

fakt dobrý jako a pravdivý....!804!

uživatel eliminován | 12. 06. 2007, 20:23:00

Whaou, tak to je skutečně neskutečně :-) skvostný příspěvek.

Františku, to ještě někam prodej do časopisu.

Karell15

Karell15 | 9. 06. 2007, 22:23:01 | více příspěvků | napsat uživateli

annetta: ano to je příspěvek do pranice souhlasím s tebou

uživatel eliminován | 9. 06. 2007, 22:19:29

franta nici lst:))
pekne...jen je vyzen...sedi u pocitace,kdezto byt venku a venovat se nakymu konicku tak u toho muzou potkat nekoho se stejnou zalibou spise nez na netu...tady vladne pretvarka

btw.-kdyz mi nekdo z netu sedne,tak neni problem se s nim treba hned videt:))
znam tak hodne kamosu/ek s kteryma se vidam kazdy den!730!
a rozumim si s nima!730!

uživatel eliminován | 9. 06. 2007, 17:40:41

Když tu každý jen dělá průzkumy, nebo legraci z ostatních, tak co potom my, prostí střední rolníci, medáci a pěstitelé tuřínu, kteří se toužíme jen skutečně, opravdově a lidsky seznámit s nějakou tou selkou?

uživatel eliminován | 9. 06. 2007, 12:13:37

Ale jinak ta asymetrie chlapský a ženský poptávky je krásně vidět i na LST ... vsadil sem se kdysi s kamarádkou, o tom, když udělámě určitý věci v profilu a určitý věci na LST, kolik odpovědí nám dojde. Zatímco jí choděj desítky nabídek, tak mě se za několik měsíců ozvalo sotva pár holek a jako nabídka by se to vůbec nedalo klasifikovat ...

prostě chlapi sou prasata !1358!

uživatel eliminován | 9. 06. 2007, 12:05:29

frantisek_zlaznaty : No mě jedna kamarádka, řikala, že jí chodilo tak 40 denně, ale ona odpovídala všem, protože si z nich všech dělala prdelky !1358! ... ale jako rozhodně máš pravdu, že přes seznamky je to nejhorší, tam fakt nemá cenu nic psát ... šance, že zrovna narazíš na normální holku, která ti odepíše a navíc se ti bude líbit a přeskočí jiskra je skoro stejná jako šance vyhrát ve Sportce !1358!

smigli

smigli | 9. 06. 2007, 12:02:53 | více příspěvků | napsat uživateli

Zase máš pravdu!!! !436!

uživatel eliminován | 9. 06. 2007, 12:00:43

KaoS: no ono je to jednoduché, já se ptal jedné té holky, kolik jí přišlo odpovědí a ona mi řekla, že denně jí přijde cca 70 odpovědí - takže je tak nějak logické,že šanci na to, že ti odepíše, máš asi tak na 10 procent, kdyby měla odepisovat každému, tak jí upadne ruka a kdyby měla odepisovat na dotazy, tak je to ještě horší, proto má ty odpovědi předem připravené a šíleně to eliminuje. Proto je dobré napsat tak 100 holkám, pak ti přijde těch odpovědí asi 10 a to ještě budeš rád :)) já tyhle věci neprovozuju, píšu to jako pokračování mé studie :))

uživatel eliminován | 9. 06. 2007, 11:56:42

frantisek_zlaznaty : A jinak úchylové nemusíš poznat jenom na internetu , třeba mě špeehuje bejvalej kamarád co píšu do diskuzí na líbku a to sem ho znal z reálu !1358!

uživatel eliminován | 9. 06. 2007, 11:55:43

frantisek_zlaznaty : Tak asi sem měl štěstí, ale tohle se mi nestalo, asi mám na to čuch !1358! . na žádnej vtip sem ještě nenarazil, on je taky rozdíl seznámit se s někým tady na LST a na seznamce. Tam sem jeden den napsal asi 15 holkám a došla odpověď od dvou, jedna ... typickej příklad z toho cos psal, neustále zapomínala poslat fotku , no trostě jasný ... druhá jí poslala a pak se odmlčela :-)))).

Jinak s těma dluhama to není zas tak strašný, když se drří splátkovýho kalendáře a klidně bych jí živil, to problém není, problém je, že jí živí někdo jinej !1348! ... a nejenom to !24!

KIIV

KIIV | 9. 06. 2007, 11:51:47 | více příspěvků | napsat uživateli

frantisek_zlaznaty - no to bylo vztazeny na baleni nebo primo ve vztahu...

uživatel eliminován | 9. 06. 2007, 11:51:02

KaoS: je to jeden z nejadrenalinovějších sportů a hlavně je to sázka do loterie, nikde nemáš jistotu, že to není celé vtip, že ten člověk opravdu přijde, že opravdu vypadá tak jako na fotce, že ti nijak o sobě nelhal, že ti nezatajil dosti důležité informace (jednou mi holka oznámila, že má dítě a je v rozvodovém řízení, takový malý nepodstatný detail...)

Stotisícové dluhy moc v pohodě nejsou, pakliže s tím člověkem chceš žít, tak pak musíš počítat s tím, že jí budeš muset živit, neboť téměř vše co vydělá padne na ty dluhy a pakliže spolu žijete ve společné domácnosti, tak riskuješ exekuci.Nehledě na její deprese, který má každý, kdo dluží takovéhle pálky.

předchozí | 0 | 30 | 60 | 90 | 300 | další


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

spoustadorotekfotkanadávkaporadnahňupelaborátděvčeúkorostatnípostiženýsenpotřebafrantišekkonec

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑