Diskuze a otázky - Populismus evolučně eliminuje ideologický centralismus

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 19. 10. 2022, 10:35:43 |

Populismus to je lež, co z dálky vypadá jako pravda, začíná to pohádkou a končí to politikou, krásně popsala populismus stará kniha Vladař, a tak byla pochopitelně dlouho cenzurou zakázána, moderní populární verzí je kniha Myšlením k bohatství. Jde o vymývání mozku populárními dezinformacemi, pomocí kterého se z lidí stávají pitomé ovce, které může snadno z centra ovládat chytrá elita pomocí populismu.

Populismus je nakažlivý a funguje tak jako pandemie, která lidi psychicky a ekonomicky eliminuje. Statisticky Ježíš Kristus je klasickým učitelem populismu, proto byl ukřižován cenzurou v dogmatické svaté totalitě. Moderním populismem je udělej si to sám, potřebuješ mít stránku na internetu tak si ji sám udělej díky šablonám a redakčnímu systému, potřebuješ se uzdravit tak se začni sám léčit díky radám co jsou v knihách nebo na internetu atd.

Napojíme tvůj pitomý mozek na centrální mozek lidstva, už nebudeš potřebovat; peníze, výhody, soukromé vlastnictví, náboženství, politiku, byrokracii, propagandu, cenzuru, armádu, policii, učitele, lékaře atd. vše zvládneš sám a pokud to sám nezvládneš tak ti někdo kdo je blízko rád pomůže to zvládnout. Bude to jako když nahradíš starý operační systém za nový operační systém a začneš existovat od nuly, co bylo to bylo, teď jsem tím, čím skutečně jsem.

reagovat

V diskuzi jsou 2 příspěvky a shlédlo ji 244 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 20. 10. 2022, 08:42:10

U mnoha specializací musí uchazeči projít náročným testováním, aby s nimi neměl zaměstnavatel problémy, logicky by se měli začít optimálně testovat i uchazeči o místo prezidenta, aby se na místo prezidenta nemohl dostat nevhodný kandidát. Je zbytečné, aby zde byli volby na prezidenta a politiky, mnohem lepší je výběr pomocí testování.

Chceš vysokou státní funkci s vysokým platem a mnoha výhodami tak musíš každý rok projít náročným testováním, stát nemůže být sociálním ústavem pro staré nemocné pitomce. Jako první se bude u uchazečů na funkci prezidenta bude testovat programování ekonomiky a politiky, protože hlavní pracovní náplní prezidenta republiky je programování ekonomiky a politiky.

Už zde bylo dost vadných ekonomických a politických programů které v praxi nefungovali optimálně, protože ti, co tyto programy naprogramovali byli staří pitomci. Prezident zde nemůže hrát roli maskota který je díky reklamě populární, potřebujeme prezidenta, který nám bude vzorem dokonalosti a my tento dokonalý vzor budeme kopírovat.

Vita1971

Vita1971 | 19. 10. 2022, 13:27:46 | více příspěvků | napsat uživateli

> Postmaster A prášky ti pořád nezabírají !811! A tak budeš nadále psát až se z toho vypíšeš co se ti zdá, kdejaký halucinace na adrese Jakobiho 326 v Praze !811! Azazeli !811!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

populismusknihapomocpohádkapolitikaovcedezinformacemivymývánímúzacenzuroubohatstvíčlověkkonecpravdapopulismucentralismusmozekverzeelitadálkapandemiemyšlenívladař

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑