Diskuze a otázky - Popularita je zde díky celebritám

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 9. 12. 2021, 11:26:31 |

Bůh je dokonalá celebrita, díky které získává svatá víra v zázraky velikou popularitu, výhodou boha je to že jej nejde kritizovat za jeho chyby, protože bůh je pohádková postava, kterou si čerti v pekel vymysleli, aby mohli z cizích čertů dělat pitomce. Jakmile je celebritou živý čert v pekle tak je to vždy spojeno s velikým rizikem, že kritika čerta v pekel připraví o jeho popularitu, protože on není dokonalý, a tak dělá chyby.

Ideální jsou jako celebrity dlouho mrtví čerti, jako je třeba Ježíš Kristus, který je ve skutečnosti literární postavou ve svaté pohádce, a tak může dělat zázraky. Věda dokázala že všechny svaté příběhy v každé svaté knize si čerti vymysleli, a tak nemají nic společného s objektivní realitou v pekle, všechny svaté knihy jsou pohádky pro dospělé čerty v pekle.

Často opakovaná lež se tak v pekle stává svatou pravdou, jenom v lidové moudrosti a přírodě najde pravdu kterou hledáte, pochopte konečně to, že v pekle není pravda a láska populární, protože dobrota je zde žebrota, čiň čertu dobře a on se ti peklem odmění. Populární nejsou jenom čerti v pekle, populární je i; obchodní značka, značka kvality, doména na internetu atd. popularita je dneska zlatý důl, vše, co je populární to je dobře prodejné.

Založili jste si na internetu; stránku, portál, blog, sociální síť atd. máte malou návštěvnost a příčinou je většinou to že nejste populární na internetu, logicky se začnete zajímat o to, jak být na internetu v pekle populární, a tak mít velikou trvalou návštěvnost. Proč je nějaký virtuální systém na internetu populární a má tak velikou návštěvnost? Vše je o nabídce a poptávce, pokud nabízíte to, po čem na internetu není poptávka tak máte malou návštěvnost, o tom je tajemství popularity!

Minulost pekla je o tom že neustále zanikají kultury a civilizace, protože nebyli u čertů populární! Elita neustále slibuje ekonomické a sociální zázraky v pekle ale zapomíná svoje sliby splnit, mění se jenom povrch pekla a pod povrchem je pořád pokrytecký egoismus! Cesta ven z nefunkční pekelné civilizace je v tom že začneme nahrazovat egoistické celebrity za umělou inteligenci a autonomní inteligentní roboty na akumulátory, zaměstnavatelé potřebují v pekle zaměstnance, co pracují jako roboti, a tak jim vyhovíme.

Nejsou v pekle čerti tak v pekle nejsou problémy, místo čertů zde budou roboti, se kterými nejsou problémy, už zde nebudou existovat v pekle celebrity, každý robot zde bude jenom statistickým číslem, které se po záruce recykluje. Popularita bude v pekle postavená na; kvalitě, rychlosti, hodnotě, optimalizaci atd. jakýkoli odpor čertů proti příchodu robotů je naivní a marný, co bylo to nezměníme a o tom co bude nic nevíme.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 105 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑