Diskuze a otázky - Popularita je na internetu prioritní

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 6. 11. 2022, 12:29:18 |

Každý chce být na internetu populární, existuje tisíce návodů, jak být snadno a rychle na internetu populární, jenže to jsou teorie, které v praxi nefungují! Popularita je o nabídce a poptávce, nabízejte to, po čem je veliká poptávka a budete na internetu populární, pokud nebudete mít konkurenci. Většinou jakmile je něco populární tak okamžitě je zde konkurence, která eliminuje to, co bylo populární, rychle nabyl popularitu a rychle o ní přišel je to celé jenom globální virtuální hra ve které jde prioritně o popularitu na internetu.

Na internetu není možný centralismus spojený s; monopoly, mafiemi, protekcí, korupcí, kariérismem, propagandou, cenzurou atd. je to zde jako ve sportu kde nejde podvádět. Internet to jsou; data, informace, programy, umělá inteligence atd. internet není dobo ani zlo je to evoluční experiment který právě začal a tím je zde mnoho chyb a bude trvat evolučně velmi dlouho, než se internet zbaví chyb.

Právě chyby jsou velikou výzvou pro ty, co chtějí být na internetu populární, podívejme se třeba na blokování reklamy, neustále na vás vyskakují okna a chtějí od vás vypnutí blokování reklamy. Reklama je klamání uživatelů na internetu, s takovým přístupem na internetu neuspějete, stačí bohatě to že jsme klamání propagandou a cenzurou od narození do smrti. Končí doba, kdy lidi četli knihy, knihy jsou dneska něco jako náboženství, které politika eliminovala.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 66 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑